Note 3 N9000 - N9005

Actions

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu forumu aktif olarak kullanmaya karar verdim. Aklıma takılan ilk soruyu sizlerin görüşünü almak için sormak isterim

Note 3 almayı planlıyorum. Note 3 alırsam uzun bir süre kullanırım bir 4 yıl kadar, lakin ülkemizde n9000q modeli var sizinde bildiğiniz üzere. İlerde LTE teknolojisine geçildiğinde bu telefonu değiştirmek zorunda kalır mıyım diye tedirginim. Bildiğim kadarıyla ülkemizdeki model 4G desteklememekte. Bu N9005 modelinin ülkemize gelme gibi bir durumu var mıdır? Ya da N9000 al sorun olmaz mı dersiniz değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
4G gelene kadar Note 3 tarih olur :mrgreen:

RangerGhost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim şimdi ben sana kendi fikrimi şöyle söyleyeyim. Note 3 çok güçlü ve iyi bir telefon şuanda maddi durumu sıkıntı çıkarmayanlar için alınabilirliği en iyi telefon BENCE. Bence şuanda bu modeli gönül rahatlığı ile alabilirsin 4G olayına fazla takma 2 sene içerisinde ülkemize gelecek tamam ama altyapısı ne kadar iyi olacak onu bilmiyoruz, tamam her şey çok güzel olur altyapı felan sorun olmaz bu seferde operatörlerin biçeceyi fiyatı hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.Yani bence şuanda Note 3' ü alabilirsin 3g gayet hızlı geliyor bana.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
android3 haklı 4g türkiyeye gelip adam gibi çalışana kadar note 3 tarih olur piyasada kalmaz bile...

Actions

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim şimdi ben sana kendi fikrimi şöyle söyleyeyim. Note 3 çok güçlü ve iyi bir telefon şuanda maddi durumu sıkıntı çıkarmayanlar için alınabilirliği en iyi telefon BENCE. Bence şuanda bu modeli gönül rahatlığı ile alabilirsin 4G olayına fazla takma 2 sene içerisinde ülkemize gelecek tamam ama altyapısı ne kadar iyi olacak onu bilmiyoruz, tamam her şey çok güzel olur altyapı felan sorun olmaz bu seferde operatörlerin biçeceyi fiyatı hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.Yani bence şuanda Note 3' ü alabilirsin 3g gayet hızlı geliyor bana.

eyvallah sağolun cevabınız için. peki yılbaşından sonra fiyatlar düşer mi acaba

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu forumu aktif olarak kullanmaya karar verdim. Aklıma takılan ilk soruyu sizlerin görüşünü almak için sormak isterim

Note 3 almayı planlıyorum. Note 3 alırsam uzun bir süre kullanırım bir 4 yıl kadar, lakin ülkemizde n9000q modeli var sizinde bildiğiniz üzere. İlerde LTE teknolojisine geçildiğinde bu telefonu değiştirmek zorunda kalır mıyım diye tedirginim. Bildiğim kadarıyla ülkemizdeki model 4G desteklememekte. Bu N9005 modelinin ülkemize gelme gibi bir durumu var mıdır? Ya da N9000 al sorun olmaz mı dersiniz değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Ileriyi dusunerek n9005 alman en iyisi olur. Gelecekte telefonu satmayi dusunebilirsin, teknolojide neler olacagini onceden kestiremiyoruz, satip satmama konusunda da var olan dusunce degisebilir, n9005i ileriye donuk pazarlayabilirsin ama 3g fiyatin kirilmasindan baska bir ise yaramaz. Ben n9005 satin aldim. n9005 snapdragon islemcisine sahip olmakla birlikte neredeyse %30 daha performansli, 4k Video cozunurlugu destegi var. Snapdragon islemcisine sahip n9005 icin rom ve yazilimsal destek daha fazla.

Actions

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ileriyi dusunerek n9005 alman en iyisi olur. Gelecekte telefonu satmayi dusunebilirsin, teknolojide neler olacagini onceden kestiremiyoruz, satip satmama konusunda da var olan dusunce degisebilir, n9005i ileriye donuk pazarlayabilirsin ama 3g fiyatin kirilmasindan baska bir ise yaramaz. Ben n9005 satin aldim. n9005 snapdragon islemcisine sahip olmakla birlikte neredeyse %30 daha performansli, 4k Video cozunurlugu destegi var. Snapdragon islemcisine sahip n9005 icin rom ve yazilimsal destek daha fazla.

Yurt dışından pasaport kayıtlı getirmemiz legal olan sanırım. Pasaport bulmam biraz sıkıntı olacak galiba ama bulursam çok iyi olur hem kafam rahat olur. ilerde de satmak istediğimde rahat ederim dediğiniz gibi. ben yurt dışından getirdiğim cihazı burada imei kaydı yaptırınca güncelleme yapamıyorum, root atıp istediğim romu yükleyerek yeni sürümleri kullanabilirim sanırım bi kapanma durumu olmaz dimi

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence getirtebiliyosan lte olanı al derim ama zaten ülkemize gelen note 3 epey güçlü bir cihaz hele ki gpu'su efsane. Zaten 4g gelse de 3g, iyi çeken yerde gayet tatmin edici

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yurt dışından pasaport kayıtlı getirmemiz legal olan sanırım. Pasaport bulmam biraz sıkıntı olacak galiba ama bulursam çok iyi olur hem kafam rahat olur. ilerde de satmak istediğimde rahat ederim dediğiniz gibi. ben yurt dışından getirdiğim cihazı burada imei kaydı yaptırınca güncelleme yapamıyorum, root atıp istediğim romu yükleyerek yeni sürümleri kullanabilirim sanırım bi kapanma durumu olmaz dimi

N9005 de region code bulunuyor, yani ulke kodu bulunuyor. Bu nedenle telefonu Turkiye'de kullanabilmek icin chainfire'nin cikarmis oldugu kucuk boyutlu apk uygulamasini yuklemen yeterli. Kisacasi bu telefonu Turkiye'de sorunsuz kullanabilirsin. Sana kalan imei kaydini yaptirmak. Ben note3 n9005 i ebayden satin alip iyi bir fiyata sattim. Pixmania.com sitesi altinda profesyonel saticilar mevcut. Oradan 4 ay taksitle tekrar n9005 satin aldim. Kargo dahil toplam 542 euroya mal oldu. Sen de saticiyla konusup Turkiye'ye gonderme konusunda anlasabilirsin. Benim fransa'da hesabim oldugu icin 4 ay taksitle satin alma imkanim oldu. Hesabi olmayanlar tek odeme yaparak urunu satin alabiliyor. Pixmania'nin ebay gibi kontrol sistemi var. Guvenilir saticilar yillardan beri pixmania altinda satis yapiyor. Urunun gumruge takilacagi kesin, ayrintili bilgiyi gumruk iletisim hattini arayarak ogrenebilirsin. Yurtdisindan telefon gibi urun aldiginiz zaman ilk once saticinin guvenilir oldugundan emin olmalisiniz, sonra saticiyla irtibata gecerek urunu Turkiye'ye gonderip gonderemeyecegini sormalisiniz, eger urunu gonderebilirim diyorsa mutlaka takip numarasina sahip bir kargo secenegi ile urunu gondermesini istemelisiniz. Urun gumruge geldiginde harc gibi odemeler olacaktir. Bunun icin de gumruk iletisim hattini arayarak ayrintili bilgi almalisiniz. Gonderen yasal bir firma olduktan sonra, faturasi olduktan, sevk irsaliyesi olduktan sonra is sadece gumruk sorununu halletmeye kaliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar note3 telefonuma pasaport kaydı vs olmadıgı için imeı kaydı(kullanılmayan eski telefonun imeini attırmak) faliyete sokmak istiyorum acaba note3 için butarz uygulama çıktımı yapan yada yaptıran arkadaşlarımız var mı ? yardımcı olur musunuz :helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben note 3 almak istiyorum n9005 modeli 1250 tl ye paralel ithalat ile getiren bir telefon mağazası var 24 ay kendi garantisini veriyor ürünler tamamen kayıtlı ve sıfır sizce almalı mıyım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben note 3 almak istiyorum n9005 modeli 1250 tl ye paralel ithalat ile getiren bir telefon mağazası var 24 ay kendi garantisini veriyor ürünler tamamen kayıtlı ve sıfır sizce almalı mıyım ?

iyiymiş ama mümkün olacağını sanmıyorum o fiyata

dr_rilhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar benyurtdışından note 3 n9005 getirttim bir telefoncu türkce menu atacam derken telefonum arama yapmamaya başladı programı yokmuş yanlış atmış nasıl yaptıracağım yardımcı olursanız sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
urunu ıraktan 550 dolara aldım bu fiyata kayıtlı olanı almak zor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar istanbul bilişimden note 3 n9005 almayı düşünüyorum 1689tl değişik sitelerdende araştırdım ama başım ağrımasın istiyorum ne drsiniz fiyata ....

AdkATR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar istanbul bilişimden note 3 n9005 almayı düşünüyorum 1689tl değişik sitelerdende araştırdım ama başım ağrımasın istiyorum ne drsiniz fiyata ....

Fiyat uygun şu an için. Note 4 çıktıktan sonra da hemen düşeceğini sanmıyorum. En fazla 1550 yi görebilir. Eğer düşünüyorsan alabilirsin.
Ben her zaman hediye puan/çek e denk getirip almaktan alınmasından yanayım.
Hepsiburadaya da bak istersen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3n9005 icin bugun itibariyle:
istanbul bilisimde 1549TL 16GB ve 32GB 1599TL
MEDIA MARKTda n9000 32GB 1749TL
sony z3
istanbul bilisimde 1900TL
vatan bilgisayarda 2300TL
servis garantisine guvenen arkadaslar paralel urunler alabilirler.
FIYATLARIN YAZILMASI COK ONEMLI ARKADASLAR, 6AY SONRA 1SENE SONRA OKUNDUGUNDA EN FAYDALI BILGI BU FIYAT TARIH KARSILASTIRMASI OLDUGU ICIN.-ONEMLI