PS3 mü yoksa bilgisayar mı?

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar playstation 3 almak istiyorum ancak stoklarda yok. Olanlarda istemediğim oyunlarla satiliyor. 1000tlye geliyor. Ps4 almak istemiyorum pes oyunu yok. Sağlam bir bilgisayar ve kol alip tvye baglasam playstation tadini veriri mi fikirlerinizi merak ediyorum
Oynuyacagim oyunlar pes serisi Mortal Kombat araba yarisi falan.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
O 1000 liraya 100 daha ekle Ps4 al.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Pes gelir yakında ps4 e niye yeni nesil almak varken 3 alacaksın ki

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
1100 liraya ps4 varmi varsa nerden alicam. Pes 2013 oyun cikarttimi ps4 icin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Pes 13 çıkmaz nereden bulabileceğine gelirsek kadıköy de dolu istanbuldaysan bir bak oraya faturalı garantili bulursun .

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Pes gelir yakında ps4 e niye yeni nesil almak varken 3 alacaksın ki
Ps 3 daha uygun olur oyunları dah uygun olur oyun beklemem pek cikmasini vs vs.

Pes 13 çıkmaz bekle nereden bulabileceğini yazıcam.
Tamam bekliyorum teşekkürler

Pes 13 çıkmaz bekle nereden bulabileceğine gelirsek kadıköy de dolu istanbuldaysan bir bak oraya faturalı garantili bulursun .
Ist avrupa yakasindayim baktim çoğu. Magazaya gerci eminonu falan bakmadim daha. Ama işte ben en cok pes oynadığım icin soru işareti var kafamda. Bilgisayar isine ne diyorsunuz

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Ps 3 daha uygun olur oyunları dah uygun olur oyun beklemem pek cikmasini vs vs.

Tamam bekliyorum teşekkürler

Ist avrupa yakasindayim baktim çoğu. Magazaya gerci eminonu falan bakmadim daha. Ama işte ben en cok pes oynadığım icin soru işareti var kafamda. Bilgisayar isine ne diyorsunuz

Kadıköy de birçok bilindik ve güvenilir mağazalar var garantili ve faturalı ( dediğim paraya pararlel ithalat bulabilirsin) yazıcı oğlunda bulursun oraya git ama para cebinde olmasın kalabalık ve dar bir yer her şeye karşı ilk önce mağaza ile anlaş parayı sonra hemen atm den parayı çek öyle git yoksa her türlü olay yaşanabiliyor.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kadıköy de birçok bilindik ve güvenilir mağazalar var garantili ve faturalı ( dediğim paraya pararlel ithalat bulabilirsin) yazıcı oğlunda bulursun oraya git ama para cebinde olmasın kalabalık ve dar bir yer her şeye karşı ilk önce mağaza ile anlaş parayı sonra hemen atm den parayı çek öyle git yoksa her türlü olay yaşanabiliyor.
Anladim cok tesekkur ederim arastiricam dedifiniz yeri. Zaten bir arkadasla daha gidicrm 2kisi ama dediğinizi dikkate alicam.

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Tabiki ps 3 veya 4 farketmez, kırık 3 bulursan tüm oyunları para vermeden oynarsın. Pc alırsan yarın öbürgün yeni oyunlar çıktıkça ekran kartı yetmeme sorunu kasma sorunu başlayacak.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tabiki ps 3 veya 4 farketmez, kırık 3 bulursan tüm oyunları para vermeden oynarsın. Pc alırsan yarın öbürgün yeni oyunlar çıktıkça ekran kartı yetmeme sorunu kasma sorunu başlayacak.
Ps3 bitti artık Ps4 ile üst düzey grafik almak varken neden daha düşük grafik performansı veren bir ürüne o kadar para verir ki insan ayrıca online oyun zevki ayrı bir konu oraya girmiyorum bile .

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Anladim cok tesekkur ederim arastiricam dedifiniz yeri. Zaten bir arkadasla daha gidicrm 2kisi ama dediğinizi dikkate alicam.
Kardeşim PS4 al keyfine bak ben 1149 TL ye aldım FİFA15 Ön Sipariş verdim bekliyorum çok gerçekçi ve zevkli bir oyun yapmışlar oyunu hissediyorsun atmosfer süper ayrıca eski nesil alman çok gereksiz. :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim PS4 al keyfine bak ben 1149 TL ye aldım FİFA15 Ön Sipariş verdim bekliyorum çok gerçekçi ve zevkli bir oyun yapmışlar oyunu hissediyorsun atmosfer süper ayrıca eski nesil alman çok gereksiz. :)
Anladim nereden aldiniz gerçekten cok uygun almissiniz

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ps3 bitti artık Ps4 ile üst düzey grafik almak varken neden daha düşük grafik performansı veren bir ürüne o kadar para verir ki insan ayrıca online oyun zevki ayrı bir konu oraya girmiyorum bile .

Tabi 200 liradan başlayan oyunları alabilirsen dört yada beş oyun ps4 fiyatına geliyor. Ps4 için henüz erken. Cfw yüklenmiş ps3 ün keyfi tartışılmaz ;)

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tabi 200 liradan başlayan oyunları alabilirsen dört yada beş oyun ps4 fiyatına geliyor. Ps4 için henüz erken. Cfw yüklenmiş ps3 ün keyfi tartışılmaz ;)
Paran yoksa alma kardeşim allah allah PSN plus ta oyunlar daha ucuz. Sen alismissin çalmaya da para vermek zor geliyor.

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bilip bilmeden konuşma ne çalması herkesi kendin gibi mi sanıyorsun.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
PS3 alip cfw yüklemek, ferrari alip tüp taktirmak gibidir benim gözümde. Bunun bir benzeri 5-6 bin liralik bilgisayar alip korsan oyun oynamak veya 2bin liralik telefon alip korsan app kullanmaktir.

Ben genel olarak konusuyorum kimse direk üzerine alinmasin.

CFW kullanirken PSN hesabiniz banlanabilir, bunuda göz önünde bulundurmaniz lazim.

Erol.k

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ayrıca adminlere sesleniyorum benimhırsızlıkla suçlayan bu zat için bir şey yapmazlarsa hakkımı adli mercilerde arayacağım.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Dön bakalım ne kadar dknebikeceksin senin cfw den kastın korsan oyun yoksa düşük sürüm niye tadından yenmiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun , hırsızlık bir eve girip birsey çalmak ile olmaz senin gibi cfw düşürüp korsan oyun açmak ile okur ayrıca cfw yüklersn oyunları asla online oynayamaz sin sürüm yükseltmek için uyarı verir ve açmaz sen neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum. Senin bu yaptığın veya yaptırmak istediğin veyahut aklından geçen HIRSIZLIKTİR. ..

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Dön bakalım ne kadar dknebikeceksin senin cfw den kastın korsan oyun yoksa düşük sürüm niye tadından yenmiyor sen neyin kafasını yaşıyorsun , hırsızlık bir eve girip birsey çalmak ile olmaz senin gibi cfw düşürüp korsan oyun açmak ile okur ayrıca cfw yüklersn oyunları asla online oynayamaz sin sürüm yükseltmek için uyarı verir ve açmaz sen neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum. Senin bu yaptığın veya yaptırmak istediğin veyahut aklından geçen HIRSIZLIKTİR. ..
arkadaslar tartismaya gerek yok herseyi bilmekte yarar var yapmayalim veya yapalim kimseye karismak bize düşmez bilgi verdiginiz icin cok tesekkur ederim.

arkadaslar tartismaya gerek yok herseyi bilmekte yarar var yapmayalim veya yapalim kimseye karismak bize düşmez bilgi verdiginiz icin cok tesekkur ederim.