Ekran Bozukluğu

SametTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi ekranımda çoğu zaman bu sıkıntıyı yaşıyorum.Ekran kartımı yeni aldım.
R7 260X 2GB GDDR5 TURBO DUO OC. Sıcaklıktan dolayı olacağınıda sanmıyorum. Çünkü sıcaklık değerleri gayet normal.
Genelde oyunlarda yaşıyorum bu sorunu .Bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar,önerilerde bulunabilirmisiniz ?

ahmet4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim öncelikle merhaba benimde ilk aklima sıcaklık değerleri yüksek oldugundan olabilir diye geldi ama sorunda belirtmisin bu yazılımsal bir sorunda olabilir öncelikle format atmayı denediniz mi

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi ekranımda çoğu zaman bu sıkıntıyı yaşıyorum.Ekran kartımı yeni aldım.
R7 260X 2GB GDDR5 TURBO DUO OC. Sıcaklıktan dolayı olacağınıda sanmıyorum. Çünkü sıcaklık değerleri gayet normal.
Genelde oyunlarda yaşıyorum bu sorunu .Bunun bir çözümü yokmudur arkadaşlar,önerilerde bulunabilirmisiniz ?
sanırım ekran kartı belleklerinde sorun var kartı çıkar sarı pinlerin üstünü silgiyle sil hala oluyosa servise ver belleklere bozuk yüksek ihtimal

SametTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim öncelikle merhaba benimde ilk aklima sıcaklık değerleri yüksek oldugundan olabilir diye geldi ama sorunda belirtmisin bu yazılımsal bir sorunda olabilir öncelikle format atmayı denediniz mi

Evet kardeşim.Sistemin windows 8.1 professional zaten. 2 kere kurdum hala aynı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırım ekran kartı belleklerinde sorun var kartı çıkar sarı pinlerin üstünü silgiyle sil hala oluyosa servise ver belleklere bozuk yüksek ihtimal

Ama ekran kartını Vatan Bilgisayardan yeni aldım.Neden böyle bir sorun olsun ki ?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Böyle Bir Video Seyretmiştim Bir Kaç Yıl Önce Ama Sen Yinede Garantili Olduğundan Vatana Götür
[video=youtube;DWTcsEWSp6I]http://www.youtube.com/watch?v=DWTcsEWSp6I[/video]

batuhangk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim bu sorun bende de vardı. Ben amd radeon 7670m kullanıyordum. Windows 8.1 kurdum orjinal. Amd nin yeni çıkablar hariç çoğu ekran kartı windows 8.1 desteklemiyor güncelleme gelmiyor o yüzden böyle görüntü oluyor yani ekran kartında sorun yok sadece windows 8.1 amd biraz sorunlu