Hangi Ipad Daha İyi ?

Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Ben ipad almaya karar verdim. Ama birçok model ve birçok özellik farklılıklı olanlar var. Bu yüzden birkaç sorum olcak ;

1- ipad air mi ? ipad mi ? ipad mini mi ?
2- retinalı retinasız farkı nedir ?
3- 4g olmasa bişey değişir mi ?
4- paralel ithalat alsam apple store a götürürsem kabul ederler mi ?
5- film ve müziğin aktarımı nasıl oluyo ?

bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim
İYİ FORUMLAR !

Reaksiyon puanı
2
Alıcaksan en iyisi olsun diyosan ve de paran yetiyorsa tabiki ipad air. Bende 4g li ( wifi+cell) var hattımı takıyorum nette takılıyorum. Pcye netten müzik indir mp3 falan sonra tableti bağlarsın itunese müzikleri eklersin.

Reaksiyon puanı
1
o kadar param yok ama yine de merak ettim o yüzden sordum 4. nesil ipad mini falan alırım büyük ihtimal

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Alıcaksan en iyisi olsun diyosan ve de paran yetiyorsa tabiki ipad air. Bende 4g li ( wifi+cell) var hattımı takıyorum nette takılıyorum. Pcye netten müzik indir mp3 falan sonra tableti bağlarsın itunese müzikleri eklersin.

peki retinanın getirisi nedir retinlı çok pahalı çünkü

Reaksiyon puanı
2
O konuda pek bilgim yok maalesef.

Android düşünmüyo musunuz ?

Reaksiyon puanı
1
O konuda pek bilgim yok maalesef.

Android düşünmüyo musunuz ?

android bi tabletim vardı tipik android sorunu bi süre sonra kasmalara falan başladı apple istiyorum çünkü ios kasmıyo diyolar hem apple müsterisinin arkasında bi 3-4yıl falan götürür beni diye düşünüyorum

Reaksiyon puanı
2
Aynen apple müşteri memnuniyetini kazanıyo da en azından android serbest ips da jb yapmadan hiç bişey yapamıyosun jb yapınca da stabillik kalmıyo malesef.

Reaksiyon puanı
1
bitek film izlerim bide müzik ve oyun işte laptopum çok dandik onda yaptığım işleri falan yapabilirim diye düşünüyorum işte haberim okurum falan bide seneye yazın oyun için de playstation almayı düşünüyorum

Reaksiyon puanı
1
güncel

sadece 4. soruma cevap verseniz yeter valla

dead_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana sorarsan ipad al yine de son karar senin aldıktan sonra tekrar bizimle paylaşırsan sevinirim :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
1. ipad air şuanda ipad 4 ten sonra en son çıkan tablettir ve en iyisidir.
2. eski sistem retinasız ipadler HD çözünürlüğe sahip değiller = 1024x768 çözünürlüğe sahiplerdir. Retine çözünürlük ise Full Hd çözünürlükten çok az daha fazla olan 2048x1536 çözünürlüğe sahiptir.
3. 4g şuanda ülkemizde malesef olmayan sistem altyapılar hazırlanıyor olacak ama şuan yok yani olsada olur olmasada olur.
4. Ülkemizden almanızı öneririm.
5. Film ve müzik aktarımı gayet hızlıdır.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1-İpad 2, mini, air ve mini retina yı çevremde kullandım en iyileri mini retina ve air
2-Netlik farkı var mini lerde işlemci farkıda var yani mini retina miniden daha güçlü ama şimdilik güç olarak farkı fazla anlamazsın ios8 vs ile fark görülür biri yavaşlar biri yine hızlı çalışır aynı durum ipad4 ve air için geçerli mi bilemiyorum ikiside iyi
3-4g türkiyede yok o yüzden şimdilik gerek yok
4-Hiç bilmiyorum
5-Müziği hallettimde video da kolaydır şarkıyı sağ tık itunes ile aç diyosun sonra itunes ta şarkıya sağ tık ekle ipad
Bütçen varsa mini 2 ve air a yönel yoksa ipad 4 e bak olmadı ipad 3 var zor bulunuyo ama teknosanın sitesinde vardı

Reaksiyon puanı
2
Teknosadan almamanızı öneririm. Kazık çünkü he ordan alıcaksanız da apple sitesinde alıcağınız ipadin model numarasına bakın çünkü md791 var bende yeknosa ya baktığımda birsürü model numarası çıkıyo

Reaksiyon puanı
1
ipad mini 2 dediğiniz retinalı olan a7 çipsetli model mi ?

ya mini retina almak istiyorum da 16gb lik az 32gb lik olana da param yetmiyo

birde ipad airin avantajı nedir

1. ipad air şuanda ipad 4 ten sonra en son çıkan tablettir ve en iyisidir.
2. eski sistem retinasız ipadler HD çözünürlüğe sahip değiller = 1024x768 çözünürlüğe sahiplerdir. Retine çözünürlük ise Full Hd çözünürlükten çok az daha fazla olan 2048x1536 çözünürlüğe sahiptir.
3. 4g şuanda ülkemizde malesef olmayan sistem altyapılar hazırlanıyor olacak ama şuan yok yani olsada olur olmasada olur.
4. Ülkemizden almanızı öneririm.
5. Film ve müzik aktarımı gayet hızlıdır.

ipad air ın avantajı nedir

Teknosadan almamanızı öneririm. Kazık çünkü he ordan alıcaksanız da apple sitesinde alıcağınız ipadin model numarasına bakın çünkü md791 var bende yeknosa ya baktığımda birsürü model numarası çıkıyo

önerebileceğiniz site var mı

Reaksiyon puanı
1
Ipad mini retina 16gb almaya karar verdim yardimlariniz icin tesekkurler

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mini 2 ile mini retina aynı cihaz 16 gb az geliyo haklısınız eğer almadıysanız araştırın 32 gb sini kampanya ile bulabilirsiniz aciliyetiniz yoksa beklemenizi öneririm nisanda 16 gb mini 2 yi 950 ye almıştık daha sonra bi yerde air 16 o fiyata inmişti böyle durumlar olabiliyo
Aldıysanızda hayırlı olsun

AdkATR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Android tablet alınmaz.
tabi kullanım alanında önemli. kalem vs arıyorsanız android. samsung note..
Ama tablette ipad tek geçilir bence.