Bilgisayar açılmıyor deli olacam

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle iyi günler bende epox anakartlı bir pc var işlemcisi amd anthlon 64 eski ama kullanasım geldi ram leri bozuktu bugün ram aldım DDR-400 Kingston ram bilgisayara taktım ram leri ilk başta açıldı bi yeniden başlatayım edim yine açıdlı sonra kapattım pc yi düğmesine basıyorum herşey çalışıyor fanlar felan dönüyor ama ekrana hiç bişi gelemiyor valla kafayı yiyeceim ram leri kontorl etim ekran kartı tamam sorun ne ya lütfen yardım edin

Terapist

Asistan
Reaksiyon puanı
1
monitör girişlerini söküp takın bi hem güç hem kasa arkasını. daha sonra pc yi açınca ekran gelmediyse kasa üzerinde restart düğmesi varsa ona da bi basın

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
onların hepsini yaptım hdd yi söktüm taktım hdd siz çalıştırmayı denedim ne yaparsam aynı sonuç :cursing:

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
çok basit bir yöntemi var tüm parçalarını sökün kasanın bi parçayı tak güç düğmesine bas bi parçayı tak güç düğmesine bas dene genelde sorun böyle çözülüyor

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Büyük ihtimal aynı sorunun devam edıyor.Baska bir ram bulup çalıştırmayı dene.

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal aynı sorunun devam edıyor.Baska bir ram bulup çalıştırmayı dene.
ram sorunu olsa bios öter di bıp bıp diye ama bu ne ötüyor nede ekran geliyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok basit bir yöntemi var tüm parçalarını sökün kasanın bi parçayı tak güç düğmesine bas bi parçayı tak güç düğmesine bas dene genelde sorun böyle çözülüyor
Ram ler sağlam ekran kartı sağlam HDD sağlam Dvd rom bi etki etmez ama oda sağlam işlemcide sağlam

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
power yanmıştır aynı sorun bendede olmuştu değiştir çalışır:thumbup1:

ozan.demir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çift ram varsa önce birini tak çalıştır olmazsa diğerini tak çalıştır. Ekrana görüntü gelmeme sebebi %90 ramlerdir.

Deirseir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok denedim onalrıbn hepsini hatta elektriktendeir diye başka şehirde bile denedim yok :cursing:

cakmabeats9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun bios pilinden kaynakli.Cikarip tak ayarlar sifirlanicaktir.Sorun ortadan kalkar.