D
Deleted member 312196
SDN Okuru
Arabanin önüne dizilseydiniz yilin fotografi olacakti. O iceri dalan pis hirsiz kimdi 

Arabanin önüne dizilseydiniz yilin fotografi olacakti. O iceri dalan pis hirsiz kimdi![]()
Stealth istemeyip ben dalacam diyen şahsı bulunuz![]()
Ben alismisim memo fareyle oynamaya.. kol bana ters geliyor spor oyunlari haricinde.
crew i oynarsın artık kolla![]()
bu oynadığınız oyun nedir merak ettim![]()
Bir ara bedavaydı alsaydım keşke. İndirime girsin. alıcaklar listesine eklendi![]()
Sadece hafta sonu icin bedavaydi![]()
Oyunu 2 günlüğüne indirip oynama hakkın var para vermeden. Ondan sonrasında parayı vermeden oynayamıyorsun.nasıl bu hafta sonumu?
Oyunu 2 günlüğüne indirip oynama hakkın var para vermeden. Ondan sonrasında parayı vermeden oynayamıyorsun.
İndirme, kaldırmaz. Bana attığın sistem ise boşuna demoyu falan deneme derim, yeni sistem şart sana.demosunu indirip deniyim o zaman. bakalım pc kaldırcakmı.
İndirme, kaldırmaz. Bana attığın sistem ise boşuna demoyu falan deneme derim, yeni sistem şart sana.
Arkadaşlar bir şey sorcam bunun için konu açmaya gerek duymadım.
Şimdi bizim okulda 3 tane modem var 3`de internet sağlıyor ama bir tanesini bile kullandırmıyorlar oh öğretmenlere yarıyor. Bizie yok bişey şimdi burada parayı devlet mi veriyor ? Bunu devlet öğrenciler kullansın diye mi veriyor ? Yoksa öğretmenler kullansın diye mi ?
Bilgisayar odası var. Modemlerin üçüde koridorlarda okul 3 katlı.bilgisayar odası varsa oradaki bilgisayarların interneti için bir modem gerekiyor. bizim lisede böyle. diğer modem öğretmenler odasında. sizin okulu bilemem
Hiç bi işe yaramio :lol:
son iki gün daha hastanedeyim sonra tatil... :mrgreen: