Üniversite 1.sınıf hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Üniversite 1.sınıfa geçtim özelden 2 senelik okuyorum.kendi masraflarım olduğu için işte çalışıyorum ve okul zamanında da çalışmam lazım aslında. Balıkesirde 2 senelik okuyan bi abi imza atar çıkarsın dedi bu nasıl oluyor hiç bilgim yok yoklama tarzı olmuyormu ünide ? ilk sene programım bu http://kavram.edu.tr/sayfa.aspx?iid=249 pazartesi salı hemde çok kötü saatleri diğerlerine göre iyi ama ben bilerek bunu seçtim zamanım olsun diye beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Hocayla konusursan anlayis gösterir. Imza olayi da üniversitenin yoklamasi. Lisede nasil hoca sordugunda burdayim diyorsan üniversitede de ögrenciler arasinda kagit dolasir. Herkes adini soyadini ve imzasini atar. Bazi arkadaslar derse girmez kanka benim yerime imza atsana der. Uyanik hocalar bunu bazen anlar. Bazi hocalar da yoklamayi dersin sonunda yapar ki kimse dersten ayrilamasin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hocayla konusursan anlayis gösterir. Imza olayi da üniversitenin yoklamasi. Lisede nasil hoca sordugunda burdayim diyorsan üniversitede de ögrenciler arasinda kagit dolasir. Herkes adini soyadini ve imzasini atar. Bazi arkadaslar derse girmez kanka benim yerime imza atsana der. Uyanik hocalar bunu bazen anlar. Bazi hocalar da yoklamayi dersin sonunda yapar ki kimse dersten ayrilamasin.

Anladım hocam dediğim gibi 2 saatten birşey olmazda p.tesi ve salı direk gidiyor . Hocaların anlayıs görterceginide pek sanmam hani göstersede ne zamana kadar gösterir. hep sıkıntı . yapacak birşey yok o zaman

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bazı hocalar yoklama almaz. Bazıları da iyice abartıp her ders saati imza alır hatta kontrol edeni bile gördüm. İçerideki sayı tutmazsa fazla imza atanların isimlerini not alır bir kenara. Tamamen denk gelen hocaya bağlı bir durum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bazı hocalar yoklama almaz. Bazıları da iyice abartıp her ders saati imza alır hatta kontrol edeni bile gördüm. İçerideki sayı tutmazsa fazla imza atanların isimlerini not alır bir kenara. Tamamen denk gelen hocaya bağlı bir durum.

Pazartesi salı günleri için birşey olabilse çok güzel olurdu benim için. bide okul özel olduğu için belki takmazlar diye düşündüm. iletişim diye ders var ne kadar takarlar bilmem