İnternetten kopuyor sürekli acil yardım

LemonTeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle bilgisayarım asus x552c alalı 1 sene olmadı bilgisayarı ilk aldığım günden beri sürekli internet kopuyor bazen manuel olarak kopunca bağlayabiliyorum bazen bu ağa bağlanamıyor diyor bazende hiçbir ağı görmüyor böyle sinir bir laptopum var. Birde şu var kullandığım internetin adı örneğin computer haftalar geçtikçe bilgisayarım internetin adını değiştirdi computer1 oldu computer12 oldu computer1234567891011 şimdide abiler anlamadım gitti bunun d bir önemi vardır diye paylaştım yapmadığım şey yok düzeltmek için yapılandırdım pille alakalımı onada baktım hepsi high performans güncellemelerede baktım bu her internette oluyor yardım edebilcek bir arkadaş varsa ne mutlu bana birde şu var Wifi antenlerinde sorun varsa ethernet takıncada Tanımlanamayan Ağ- Sınırlı yazıyor sorun donanımda değil yazılımda galiba

LemonTeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yardım edin ne biçim bir site karı kız muhabbeti olsa dökülürsünüz yazıklar olsun

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
bir yardım edin ne biçim bir site karı kız muhabbeti olsa dökülürsünüz yazıklar olsun
birkaç sorum olacak ilki modeminize telefon vs başka bilgisayarla bağlanmayı denediniz mi bağlandıysanız kopma sorunu aldınız mı?
ikincisi bilgisayarınızı başka bir yerde örneğin kafede yada işyerindeki modeme bağlayıp internete girmeyi deneyip kopma sorunu yaşadınız mı?
başka bir modem alıp denediniz mi modemi hiç sıfırlayıp denediniz mi?

LemonTeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an halamlardayım evdeki sorun vurdada oluyo aynı şekilde her yerde kopma sorunu oluyor telefonumla bağlanabiliken burda bilgisayarda sorun var başka modemi denemiş oldum galiba halamlara gelerek

Deutsch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Artık internetini kimden alıyorsan ara konuş aynı sorun bende de vardı baktılar filan biz bir sorun göremiyoruz sanırım kablolarda bir sıkıntı var dediler bir adam yolladılar baktı kabloları değiştirdik düzeldi, ha o da olmaz ise modemini değiştir.

Ben bunları yaşadım böyle aştım şu anda hiç bir sıkıntım yok.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Böyle sıkıntı şuan bendede var kablosuz bağlanınca sıkıntı yok ama kabloluda sürekli gidip geliyor. Komşu gelince söylüyeceğim baksınlar. Bi arada böyle oldu. Meğer 3lü pirizdemiş değiştirince sorun gitti. :D