- Reaksiyon puanı
- 1,317
Deminden simdiye geldim. Yattigim yerde zamanda yolculuk yapiyorum 

Kusura bakmayın elektrikler gitti yazamadım pahalı olan anti maddeyle çalışıyo ucuz olan nükler enerjiyle çalışıyo, ne kadar sürerede yapılır bilmiyorum açıkcası ekibin çalışmasına göre değişir 5 yıl ile 10 yıl arası sürer fakat yeterli meblayı bulursak çok ünlü fizikçiler ve kimyagerler çağrabilirim geleceklerine inanıyorum. istersen özelden konuşalım e-posta adresim hasansahin356@gmail.comNe kadar sürede yapabilirsin peki bu makineyi.Ar-ge çalışmaları dahil mi bu meblağ içersine.?
Bu iki makinenin arasında neden bu kadar büyük bütçe farkı var.Aralarındaki teknik fark nedir tam olarak ?
Yaklaşık olarak 1 saat sonra zamanda yolculuk yapacağım nasılmı Beşiktaş maçını izleyeceğim ve bu sayede yaklaşık olarak bir buçuk saat zamanda yolculuk yapmış olacağım.
O değilde o kadar forum konusu gördüm cevap yazdım bunun gibi kafa karıştıranını görmedim beynim bildiğin bana tepki veriyo yazma diye daha![]()
Kusura bakmayın elektrikler gitti yazamadım pahalı olan anti maddeyle çalışıyo ucuz olan nükler enerjiyle çalışıyo, ne kadar sürerede yapılır bilmiyorum açıkcası ekibin çalışmasına göre değişir 5 yıl ile 10 yıl arası sürer fakat yeterli meblayı bulursak çok ünlü fizikçiler ve kimyagerler çağrabilirim geleceklerine inanıyorum. istersen özelden konuşalım e-posta adresim hasansahin356@gmail.com
Buradanda konusabiliriz benim icin bi mahsuru yok.Simdi boylesine buyuk bir proje ve butceyi şansa birakamayiz.Ben bu belirttiginiz butcenin buyuk kismini karsilayabilirim ancak yatirimimin boşa gitmeyecegine ve geri donusu olacagina ikna olmam gerek.Tubitak ve Aselsanda tanidigim bilim insanlari var.Onlara bu konuyu açicam.Projeye basladigimizda bu iki kurumun destegini alabilmemiz cok onemli.Bilim sanayi ve teknoloji bakaniylada uzaktanda olsa baglantilarim var.Boylesine dev ve onemli bir projeyi ufak bir kadroyla hayata gecirebilmemiz pek mumkun degil.Sen projenin beynisin.Tubitak, Aselsan ve yurtdisindan onemli bilim adamlari senin önderliginde bu projeyi hep birlikte hayata gecirebiliriz.Ancak gizlilik cok mühim.Bu proje yuzunden cok sayida düşman edinebiliriz.
Peki yüzyüze bir yerde görüşelim gelmek isteyen başka yatırımcılar varsa onlarda gelsin...Buradanda konusabiliriz benim icin bi mahsuru yok.Simdi boylesine buyuk bir proje ve butceyi şansa birakamayiz.Ben bu belirttiginiz butcenin buyuk kismini karsilayabilirim ancak yatirimimin boşa gitmeyecegine ve geri donusu olacagina ikna olmam gerek.Tubitak ve Aselsanda tanidigim bilim insanlari var.Onlara bu konuyu açicam.Projeye basladigimizda bu iki kurumun destegini alabilmemiz cok onemli.Bilim sanayi ve teknoloji bakaniylada uzaktanda olsa baglantilarim var.Boylesine dev ve onemli bir projeyi ufak bir kadroyla hayata gecirebilmemiz pek mumkun degil.Sen projenin beynisin.Tubitak, Aselsan ve yurtdisindan onemli bilim adamlari senin önderliginde bu projeyi hep birlikte hayata gecirebiliriz.Ancak gizlilik cok mühim.Bu proje yuzunden cok sayida düşman edinebiliriz.
Geçmişe gidip istediğin herşeyi değiştirebilirsin, beyin dilini bilgisayar diline çevirmek zor iş amerikalı bir bilim adamı bu iş için çalışıyo çözüldüğü zaman beynini bilgisayar korsanlarından korumalısın...Geçmişe gitmek mümkün aslında ama hiç bir şeyi değiştiremeyiz
Doğduğumuzdan beri beyin hiçbirşeyi unutmaz sadece hatırlayamayabilir.Yani kafamızın içindeki verileri bir bilgisayar vb aracılığına yansıtabilirsek geçmişi görebiliriz kaset gibi yani
Geçmişe gidip istediğin herşeyi değiştirebilirsin, beyin dilini bilgisayar diline çevirmek zor iş amerikalı bir bilim adamı bu iş için çalışıyo çözüldüğü zaman beynini bilgisayar korsanlarından korumalısın...
Sacmalamakta sinir tanimayan bu arkadasi tebrik ediyorum. Gecmise gidip istedigimiz herseyi degistirebilecegiz öyle mi?
Ben o zaman gecmise gidip (mesela) öldürdügüm adami geri getirebiliyor muyum?
Evet arkadaş geçmişe gidip istediğin herşeyi değiştirebilirsin gücünün yettiği kadar padişah öldürmek istiyosan güvenliği geçmek lazım, geçmişe gidip insan diriltme özelliğin varsa öldürdüğün adamıda diriltebilirsin tabiiSacmalamakta sinir tanimayan bu arkadasi tebrik ediyorum. Gecmise gidip istedigimiz herseyi degistirebilecegiz öyle mi?
Ben o zaman gecmise gidip (mesela) öldürdügüm adami geri getirebiliyor muyum?
Geçmişe gidip kendinle konuşmak mümkün tabi kendinle konuşmaklada hiçbir şey olmaz birbirinize yapışmazsınız yani hatta can ciğer kuzu sarması olursunuz çok sıkı arkadaş olursunuz aksi bir durum yoksa...öyle birşey olsa geçmişe döner gelecekten kendime selam gönderirdim![]()
1. Benim işim bu ben bu işe kafa yorarım.Takmis kafaya bir teori savunuyor. Zor dusunup kafa karistirmak yerine kolay dusunup tezini curutcem.
Eger dunya hizli donerse gece gunduz sureleri kisalir. Ama bizim hizimiz degismez. Sen hizli hareket edersen sende de degisen bisey olmaz. Tipki yururken kosmaya baslamak gibi. Gelelim daha ilerisine. Su bol sifirli sayilarla sadece kafa karistiriyosun. Bn hicbisey anlamadim acikcasi. Gecmise gitmeyi dusunsene. Dusunemezsin. Tipki sonsuzu dusunmek gibi. Devreleri yakarsin. Bosver hayata katil bu konuya para harcamaya degmrz
Saygilar...
1. sayfadan itibaren okursan cevap yazılı evet hızlandıkça diğer cisimler yavaşlarIşık hızından hızlı hareket edebilsek aslında zaman hala akıyor ve biz duruyor olmazmıyız yani gençleşemeyiz ve ya geriye gidemeyiz.
Bak şimdi 6. his derler bilirsin o an hissedersin hani, mesela arkadaşınla şakalaşıyorsun tam onu iteceksin içine kötü bir his doğar itmezsin birde farkedersinki eğer onu itseydin arkasındaki bıçak sırtına saplanacak ve arkadaşın ölecekti herkezin başına gelmiştir bak sen şu allahın işine dersin allah korudu dersin oysa orda olan nedir söleyim bu kısımlarla ilgili ayrıntılı bilgi sormayın cevaplayamam beyindeki elektrik sinyalleri ışık hızına yakın bir hızla hareket eder ve atıyorum saat 16:00 da aslında siz arkadaşınızı öldürdünüz çok büyük pişmanlık duyuyorsunuz o sirada beyniniz geçmişe elektrik sinyalleri gönderir 15:59 geçe o sinyalleri alırsınız ve içinize kötü bir his doğar ve arkadaşınızı itmezsiniz ve geleceği değiştirerek katil olmakdan kurtulmuş olursunuz, işte yapmayı düşündüğüm araçdada buna benzer airbag koruma sistemi olacak sürekli geçmişle gelecekle bağlantılı çalışacak araca bindiniz bir görsel mesaj gelecek bulunduğunuz konumdan 4 saat sonra bir meteor taşı ile çarpıştığınızı gösteren video izletecek bilgisayar size sebebini araştırıp o hatayı yapmıcaksınız 4 saat sonra...@hasan356
Insan diriltme gibi bir özelligim yok, ama senin dedigine göre suan öldürdügüm adami gecmise giderek geri getirebilmem lazim?
1. sayfadan itibaren okursan sorduğun sorunun cevabı mevcut önce 150 tane devlete hem normal posta hemde e posta gönderdim Tübitak dahil çeşitli haber kanallrına gönderdim bişey çıkmayınca foruma yöneldimZaman makinası icat edilse bile bunu 7-8 milyar insana duyurup bilet keserek size zamanda yolculuk yaptırmazlar... Ne saçmalıyorsunuz siz? "10 numaralı makinayı 1 liralık açsana" mı diyeceksiniz? Ciddi ciddi geçmişe gidip tarihi değiştirebilecek şansı yakalayan birisi bunu niye ayağa kadar düşürsün? Hadi ışınlanma icat edilse neyse...
Işınlanma teknolojisi mümkün, ama benim yapacağım makinada ilk seferde bir elma falan ışınlasak iyi olurGeçmişe gitmenin bir şekilde mümkün olacağını farzedelim.
Geçmişe gitmenin mümkün olacağı bir zamanda mesela 10 yıl sonra diyelim.
Ben şu an kendime 10 yıl sonra geçmişe gitmek mümkün olursa ve ben gidersem şu anki zamanıma yani o zamanın 10 yıl öncesine gidip, kapıdan girip kendime "ben gelecekten geliyorum ve hedeflediğim gibi geçmişe aynı zamanda geçmişteki benin aynı zamanda senin şimdiki zamanına döndüm" diyeceğimi söylesem şu an gelecekteki benin kapıdan girmesi gerekirdi.
Bu karışık paragraftan çıkaracağımız eğer ben gelecekte bu zamana dönmeyi şimdiden hedeflersem ve bu gerçekleşmezse o zaman hedeflediğim zaman çerisinde zamanda yolculuğun keşfedilemediğini ve gelecekten şimdiki zamana dönemediğimi kanıtlamış olurum.
"10 yıl sonra bu zamana döneceğim ve 10 yıl önceki benle konuşacağım." gibi![]()
Geçmişe gidip istediğin herşeyi değiştirebilirsin, beyin dilini bilgisayar diline çevirmek zor iş amerikalı bir bilim adamı bu iş için çalışıyo çözüldüğü zaman beynini bilgisayar korsanlarından korumalısın...
önce 150 tane devlete hem normal posta hemde e posta gönderdim Tübitak dahil çeşitli haber kanallrına gönderdim bişey çıkmayınca foruma yöneldim
Hayatını kurtardığın kişi uzay zaman kavramını yıkamaz hayatını yaşamaya devam eder, uzay zaman kavramını yıkabilmek için uzayın içinde bulunduğumuz tüm uzayın %40 oranında bir enerjiye ihtiyaç var bu enerji nedemek güneşden milyarlarca kat büyük bir güneş patlaması demek uzayın sınırıda belli değil yani uzay yıkılmaz demek daha doğru,1. sayfadan beri zaten konuyu takip ediyorum ve sana şunu diyorum varsayım üzerinde konuşuyoruz zaten ve varsayarsak ki geçmişe gittik gidebileceğimiz geçmiş sadece zaman makinesinin icat edildiği tarih olur ondan geriye gidemezsin çünkü ozamanda zaman makinesi icat edilmediinde çalışmaz.
Kafam karışmadı ama sorularıma verdiğin cevaplar çoğu bilim adamının kabul ettiği cevaplara ters ve zıt cevaplar.
Evet bir kaç bilim adamı zaman yolculuğunun olabileceği üstünde hem fikir olsade ellerinde belirgin bir kanıt yok.
Anlatmaya çalıştığım zamanda yolculuğun senin anlattığın yol ile mümkün olmadığı. Nekadar hızlı gidersen git ışık hızından bile daha fazla hız ile git fark etmez..
Yine farz edlimki zaman makinesi icat edildi ve senin dediğin zaman bir yerde kayıt altında ve bu zaman makinasıda senin dediğin gibi zamnlar arası yolculuğu mümkün kılıyor. Geçmişte bir yakının öldürmüşsün ve onu kurtarmak için zamanda geriye gidiyorsun ''ve sen onu tam öldürdüğün anda kurtarıyorsun'' ve yakının yaşamaya devam ediyor.
Sonra onun hayatta vereceği kararlar gelecekten geldiğin dünyada var olmadığı için uzay/zaman kavramı yıkılıyor.
Ve üstte yazdıklarıma belki inanmayabilirsin. Ozaman şu soruya cevap ver zaman ''---,-----------------------,----'' bu olsunç koyduğum iki virgilün ilki zaman yolculuğunun olabileceğinin kanıtlandığı ilk zaman olsun ve sende ikinci virgül ol.
Ve ilk virgülden geriye nasıl gidelebilceğini bana açıkla ?
Fazla düşünme cevap basit gidilemez. Niyemi çünkü o zaman diliminde zaman yolculuğu mümkün değil.
ilk virgüle ikinci virgül arasında gitmeye çalış... Gidemezsin çünkü o zamanda geleceği değiştirdiğin için gelecekte yani ikinci virgüle kadar verecğin ve vermiş olduğun bütün kararlar değişmiş olacak ve asıl sen ikinci virgüle geldiğinde hiç birşey hatırlamayacak sın çünkü bütün kararların yaptığın zaman yolculuğunda değişti ve sen bunun farkında bile değilsin.
Gelelim ikinci virgülden sonraki kısma yani geleceğe yolculuk gidebilirmisin...Yine gidemezsin. çünkü gelecek daha var olmamıştır ve var olmayan bir yolculuğa gidemezsin.. Bu olay bir sürü paradoks tan mevcut zaman yolcukuğu mümkün olsa bile dahi aslında kimse zamanda yolculuk yaptığının farkına bile varamayacak.
Takmalı makmalı konuşma, onlara yazdığım yazının aynısını size yazdım sizin verdiğiniz cevap yok öle birşey dediniz onlarda demekki yok öle birşey dedi ama bana göre herşey ayan beyan ortada burada sizinle konuşarak tartışma ortamı yaratıyorum şuan bu yazdıklarımızı belki o devletler okuyodur ayrıca bu konuda bana yardımcı olmayan kişiler sizce neden yardımcı olmuyorlardır resmen dünyayı gümüş tepside önlerine serdim daha ben ne deyim, zaman polisi olsun zamanı korusun dünya düzenini korusun zamanda yolculukda mümkün olup geçmişteki yaptığımız hataları düzeltelim sıgaraya uyuşturucuyamı başladık git geçmişe sakın ha öle bir şey yapma deyip uyuyşturucu sıgaradan uzak duralım ve sayamadığım binbir türlü özellik.Birader 150 tane Devlet seni takmadiysa bu forumdan sana ekmek cikmaz. Takmamalarinin sebebini bir arastir derim.
Her isteyen gelecegi degistirebilecek olsaydi dünyada düzen diye bir sey kalmazdi.
Senin anlattiklarinin gelecege müdahale etmekle bir alakasi yok. Olacakla ölecege care yok yani.
Öyle bir sey mümkün olsaydi hicbir insan hata yapmazdi. Dünyada "imtihan" diye bir sey olmazdi.
Hayatını kurtardığın kişi uzay zaman kavramını yıkamaz hayatını yaşamaya devam eder, uzay zaman kavramını yıkabilmek için uzayın içinde bulunduğumuz tüm uzayın %40 oranında bir enerjiye ihtiyaç var bu enerji nedemek güneşden milyarlarca kat büyük bir güneş patlaması demek uzayın sınırıda belli değil yani uzay yıkılmaz demek daha doğru,
söylediğim şeylere karşı olan fizikçiyi benimle yüzleştir, size söylediğimşeyleri söylediğim fizikçiler ne yaptı biliyormusunuz sustu 2 yıl oldu hala konuşamıyolar, 2. bir boyut var evrende o boyutta hiçbirşey var olamaz orada var olan şeyt yok olur başka deyişle orda zaman tersine işler o yüzden yok olur neresimi diye sorarsan kara deliğin tam içi içine bak bakalım ne var orada hiçbirşey yoktur ayrıca orası çok tehlikelidir hava su hiçbirşey yoktur