Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Arkadaşlar bi karar aldım kendimce baktım gidişat iyi değil bu sene bi yeri kazanamadık seneye mutlaka hedefimi belirledim ve bu yolda adımımı atmaya karar verdim.
PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümüne gözümü kestirdim ve hedef olarak belirledim.
Bugün bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım derse yoğunlaşayım diye.
Ekimde babam zaten interneti tamamen kapatacak
İki tane kitap aldım dershane başlamadan önce bitirecem bunları.
Karekök yayınları sıfırdan matematik ve esen yayınları edebiyat konu anlatımı
Matematiğim lisede zayıf denilecek kadar kötü edebiyat da aynı şekil fakat dil anlatımı ve diğer derslerim çok iyi denilecek kadar var
Anadolu Lisesi Mezunuyum ve lise 4te dershaneye gitmediğim için ve herhangi bir çalışma kaynağım olmadığı için hiç kitap açmadığım için bu sene YGS'den 248 aldım ve LYS'de daha kötü yapacağımdan LYS'ye girmedim bile gelecek seneye odaklandım artık
Çalışmaya başlamadan önce bana önerileriniz nelerdir ? Ne yapmalıyım sizce? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.
PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümüne gözümü kestirdim ve hedef olarak belirledim.
Bugün bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım derse yoğunlaşayım diye.
Ekimde babam zaten interneti tamamen kapatacak
İki tane kitap aldım dershane başlamadan önce bitirecem bunları.
Karekök yayınları sıfırdan matematik ve esen yayınları edebiyat konu anlatımı
Matematiğim lisede zayıf denilecek kadar kötü edebiyat da aynı şekil fakat dil anlatımı ve diğer derslerim çok iyi denilecek kadar var
Anadolu Lisesi Mezunuyum ve lise 4te dershaneye gitmediğim için ve herhangi bir çalışma kaynağım olmadığı için hiç kitap açmadığım için bu sene YGS'den 248 aldım ve LYS'de daha kötü yapacağımdan LYS'ye girmedim bile gelecek seneye odaklandım artık
Çalışmaya başlamadan önce bana önerileriniz nelerdir ? Ne yapmalıyım sizce? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.