- Reaksiyon puanı
- 630
ben sadece açma ve kapatma hareketleri yapıyorumo da bisiklete binerken ayağımı kaldırıp oturuyorum sonunda da iniyorum
![]()
Bu uzun yol yapanlar için galiba![]()
20 km ile başlamak en iyisi 1 saatlik turlar yap önce 20km 10km git 10km gel illa bir yerleşim yerine varman gerekmez 10km sonundaben de bir ara Kütahya - Eskişehir yapmayı düşünüyorum (80km)yavaş yavaş mesafeyi artırırım eğer başarılı olursam
![]()
20 kilometreyi 2 saatte gitmenin bi anlamı yok ama bi gün 1 saatte gittiyseniz ertesi gün 58 dk hedefleyeceksinizgünde yirmi kilometre yapmışlığım çok var ama onlar da ya şehir içi ya da gezintipek bir uzun yol deneyimim yok bir iki kere günlük 40-50 km çevirmiştim
bisikletin beni yorduğunu hiç hatırlamıyorum
![]()
Yozgata beklerim yokuşu çıkarken soluk soluğa kalırsınız![]()
baya bisiklet li var burda. grupmu kursak bende kendimce takılırım işe gider gelirim gunde 15 km. hafta sonları 45. 50 km yaparım.
inanılmaz keyifli. daha önce neden başlamadık ki
istanbul kartal
kış geldi yaza artık birşeyler yapılır
neden ya biz 4 mevsim yapıyoruzistanbul kartal
kış geldi yaza artık birşeyler yapılır
Ben şu Kadıköy sahilin denizle birleştiği zamanda bisiklet sürmüştüm. Tabi bayrampaşadaydım o ayrıdaYokuşta dizimize kadar su varken bisiklet sürmüştük. Yokuş aşağı suda frende tutmadı
dedim ya arabaya ya insana. Kaldırıma çarparak durabildim yoksa caddeye
![]()
Bence yazı bekleme bisikletin artık yazı kışı kalmadı![]()
neden ya biz 4 mevsim yapıyoruz![]()
yoksa yağmurda çamurda bisiklet süremeyenlerdensin? yağmurda,çamurda sürmek zevkli sadece ağzını kapalı tutacan.