Bilgisayarı kasmayan Virüs Programı?

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bilgisayarımın özellikleri:

2 GB DRR2 RAM

128 MB İNTEL EKRAN KARTI

80 GB HDD

WİN XP

DELL İNSPİRON 6000

Kasmayan varlığını unutturan bi antivirüs programı önerirmisiniz?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhaba bilgisayarımın özellikleri:

2 GB DRR2 RAM

128 MB İNTEL EKRAN KARTI

80 GB HDD

WİN XP

DELL İNSPİRON 6000

Kasmayan varlığını unutturan bi antivirüs programı önerirmisiniz?

ESET'ten başkası yalan kaynak tüketimi neredeyse 0 ve en iyi antivirüs yazılımıdır kesinlikle kullanmalısın bu yıl sayısız ödül aldı

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
microsoft securty essential öneririm.

FastFooD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba pcyardım,
Mevcut sisteminizde bulunan işletim sistemi eğer lisanslı bir windows sürümü ise Microsoft'un orijinal antivirüsü olan Microsoft Security Essential kurmanızı öneririm.Otomatik güncelleme seçeneği ve bir çok zararlı yazılıma geçit vermeyen bu RAM dostu yazılımı tavsiyelerime eklemek istiyorum :)
Eğer ki içinize sinmez, zararlı seviyede olan programlarla uğraşıyorsanız avira antivirüsü önerebilirim. En iyi ücretsiz yazılımlar arasında virüs tespit gücü oldukça yüksek olan bir programdır. Karar sizin.Ancak kasma sorunu ve beraberinde mavi ekran hatalarına davet çıkarmak istemiyorsanız sisteminizde Ram tüketen programları kısıtlamanız,disk bakımı yapmanızı da tavsiyelerime eklemek istiyorum.
Kolay Gelsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ESET kendini bile koruyamaz... Avira anti virus var free vede hafif...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Webroot secure anyehere kur. Hafif hızlı. Tarama süresi 3 dk. Hiç bir virüsü kaçırmaz ve sisteme hiç yük bindirmez.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Eset diyen arkadaşlara şaşırıyorum Eset sistemi kasmıyor tamam da hiçte korumuyor diye düşünüyorum.Şimdiye kadar birçok antivirüs markasını kullandım(Bitdefender,Kaspersky,Norton,Eset,Avira)bunların içerisinde mükemmel bir şekilde bilgisayarımı koruyan hem de sistemi hiç yormayan antivirüs bana göre Bitdefenderdir. Bu dediğimi dünya bağımsız antivürüs test firmaları olan AV-Test ve AV Comparative gibi firmalar da doğruluyor 2013-2014 ve 2015 yılının en performanslı antivirüs firması bitdefenderdir.