- Reaksiyon puanı
- 16,128
en çok kim göze batıyor?
Karnim acikti. Niye hatirlatiyosunki simdi.![]()
Karnın açken başka neyi hatırlarsın ki zaten![]()
Originin fiyat politikası zaten bir acayip. Steamde de bölgeler arası farkılıklar var ama bu kadar kazık değil. Fifa 15 ultimate edition meksika originde 44.99 dolar bizde 69 euro böyle bişey olabilir mi. İki katı fiyatından daha fazla. Hatta titanfall 39.99 dolarken bizde İNDİRİMLİ fiyatı 29.99 euro aynı fiyata geliyor.Origin'in marketinin dolar versiyonu yok mu ya? Euro fiyatları çok pahalı. Battlefield 3 Premiuma bakayım dedim de 20 diyor. Neredeyse 60 lira. Brezilya versiyonu falan vardı sanırım, orada da aynı mıdır fiyatlar acaba?
Peki meksika fiyatından oyun alabiliyor muyuz? Bunun bi yöntemi var mı hocam?Originin fiyat politikası zaten bir acayip. Steamde de bölgeler arası farkılıklar var ama bu kadar kazık değil. Fifa 15 ultimate edition meksika originde 44.99 dolar bizde 69 euro böyle bişey olabilir mi. İki katı fiyatından daha fazla. Hatta titanfall 39.99 dolarken bizde İNDİRİMLİ fiyatı 29.99 euro aynı fiyata geliyor.![]()
Elbette var. Hola yı indirip satın alacağın ülkeyi seçerek satın alabilirsin.Peki meksika fiyatından oyun alabiliyor muyuz? Bunun bi yöntemi var mı hocam?
Bu saate kahvaltı mı kalırOfff! Annem yok şuan evde kahvaltıyı ben hazırlayacam. Var mı kahvaltıma gelecek patates salatası yapacağım.![]()
Akşam 3 te yatarsa kahvaltıda bu saatte olur :drool:Bu saate kahvaltı mı kalır![]()
Offf! Annem yok şuan evde kahvaltıyı ben hazırlayacam. Var mı kahvaltıma gelecek patates salatası yapacağım.![]()
Akşam 3 te yatarsa kahvaltıda bu saatte olur :drool:
Sabah namazını kılıp yatsaydınben daha geç yatmış olabilirim 5 falan...
Akşam 3 te yatarsa kahvaltıda bu saatte olur :drool:
Beni tanıyor şimdi denedim,unutmuş olabilirsin.Yandex Disk'e ne oldu , kullanıcı adımı e-postamı tanımıyo
Beni tanıyor şimdi denedim,unutmuş olabilirsin.
Oyun var da sanki premium editionda silah paketleri falan da var gibime geldi.@Buğra Y.
Premium, sadece BF3 paketlerini içerir. Premium Edition oyunu da içerir. Yani oyun sende mevcutsa Premium al yoksa Premium Edition al.
Millet ben bu LIG TVnin yorum sistemini anlamadim gitti. Yazdigim yorumda zerre kadar küfür yok, hakaret ve asagilacayici söz yok, ama yorumum yayinlanmiyor.
Adamlar ana avrat moderatörlere sövüyor, birbirine akla gelmeyecek laflar ediyorlar yorumlar aninda yayinlaniyor. Ne is? Canimi sikmaya basladi bu artik.
Nickin Türkçe falan mı ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sohbet edecek var mı ?![]()
Yok da bununla ne alakasi olabilir ki? Sohbet isine gelince konuya bagli bir durum![]()