Bataryayı 3000 mah yapmışlar şok oldumİp6+ iyi olmuş çift çekirdekli işlemci butun sisteme yetiyor daha az ısınıyor stabil bitek tasarımı hoş değil ama neyse
Hocam o rakamlar bir şey ifade etmiyor. Biri ios diğeri android kullanıyor. İphone 6 Plus'ın performansı Note 4'ü geçecektir. Biraz daha bilinçli araştırma yapın bence. Ha ben de Note 4 daha iyi derim o ayrı mesele.![]()
rakamlar konuşuyor. note 4, ıp. 6p'yi mort etmiş resmen!
arada bu kadar açık bir fark varken mukayese etmek bile zül geliyor bana.
yalnız bu üstteki tabloda hafıza konusunda bir yanlışlık var, çünkü note 4'te 16 gb tercihi yok. 32 gb ve 64 gb. SD kart var.
sıralama derseniz,
1. Note 4
.....
diğerleri!![]()
Hocam o rakamlar bir şey ifade etmiyor.
Arkadaş dogru soylemis iosla androidi karsilastirirken yada farkli bi platformu kagit uzerindeki rakamlara degil benchmark uzerindeki rakamlara ve kullandigi kalite ye bakilir onun haricindekiler tasarim vb gibi herkeze gore degisirrakamlar bişey ifade etmediğine göre apple "fan"lığı bişeyler ifade ediyor olmasın?!![]()
rakamlar bişey ifade etmediğine göre apple "fan"lığı bişeyler ifade ediyor olmasın?!![]()
İos cihazlar için 3.0 GHz işlemciye 5 gb rama ihtiyaç yok, ios cihaz kullanmayanın pek anlayabileceği bir durum değil bu.
Nexus 5 kullanırken Apple fanı olma keyfi. Bu kadar sığ görüşlü olmayın. Tabiki 6 plus daha hizli olacaktir. Nedeni bilmeyen yok gibi zaten. O kadar kapali isletim sistemi tabiki stabil olacak. Nexus 5 kullanip romdan roma atliyorum;ama bu sizin gibi fanboyluk yapmayi gerektirmezrakamlar bişey ifade etmediğine göre apple "fan"lığı bişeyler ifade ediyor olmasın?!![]()
İphone kullanmadan önce bende yok ramı az yok ghz düşük diyordum şimdi 5s kullanıyorum gerçekten harika bir cihaz
Z3 note 4ün yanından geçmex donanım olarak.Ankette de oyumu kullandım Xperia Z3 diyorum. Note 4 ikinci tercihim olurdu.
Sizin anlama kapasiteniz yok galiba hocam. Saygi cercevesinde konusuyoruz sizinle. Bir androidci olarak İphone'un daha fazla performans sundugunu biliyorum. Siz verileri paylasmissiniz ve Note 4 ezer demissiniz, ben de bir yanlisligi duzeltmek icin sizi alintiladim;ama siz bana fanboy yakistirmasi yaptiniz ki mesajimda Note 4'un daha iyi oldugu belirterek. Hem iphone savundugum nereden cikti onu da anlamadim. Sadece siz istatistik paylasmisiniz ben de bunlara bakip aldanmamaniz gerektigini belirttim bu kadar. İsinize gelmeyince de bir guzel kivirmissiniz bu kadar basit. Sunu anladim ki dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar. Bu ne ya illa bir markanin fanboylugunu yapip birbirimize mi girmemiz gerekiyor. Yillardir android kullanan biri olarak İphone'nin daha stabil oldugunu biliyorum ama kisisel isteklerimi karsilamadagi icin ondan asagi stabilitesi olmayan Nexus kullaniyorum bu kadar basit.yav arkadaşlar, bana tonlarca teknik bilgi vermeyin. bunlara gerek yok. en iyi telefon hangisi diye sorunca herkes farklı markaların adını söylüyor demi? neden, çünkü en iyi telefon kişinin elindeki ya da almayı tasavvur ettiği telefondur. bunun için herkesin "en iyi"si farklı oluyor. ben de note4 almayı niyetlenmişim, çünkü en çok ihtiyacım olan şey büyük ekran ve hassaten de s pen kalem. bunu sağlayan başka bir firma var mı, yok! o halde benim için en iyisi tabii olarak note4 oluyor.
bugün ıphone yeni çıkardığı modellerinde olmayan bir yenilik sunabildi mi? hayır. pardon, sundu da zaten vardı bunlar. onların yenilik diye sunduğu ne varsa android ekosisteminde en az iki yıl evvelinden getirilmiş şeylerdi zaten. onları savunabillmek için tutunabileceğiniz tek bir dalınız kaldı, o da stabilite. yahu iki buçuk yıldır S3 kullanıyorum, hala bir şikayetim yok, vızır vızır çalışıyor mübarek. neymiş efendim ıphone'un işlemcisi iyiymiş, A8'miş, e başka? başka bişey yok. hepsi o kadar.
ama gel gör ki, appel avukatları bize burda akademik dersler veriyor, ios kullanmayanın rakamlardan anlamayacağından tutun, bilmem hangi erdemlerine varana kadar dersler veriyorsunuz yav.
Allah aşkına, bırakın note4'ü, bugünkü ıphone'un bir g3'ten, bir z2'den, bir galaksi s5'ten daha üstün tarafı nedir, onlarda olmayan nesi vardır?
stabilite demi?
yesinler sizin stabilitenizi.![]()
Gereksiz tartismalardan kaçının birbirinize laf atmak yerine cihazlar hakkinda arti ve eksileri yazabilirsiniz arkadaslar konusmanizin sonu pek hayra gitmiyor
Note 4 ün hepsinden daha iyi olduğunu sağır sultan bile biliyor.
Burda önemli olan soru ikinci kim !?