Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Origin'in marketinin dolar versiyonu yok mu ya? Euro fiyatları çok pahalı. Battlefield 3 Premiuma bakayım dedim de 20€ diyor. Neredeyse 60 lira. Brezilya versiyonu falan vardı sanırım, orada da aynı mıdır fiyatlar acaba?
Originin fiyat politikası zaten bir acayip. Steamde de bölgeler arası farkılıklar var ama bu kadar kazık değil. Fifa 15 ultimate edition meksika originde 44.99 dolar bizde 69 euro böyle bişey olabilir mi. İki katı fiyatından daha fazla. Hatta titanfall 39.99 dolarken bizde İNDİRİMLİ fiyatı 29.99 euro aynı fiyata geliyor. :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Originin fiyat politikası zaten bir acayip. Steamde de bölgeler arası farkılıklar var ama bu kadar kazık değil. Fifa 15 ultimate edition meksika originde 44.99 dolar bizde 69 euro böyle bişey olabilir mi. İki katı fiyatından daha fazla. Hatta titanfall 39.99 dolarken bizde İNDİRİMLİ fiyatı 29.99 euro aynı fiyata geliyor. :)
Peki meksika fiyatından oyun alabiliyor muyuz? Bunun bi yöntemi var mı hocam?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Peki meksika fiyatından oyun alabiliyor muyuz? Bunun bi yöntemi var mı hocam?
Elbette var. Hola yı indirip satın alacağın ülkeyi seçerek satın alabilirsin.
Ne alacaksın bu arada? Titanfall alacaksan Hindistandan al şuan indirimle 1750 Rs. 29 dolara tekabül ediyor meksikadan da ucuz.
Zaten ucuz satılan yerler hindistan, brezilya ve meksika oluyor.
Alırken de paypal tercih et bi de adres kısmını alacağın ülkeden bir yer salla bazısı kabul etmiyor.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Offf! Annem yok şuan evde kahvaltıyı ben hazırlayacam. Var mı kahvaltıma gelecek patates salatası yapacağım. :D

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yandex Disk'e ne oldu , kullanıcı adımı e-postamı tanımıyo

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[MENTION=343967]Kuvvetmira[/MENTION] sen erken gittin biz akşam muhabbetin dibine vurduk :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Akşam 3 te yatarsa kahvaltıda bu saatte olur :drool:

ben kahvaltı yapıpta geldim şimdi. tabi adı kahvaltıysa bu saatte :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar bilen biri bana şunu açıklayabilir mi? Battlefield 3 Premium alıcam. Ama hangisi almam daha mantıklı: Battlefield Premium mu, yoksa Battlefield Premium Edition mı?

bQra38.png

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O değilde keşke bu markalar yılda 1 model çıkarsa ne güzel olurdu :D

Cookie9

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sadece 1 dolar hocam premium edition'ı alın. Elbet bir avantajı vardır. Sonra ah 1 dolar daha vereymişim demeyin :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
@Buğra Y.
Premium, sadece BF3 paketlerini içerir. Premium Edition oyunu da içerir. Yani oyun sende mevcutsa Premium al yoksa Premium Edition al.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Millet ben bu LIG TVnin yorum sistemini anlamadim gitti. Yazdigim yorumda zerre kadar küfür yok, hakaret ve asagilacayici söz yok, ama yorumum yayinlanmiyor.

Adamlar ana avrat moderatörlere sövüyor, birbirine akla gelmeyecek laflar ediyorlar yorumlar aninda yayinlaniyor. Ne is? Canimi sikmaya basladi bu artik.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Millet ben bu LIG TVnin yorum sistemini anlamadim gitti. Yazdigim yorumda zerre kadar küfür yok, hakaret ve asagilacayici söz yok, ama yorumum yayinlanmiyor.

Adamlar ana avrat moderatörlere sövüyor, birbirine akla gelmeyecek laflar ediyorlar yorumlar aninda yayinlaniyor. Ne is? Canimi sikmaya basladi bu artik.

Nickin Türkçe falan mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sohbet edecek var mı ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...