Campagnolo Kimdir ?

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
company[1].jpg

tullio_campagnolo[1].jpg

Campagnolo S.r.l. yüksek kaliteli yol/yarış bisikleti ekipmanları dizayn eder, üretir ve dağıtımını yapar. Otuzdan fazla ülkede temsil edilmektedir. Merkezi Vicenza/Italya'dadır ve şirket bünyesinde 690 kişi istihdam edilmektedir.

Campagnolo S.r.l. 1933 yılında Vicenza'da Commendatore Tullio Campagnolo tarafından kurulmuştur. Şirket üç temel kavram üzerine odaklanarak büyümüştür - performans, teknolojik inovasyon ve yüksek ürün ve servis kalitesi..

Campagnolo S.r.l. ürünleri mevcut en yüksek teknoloji ve üretim yöntemleri kullanılarak ve havaılık ve uzay sanayiinden adapte edilmiş son derece kaliteli materyaller -karbon fiber, titanyum ve aluminyum alaşım- kullanılarak üretilmektedir. Onyıllarca aluminyum alaşımdan mamül ekipman sektöründe liderliği kimseye kaptırmayan Campagnolo, şimdi de karbon ekipman üretiminde, bisiklet sektöründe imkansız addedilmiş yöntemleri uygulayarak markayı öne çıkarıyor.

İnovasyon, kalite ve performans açısından diğerlerinden ayrılmakla beraber Campagnolo ürünler dizayn olarak da öne çıkmakta ve haklı bir üstünlük taşımaktadırlar. Associazione Design Italiano tarafından Veloce grup setleri, Ergopower entegre kontroller ve Shamal tüksek performanslı jant setleri için verilen Compasso d"Oro ödülü bunun en büyük ispatıdır. Campagnolo S.r.l. sadece bisiklet dünyasının yıldızı olarak değil, Wall Street Journal'ın önerdiği üzere Dünya'nın en seçkin spor markalarından biri olarak tasvir edilmektedir. Bu itibar sadece Campagnolo ürünlerle kazanılmış sayısız yarış yüzünden değil, markayı diğerlerinden ayıran kalite ve servis özeninin bir neticesi olarak kazanılmıştır.

http://www.aktifpedal.com/campagnolo

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Parçalar çok pahalı yanlız fren bile 1000 lira :D
En alt seviyesi bile sram ve shimano üst fiyatlarında:) Karbon sağolun çok iyi etkiliyor:)
Çakma pinarello kadro üzerinde campagnolo görmüştüm, o zamanlar campagnoloyu bile düzgün bilmediğim için sıradan gelmişti bana. Hatta shimano varken o ney demiştim ama sonra bir baktım eşek yükü para donanıma laf etmişim:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
En alt seviyesi bile sram ve shimano üst fiyatlarında:) Karbon sağolun çok iyi etkiliyor:)
Çakma pinarello kadro üzerinde campagnolo görmüştüm, o zamanlar campagnoloyu bile düzgün bilmediğim için sıradan gelmişti bana. Hatta shimano varken o ney demiştim ama sonra bir baktım eşek yükü para donanıma laf etmişim:D

Valla adamlar yapmış ürünleri kaliteli..:D