OzcanRom Xposed Framework Sorunu

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet apk kuruyorum. Yükle Güncelleye bastığımda Bir hata veriyor Xposed Disabler Recovry zip kopyalanamadi gibi. Yardım [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Öncellikle telefonda xposed ile ilgili her şeyi silin, google play storeye Wanam xposed yazın ve indirin ve açtığınızda bir ara uyarı gelicek Xposed ınstaller indirmek istermisiniz? diye ve evet de tarayıcı üzerinden indiricektir, onuda kurun.

Kurulum bittikten sonra xposed installer'ı açın Kırmızı bir yazı olucak orda ilk baştaki seçenek ona girip yükle güncelleye tıklayın ve size sakıncalı olduğu ile ilgili uyarı gelicek ona tamam deyin telefon yeniden başlayacaktır ve xposed ınstaller aktif olucaktır, ben şimdiye kadar hiç hata almadım.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncellikle telefonda xposed ile ilgili her şeyi silin, google play storeye Wanam xposed yazın ve indirin ve açtığınızda bir ara uyarı gelicek Xposed ınstaller indirmek istermisiniz? diye ve evet de tarayıcı üzerinden indiricektir, onuda kurun.

Kurulum bittikten sonra xposed installer'ı açın Kırmızı bir yazı olucak orda ilk baştaki seçenek ona girip yükle güncelleye tıklayın ve size sakıncalı olduğu ile ilgili uyarı gelicek ona tamam deyin telefon yeniden başlayacaktır ve xposed ınstaller aktif olucaktır, ben şimdiye kadar hiç hata almadım.
Deniyorum birazdan teşekkürler.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maalesef olmuyor. Wanam durduruldu oldu simdi. Rom izin vermiyor demekki veya bug.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Rootsuz rom yukleniyormy bilmiyorum. Xposed stock romlarda calisiyormu ? Cubku genelde biz turklerin hazirladigi romlar stock romdan bikac program falan cikarilmis halidirde ondan.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Evet sorunsuz CM'de. Ozcanrom da sorun var sanırım.

Her rom uyumlu olmayabilir, G2 kullanırken stock romunda bazı modüller ya sorunlu çalışıyordu yada hiç çalışmıyordu, zaten en düzgün nexus'un romunda çalışıyor diye biliyorum o yüzden paranoid android, cyanogenmod, slimkat gibi romlarda düzgün çalışırlar.

ÖMER ACAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi aksmalar herkese hocam ben bu marcmellow sürünü note 4 telefon var amr herşeyini indirdirm twrp den de flashlıyorum lakin telefonu yeniden baslattıgım da samsung yazısında kalıyor yardımcı olursanız cok minnettar olurum şimdiden teşekkürler