iPad için whatsapp

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Apple Store'da şu an paralı bildiğim kadarıyla. Jailbreak var mı cihazınızda?

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
whatsapp için bildiğim kadarıyla hat gerekiyor.?yada telefon numarasımı öyle birşey.

Aerop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iPad 3G li olsa dahi yüklenmiyor. Daha doğrusu yükleniyor ama çalışmıyor :)

Suskunl4r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPad lara Whats app yuklenmiyor ... Lakin Jailbreak yapildiginda İnstallous vb "Tweak" er ile indirilebiliyor

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Whatsapp telefon numarası ile çalışan bir uygulamadır. 3G li ipadin varsa yükleyebilirsin. Fiyatı 1 dolar

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yanılmıyorsam zaten ipad de çalışmıyor çalışması için jb yapıp bir yama yükleniyor o şekilde çalışmaya başlıyordu yazılım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben app Store dan baktım ama paralı galiba.3 seçenek çıktı karşıma birini indirdim yazı yazmak için sadece. Nası yükleyebilirim bilgisi olan var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
jailbreakli cihazlar çin

Cydiadan önce Whatspad isimli uygulamayın indirip kurun (Bigboss source) Daha sonra whatsapp yi kurun ve kullanmaya başlayın. Fullforce ile tam ekran kullanabilirsiniz

Kolay gelsin

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben bir şey daha söyleyeyim whatspad yaması tek başına yeterli değil itunes uygulamayı kurmuyor cihaza, iphone configration tool ile de manuel olarak install etmeniz lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben Türkiye Mağazası'nda bulamıyorum ABD mağazası yapıyorum yine çıkmıyor ne yapmam lazım biri yönlendirsinbeni

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İpad in 3g li olmasına falan gerek yok gereksiz konuşmayın, normal ipadlere de yükleniyor zaten ipadlerde kişi ekleyebiliyorsun, arama yapıp mesaj atabiliyorsun (sadece apple kişilerle) , telefonundaki kişileri tabletine eklersin whatsappı yükleyip android telefonlulara da mesaj atabiliyorsun:tt2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar benim ipad minim var. Jailbreak 20,99 TL. Bilgi veriyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim nasıl bir dolar markette yok whatsapp sırf bu yüzden satacağım ipadi gözünü seveyim Galaxy nin ya. Hiç bir kısıtlama yok. Tamamen özgür. Hükümet twitteri engelliyor diyenbağıranlar Apple da whatsapp o engelliyor...:)))) buma da bi şeyler yapın artık

efe_1992

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İpad için ara yerine iphone için ara seçeneğine basarsan Appstore da whatapp ararken, bulursun