Doğum günün kutlu olsun

[MENTION=385184]mic check[/MENTION] bak adam senin doğum günün için suskunluğunu bozdu :clap:Doğum günün kutlu olsun![]()
turkcelltv+ kafayı yedi bir tane android cihazım var ama maximum cihaz sayısı aşıldı deyip açılmıyor önceden de hesbında sorun var askıya alındı diyor...
Kaç cihazla girsin turkcelltv+ hesabına... abin filan mı yaptı bi iş... olmadı müşteri hizmetlerini arat birine öğrensin sorunu...
birden çok linux denemesi android'in salaklığı sonuç...
cihazları silemiyorum tim'de bu çözülür mü?
Turkcell tim merkezide yardımcı olur... hat kimin üstüneyse onunla git... halledilir sorunun ama müşteri hizmetlerini arattırsan gitmene gerek kalmaz...
Böyle saçma oyun gormedim yav 10 dk da 1 zor yaptimFlappy Bird in geliştiricisi Dong Nguyen in yeni oyunu Swing Copters
Yarm saatte 3 ü geçemedim ilk 20 el full 0 zaten
![]()
ben avea jetmodemi ubuntu ile kullanmıştım programla ve programsız değişik bir deneyim.Sonunda Linux'ta Turkcell VINN çalıştırabildim be baya uğraştırdı
Ben de Arch Linux + KDE kullanıyordum KDE'nin network appleti bir işe yaramadı onu silip nm-applet kurdum sonra tarayıcıdan 192.168.0.1'i açtım pini girdim bağlandım ne o öyle modülleri rules.d lsusb filan hiç uğraşmadımben avea jetmodemi ubuntu ile kullanmıştım programla ve programsız değişik bir deneyim.
Ben de Arch Linux + KDE kullanıyordum KDE'nin network appleti bir işe yaramadı onu silip nm-applet kurdum sonra tarayıcıdan 192.168.0.1'i açtım pini girdim bağlandım ne o öyle modülleri rules.d lsusb filan hiç uğraşmadım