L7 Orjinal Rom Yükleme

gameseve123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefona cyanogenmod 10 yüklemiştim. şimdi tekrar orjinal rom yüklemek istiyorum. Kendi sitesinden orjinal romu indirim telefona Lg support Tools programı ile yüklesem olurmu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
R&D Test tool programı ile orjinal romu yükleyebilirsiniz, her şey kalkar bu romlar rootlar vs, bilgilerinize bir şey olmaz ama uygulamalar silinir.

gameseve123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cyanogenmod dan tamamen kurtulurum demi. yani telefona herhangi bir zararı olmaz bu programın. uygulamalar silinsin önemli değil. birde bu programla nasıl yükleme yapacam.
Kod:
http://forum.shiftdelete.net/lg/375872-r-and-d-test-tool-ile-stock-rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html
buradaki adımları uygulasam olur demi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
cyanogenmod dan tamamen kurtulurum demi. yani telefona herhangi bir zararı olmaz bu programın. uygulamalar silinsin önemli değil. birde bu programla nasıl yükleme yapacam.
Kod:
http://forum.shiftdelete.net/lg/375872-r-and-d-test-tool-ile-stock-rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html
buradaki adımları uygulasam olur demi.

Evet ordaki adımları uygularsanız olur fakat R&D Test toolda sağ üstten DIAG 'ı seçin denilmiş onu seçmeyin diğer seçeneği seçin E ile başlıyordu sanırım zaten 2 adet seçenek olucaktır, diğer ayarların hepsi anlattığım gibi olsun.

gameseve123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet ordaki adımları uygularsanız olur fakat R&D Test toolda sağ üstten DIAG 'ı seçin denilmiş onu seçmeyin diğer seçeneği seçin E ile başlıyordu sanırım zaten 2 adet seçenek olucaktır, diğer ayarların hepsi anlattığım gibi olsun.
K.b son sorum. o konuda g2 ile ilgili olduğu söyleniyor. benim telefonum lg l7 yani herhangi bir sorun çıkarmı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
K.b son sorum. o konuda g2 ile ilgili olduğu söyleniyor. benim telefonum lg l7 yani herhangi bir sorun çıkarmı?

Hayır çıkmıaz, DIAG'ı diğer seçenek olarak değiştirip Optimus L9 telefonuma stock romu manuel olarak yükeldiğim çok oldu kısaca hemen hemen o yöntem her lg telefonu için geçerli gibi, sizin telefonuda kabul edicektir.