Galaxy Note 4, LG G3, Xperia Z3, iPhone 6-6 Plus, Htc One M8 | Sizce Yeni Kral Kim?

Sizce son dönemin en iyi telefonu hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    266

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Tabikide Note 4 Bana Göre

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Note 4 Güzel eyvallah ama Sony Z3 diyorum.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İp6+ iyi olmuş çift çekirdekli işlemci butun sisteme yetiyor daha az ısınıyor stabil bitek tasarımı hoş değil ama neyse

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ue5Hi_1410331250_6818.jpg

rakamlar konuşuyor. note 4, ıp. 6p'yi mort etmiş resmen!
arada bu kadar açık bir fark varken mukayese etmek bile zül geliyor bana.
yalnız bu üstteki tabloda hafıza konusunda bir yanlışlık var, çünkü note 4'te 16 gb tercihi yok. 32 gb ve 64 gb. SD kart var.
sıralama derseniz,

1. Note 4
.....

diğerleri! :)
Hocam o rakamlar bir şey ifade etmiyor. Biri ios diğeri android kullanıyor. İphone 6 Plus'ın performansı Note 4'ü geçecektir. Biraz daha bilinçli araştırma yapın bence. Ha ben de Note 4 daha iyi derim o ayrı mesele.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen bende şaşırdım apple dan beklenmeyen bi hareket ama iyi olmus

ozakin70

Asistan
Reaksiyon puanı
0
rakamlar bişey ifade etmediğine göre apple "fan"lığı bişeyler ifade ediyor olmasın?! :D
Arkadaş dogru soylemis iosla androidi karsilastirirken yada farkli bi platformu kagit uzerindeki rakamlara degil benchmark uzerindeki rakamlara ve kullandigi kalite ye bakilir onun haricindekiler tasarim vb gibi herkeze gore degisir

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Bende bir androidci olarak rakamlafa fazla guvenme diyorum. Samsungu az cok biliyoruz. İphoneleride. Benchmarklarada guvenme cunku cakma iphone6 21 bin aldi antutuda. Subway surferste kasarken...iosla android farkli. İphone 6 suanki haliyle note 4 falan alayiyla karsilastiriliyor dkmi ? Ve bir cogunuda gececek dimi. Sen o note 4 teki donanimi iphonea koyup esit sekilde trkrar karsilastirsana bi ? Note 4 nasi 3310 kalacak yaninda .

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
rakamlar bişey ifade etmediğine göre apple "fan"lığı bişeyler ifade ediyor olmasın?! :D

İos cihazlar için 3.0 GHz işlemciye 5 gb rama ihtiyaç yok, ios cihaz kullanmayanın pek anlayabileceği bir durum değil bu.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
İos cihazlar için 3.0 GHz işlemciye 5 gb rama ihtiyaç yok, ios cihaz kullanmayanın pek anlayabileceği bir durum değil bu.

İphone kullanmadan önce bende yok ramı az yok ghz düşük diyordum şimdi 5s kullanıyorum gerçekten harika bir cihaz

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Tabiki sony gerisi hikayee .:D

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Nexus 5 kullanırken Apple fanı olma keyfi. Bu kadar sığ görüşlü olmayın. Tabiki 6 plus daha hizli olacaktir. Nedeni bilmeyen yok gibi zaten. O kadar kapali isletim sistemi tabiki stabil olacak. Nexus 5 kullanip romdan roma atliyorum;ama bu sizin gibi fanboyluk yapmayi gerektirmez;) Forumun meşhur Applecısı ile özelden atıştım geçen gün. O da bana LG fanboyu dedi saolsun. En fazla kaç Fanboy birarada olunuyor? Biri cevaplarsa sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İphone kullanmadan önce bende yok ramı az yok ghz düşük diyordum şimdi 5s kullanıyorum gerçekten harika bir cihaz

Benzer yanlarımız var, ilk üye olduğumda G2 alıcaktım ve aldım, g2 5s karşılaştırma konusu vardı sanırım, bende oraya ramları işlemci hızlarını falan yazdım işte en güçlü g2 demiştim ve aradan zaman geçtikten sonra yazdığım yorumu gördüm çok utandım :D

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Apple iPhone6+ ile kendini aşıp ortaya istenileni çıkardı.Bunu inkar edemeyiz.Samsung ise eleştrilen plastik yapısını bir nebzede olsa düzeltip ortaya harika bir telefon çıkardı.Bugüne kadar İphone 4 , İphone5 , Galaxy S4 , Galaxy S3 ve Note 3 kullanmış biri olarak söylüyorum Note 4 ve İphone 6 + harici diğer telefonlar sadece boştur.(LG G2 kullanmaktayım , markaya sevgim yoktur , işlevselliğe bakarım.)

Breathe78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankette de oyumu kullandım Xperia Z3 diyorum. Note 4 ikinci tercihim olurdu.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
sat discovASDAS:D şaka şakanote 4 çok kaba tuğla gibig3 g2me romunu yükledim yazlımı iyi değilz3 sony dakka başı amiral çıkarıyor alınmazone m8 önceki telefondaki gibi geri ve home tuşu dışarda değil ekranın içinde boş yere htc yazmışlar o alttaki siyah kısma m7 daha güzel tasarım olarakiphone 6 plus gereksiz büyük geldiiphone 6 arkadaki kamera çıkıntısı hariç kusursuz tercihim bu ama hepsi çok pahalı bana kalırsa akıllı telefonda çok zengin değilseniz 1500 taş çatlasa 2000i geçmeyin

Reaksiyon puanı
10,315
yav arkadaşlar, bana tonlarca teknik bilgi vermeyin. bunlara gerek yok. en iyi telefon hangisi diye sorunca herkes farklı markaların adını söylüyor demi? neden, çünkü en iyi telefon kişinin elindeki ya da almayı tasavvur ettiği telefondur. bunun için herkesin "en iyi"si farklı oluyor. ben de note4 almayı niyetlenmişim, çünkü en çok ihtiyacım olan şey büyük ekran ve hassaten de s pen kalem. bunu sağlayan başka bir firma var mı, yok! o halde benim için en iyisi tabii olarak note4 oluyor.

bugün ıphone yeni çıkardığı modellerinde olmayan bir yenilik sunabildi mi? hayır. pardon, sundu da zaten vardı bunlar. onların yenilik diye sunduğu ne varsa android ekosisteminde en az iki yıl evvelinden getirilmiş şeylerdi zaten. onları savunabillmek için tutunabileceğiniz tek bir dalınız kaldı, o da stabilite. yahu iki buçuk yıldır S3 kullanıyorum, hala bir şikayetim yok, vızır vızır çalışıyor mübarek. neymiş efendim ıphone'un işlemcisi iyiymiş, A8'miş, e başka? başka bişey yok. hepsi o kadar.

ama gel gör ki, appel avukatları bize burda akademik dersler veriyor, ios kullanmayanın rakamlardan anlamayacağından tutun, bilmem hangi erdemlerine varana kadar dersler veriyorsunuz yav.

Allah aşkına, bırakın note4'ü, bugünkü ıphone'un bir g3'ten, bir z2'den, bir galaksi s5'ten, m8'den daha üstün tarafı nedir, onlarda olmayan nesi vardır?

stabilite demi?

yesinler sizin stabilitenizi. :)

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yav arkadaşlar, bana tonlarca teknik bilgi vermeyin. bunlara gerek yok. en iyi telefon hangisi diye sorunca herkes farklı markaların adını söylüyor demi? neden, çünkü en iyi telefon kişinin elindeki ya da almayı tasavvur ettiği telefondur. bunun için herkesin "en iyi"si farklı oluyor. ben de note4 almayı niyetlenmişim, çünkü en çok ihtiyacım olan şey büyük ekran ve hassaten de s pen kalem. bunu sağlayan başka bir firma var mı, yok! o halde benim için en iyisi tabii olarak note4 oluyor.

bugün ıphone yeni çıkardığı modellerinde olmayan bir yenilik sunabildi mi? hayır. pardon, sundu da zaten vardı bunlar. onların yenilik diye sunduğu ne varsa android ekosisteminde en az iki yıl evvelinden getirilmiş şeylerdi zaten. onları savunabillmek için tutunabileceğiniz tek bir dalınız kaldı, o da stabilite. yahu iki buçuk yıldır S3 kullanıyorum, hala bir şikayetim yok, vızır vızır çalışıyor mübarek. neymiş efendim ıphone'un işlemcisi iyiymiş, A8'miş, e başka? başka bişey yok. hepsi o kadar.

ama gel gör ki, appel avukatları bize burda akademik dersler veriyor, ios kullanmayanın rakamlardan anlamayacağından tutun, bilmem hangi erdemlerine varana kadar dersler veriyorsunuz yav.

Allah aşkına, bırakın note4'ü, bugünkü ıphone'un bir g3'ten, bir z2'den, bir galaksi s5'ten daha üstün tarafı nedir, onlarda olmayan nesi vardır?

stabilite demi?

yesinler sizin stabilitenizi. :)
Sizin anlama kapasiteniz yok galiba hocam. Saygi cercevesinde konusuyoruz sizinle. Bir androidci olarak İphone'un daha fazla performans sundugunu biliyorum. Siz verileri paylasmissiniz ve Note 4 ezer demissiniz, ben de bir yanlisligi duzeltmek icin sizi alintiladim;ama siz bana fanboy yakistirmasi yaptiniz ki mesajimda Note 4'un daha iyi oldugu belirterek. Hem iphone savundugum nereden cikti onu da anlamadim. Sadece siz istatistik paylasmisiniz ben de bunlara bakip aldanmamaniz gerektigini belirttim bu kadar. İsinize gelmeyince de bir guzel kivirmissiniz bu kadar basit. Sunu anladim ki dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Bu ne ya illa bir markanin fanboylugunu yapip birbirimize mi girmemiz gerekiyor. Yillardir android kullanan biri olarak İphone'nin daha stabil oldugunu biliyorum ama kisisel isteklerimi karsilamadagi icin ondan asagi stabilitesi olmayan Nexus kullaniyorum bu kadar basit.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Amcama bak be yürü kim tutar seni!? :lol:
Android ekosistemi demeler,A8 demeler bana bi aydınlanma geldi...

Neyse şakayı bırakıyorum bi kenara Samsung fanı amcamızı bilgilendirme görevi bana düştü..

Öncelikle ios'un stabilitesini bildiği için es geçiyorum bu konuyu amcamız android'in kasmasından memmun yapıcak bir şey yok. Madde madde anlatıyorum kolay olur anlaması. :)

-En iyi uygulamalar (+uygulama açısından öncelik ilk iOS dur)
-Ekosistem(android'de olmuyan amcamızın var sandığı),
-4 yıl boyunca güncelleme desteği (Android'de ki gibi 2 yılın sonunda güncelleme kesilmez kasıyor diye)
-En iyi garanti/servis desteği
-En iyi multimedya içeriği(film,müzik)
-Güvenlik içerisinde virüs,malware barındırmaz. (Android gibi virüs yuvası değil)
-Kullanım kolaylığı
-En iyi malzeme kalitesi (amcamız plastiğe düşkün gerçi)
-Düşük donanımına rağmen üst düzey performansda çalışır. (amcamızın rakamlarla ezdiği telefondan bile daha performanslı şekilde)
- ve daha bir çok şey bunların çoğu yazılım tarafında olanlardı, şimdi donanım kısmına geçiyoruz.

Amcamız Z2,G3,m8,S5'in üstün yanlarını sormuş hemen açıklıyalım burası donanımla alakalı, hani şu rakamlara bakıp düşük dediği. :D

Bu saydığın telefonları 5s ile karşılaştırmış bir çok teknoloji sitesi. En iyi ekran,doğala en yakın renkleri veren 5s seçilmişti. Sonra 8 mp ile en iyi video,hdr,panorama,gündüz fotoğraflarında 5s daha iyi çekmiş amcacığım gene saydığın modellere karşın. 5s geçen sene çıkmıştı bu saydıkların yeni birde. Şimdi iPhone 6 geldi senin bu saydıklarından da Note 4'dünde daha iyi kameraya sahip testler çıkıncada görücez. Pil performansı olarak gene iPhone 6 Plus Note 4'ü ezicek onuda görücez. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ne demişler bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp amcacığım. [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=411741]APOTT[/MENTION], senin alınman gereken bişey yok yeğenim, ben senin için yazmadım.
şu çok bilen arkadaşa gelince, çok fuzuli malumatfuruşluk yapmışsın. çok şey bildiğini zannedince de sanırım bu sitede tartışmadığın kimse yok. da, ben seninle tartışmayı çok gereksiz buluyorum yeğenim. bildiklerin senin olsun. bana gelince yazdım anlamadın, ben staylus kalem sebebiyle note4 alacağım dedim. bunda anlamayacak bişey mi vardı?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Amcacım hakaret ediyosun ama yaşına hürmeten bir şey demiyorum. Senin s pen'ine bir şey demedim ben, stabilite dışında ne artısı var dedim saydım, donanım olarak düşük dediğin cihazlardan ne artısı var dedim onuda söyledim. Millet sana iPhone 6 Plus Note 4'den daha performanslı dedi diye millete Apple fanboyu takıştırması yapan gene sensin. İşine gelmediği için şimdi çark ediyosun sana yakışanda budur. Diyeceklerim bu kadar bi konu hakkında bilgin yoksa amcacığım kesin konuşma ki bundan sonra bu durumlara düşmeyesin hemi Amcacığım. :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gereksiz tartismalardan kaçının birbirinize laf atmak yerine cihazlar hakkinda arti ve eksileri yazabilirsiniz arkadaslar konusmanizin sonu pek hayra gitmiyor

Reaksiyon puanı
10,315
Gereksiz tartismalardan kaçının birbirinize laf atmak yerine cihazlar hakkinda arti ve eksileri yazabilirsiniz arkadaslar konusmanizin sonu pek hayra gitmiyor

yok yok merak etme, "amca"sı onlarla kavga etmez. kavga edecek bişey de yok zaten. sadece kavgayı seven çok bilmiş yeğenimle hafiften atıştık o kadar. daha ötesi yok. :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Boş tartışma yapıyorsunuz, @|SeYYaH| Note 4'ün kalemini seviyor ve sağladığı bazı özellikleri yenilikleri beğeniyor bu gayet doğal bir şey, @What The Hell İphone 6-6plus'ın ve iosun getirdiği artıları sevmiş.

İphone What the hell'e, note 4 Seyyah'a hitap ediyor, ama genel anlamda note 4'ü her telefondan iyi görmek veya iphoneden daha iyi bir telefon olarak görmek yanlış çünkü her telefon kendi çapında başarılı, her telefonu belirli nedenlerden kullanıcılar alıyor.

Not: Bu listede bana göre en iyi gözüken telefon 6 plus ama bana göre en iyi gözüken, herkes tarafından en iyi olan bir telefon değil biri beğenir biri beğenmez, 6 plus'dan sonra note 4 geliyor çünkü iphone 6 ya o kadar para verilmesini doğuru bulmuyorum benim için pek bir yeniliği yok gibi 5s almak çok daha mantıklı.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Note 4 ün hepsinden daha iyi olduğunu sağır sultan bile biliyor.

Burda önemli olan soru ikinci kim !?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Note 4 ün hepsinden daha iyi olduğunu sağır sultan bile biliyor.

Burda önemli olan soru ikinci kim !?

Hayır değil her telefonun kendince diğer telefonlardan üstün yanları var, her şey donanım değil veya her şey yazılım değil.