Windows'lu HTC One, Android'li Modeli Geçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Windows Phone stabilliği Androidde malesef yok işte.
Sırf stabil diye 10 yıl geriden gelen işletim sistemini kullanacağıma Windows Phone'a göre daha az stabil olan ama yerine oturmuş bir işletim sistemini kullanmak benim için daha mantıklı.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
10 yılmı ?? android 2007 senesinde çıkan bir işletim sistemidir. Windows phone ise 2010 da çıkmıştır. Arada 3 sene fark varken nasıl oluyorda 10 sene geriden takip etmiş oluyor ???

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Android kararsız bi sistem, kasar da pil ömrünüde sömürürde çok normal. Windows ise stabil ama özelikle marketi yavan ve kişiselleştirme olayı pek yok. Microsoft büyük atılımlar yaparsa 5 sene sonra Android'i geçebilir.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sarjı tabi daha uzun gider telefonda bişey yok ki pil biyere gitmiyor

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bi gerçek var şuan wp mobil için çok tatmin edici değil belki ileride daha iyi olabilr ama beklemek gerekiyo en azından şuan

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
http://tr.wikipedia.org/wiki/Windows_Phone
Bende burayı okumanı şiddetle tavsiye ederim ;)
(Ben windows PHONE dan bahsederken sen Windows Mobileden örnek vermişsin.)
Verdiğim linki keşke sonuna kadar okusaydın.Windows, windows mobile ile başladı bu işe mobile 6.5 ten sonra ismini değiştirip phoneye çevirdi sadece, seni alıntılayan arkadaş çok doğru bir yere parmak basmış demişki 10 yılda bu hale geldiyse benden uzak dursun almayayım demek istemiş sende windows phone 2010da çıktı diye karşı çıkmışsın ama arkadaşın dediği doğru seninki yanlış.Zamanında windows mobile o kadar azap çektirdi ki millete ilk iphone çıktığında windows mobileden kurtulmak için herkez iphoneye saldırdı.Microsoft adam gibi yapsaydı zaten şimdi iphoneden stabil ve gelişmiş olması gerekirdi ama olmadı.2007 de çıkan android bile windowsu solladı.Sonuç bu.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Verdiğim linki keşke sonuna kadar okusaydın.Windows, windows mobile ile başladı bu işe mobile 6.5 ten sonra ismini değiştirip phoneye çevirdi sadece, seni alıntılayan arkadaş çok doğru bir yere parmak basmış demişki 10 yılda bu hale geldiyse benden uzak dursun almayayım demek istemiş sende windows phone 2010da çıktı diye karşı çıkmışsın ama arkadaşın dediği doğru seninki yanlış.Zamanında windows mobile o kadar azap çektirdi ki millete ilk iphone çıktığında windows mobileden kurtulmak için herkez iphoneye saldırdı.Microsoft adam gibi yapsaydı zaten şimdi iphoneden stabil ve gelişmiş olması gerekirdi ama olmadı.2007 de çıkan android bile windowsu solladı.Sonuç bu.
Teşekkür ederim okadar yazı yazmışsın ama ben bunları zaten biliyorum. Akıllı telefon işletim sistem olarak WP 2010 da başladı. Bunu sende biliyorsun ! Ben o yüzden 2010 dedim.