Dosya kopyalayamıyorum

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba dostlar aranıza yeni katıldım,Lg g2 telefonuma rom atacagım yalnız root recovery tamam hersey hazır ama telefona hıcbırsekılde dosya kopyalayamıyorum usb yı baglıyorum mtp yı secıyorum cıhazı tanıyıp tam klasore gırecegım 20sn cıvarında goruyor sonra pat dıye mtp gorunumu gıdıyor dosya yuklemesı ıptal oluyor sureklı.dıger tellerdekı gıbı dırekt olarak flash disk gibi depolama aygıtı vs secılmıyormu? acaba pcde mı sorun var pc suite yukledım drıverlerı yukledım ama guc kesıntısı gıbı bısı oluo ne olabılır sızce lutfen guzel cevaplarınızı beklıyorum teşekkurler sımdıden..

(not tel 4.4.2 stock rom yukludur)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
MTP seçmeyeceksiniz lg yazılımını seçiceksiniz.

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini denedim yine olmadı halada olmuyor sorun pcdeymiş başka pcde w7de sorunsuz kopylandı herşey.bu makine xp neden boyle yapıyor cozemedım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Windows eski olduğu için uyum sorunu yaşayabilirsiniz xp tarih oldu artık, win 7 kullanmanızı öneririm.

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows eski olduğu için uyum sorunu yaşayabilirsiniz xp tarih oldu artık, win 7 kullanmanızı öneririm.

Hocam birde cloudy g3 romdayim dis ses cok az bu dosya yi gerektiği gibi kopyaladim snd_soc_msm_Taiko izinleri ayarladim hoparlör sesinde pek fark yok gibi cloudy roma uyumsuz galiba stock rom deniodu xda d. Kernel yuklenmelimidir sizce birde arkadaşlar dorimanx falan yazmista gm discoveryden gectim g2 ye detayli arastirmam yok ama rom root vs tum konularda bilgiliyimde kernel tecrubem yok denemedim daha pil gpu vs artisi oluyormu? Pc de işyerinin olunca eski makine kaldirmio w7yi 😁

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini denedim yine olmadı halada olmuyor sorun pcdeymiş başka pcde w7de sorunsuz kopylandı herşey.bu makine xp neden boyle yapıyor cozemedım

win 7 ye geçme şansın yoksa lg g2 de kablosuz depolama özelliği var aynı wifi ağı üzerinden kablosuz dosya aktarımı yapabilirsin ya da marketten ftp server free indir kullanımı oldukça basit ve wifi üzerinden dosya aktardığın için kopyalama hızı da yüksektir.

Matrix31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sirket pcsisi olduğu için herhangi bir mudahelede bulunamıyorum ayrica Wifi sifresi de patlatamiorm merkez belirledi 😁. Ben sizlerden konu disina cikacak ama rom kernel kombinasyonlarini sorucam cloudy g3 romdayim oldukca memnunum kendi kernelinin yaninda dorimanx kernel yuklesem faydasi okurmu dostlar pittech forumdan geldim nickim matrixdi bu arada gm discoveryciydim g2 gecmisim olmadığı icin sizden guzel cevaplarinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden