Android 4.1.2 destekli Samsung WİN İ8552 WİFİ SORUNU

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modemin arayüzüne girip wpa2 seçip sonra telefondan ağın üstüne basılı tutup unut dedikten sonra tekrar wifi etkin yapıp şifrenizi girince olacaktır...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung glaxy note 2 kullanıyorum son 2 haftadır Wifi acılmıyor hıc bır sekılde sıstem gerı yuklemede yaptım telefoncularda ypamadı telefonu yurt dısından alıp imei caktırmıstım. cakan kısı buyuk ıhtımalle rood lamıs telefonu bu yuzden bısı ypamayorum ımei patlama tehlıkesı olr dıe ancak bunu cozmem gerek lutfen yardımcı olurmusunuz. telefonun panelınede gırılmıyo 3 tus olayı ıle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar modemin şifreyi değiştirin.
Sonra telefonunuzdan unut yapin.
Teli yeniden baslatin
modemi yeniden baslatin.
Bende oldu umarim işinize yaramistir :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ram aslında 1gb dır sistem kendisi için gerekli olan kısmı alır sanada 850 mb kalır :yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bildirim ısıgı yanıyor mu acaba ön camera yanında duran yuvarlaklarda ?????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar modemin şifreyi değiştirin.
Sonra telefonunuzdan unut yapin.
Teli yeniden baslatin
modemi yeniden baslatin.
Bende oldu umarim işinize yaramistir :)

süpersin bro dediklerin harfiyen yaptım oldu. Bir sürü yazı var google de ama herkez bişiler yazmıs :=)) kesin çözüm seninkisi :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimki D-link telefonum galaxy s4 wpa2 dionuz bende sadece wpa2-kuruluş wpa2-kişisel var suan kişisel kullanıorum ve bağlanamıorum yardımmmmmmmmmmmm edinnn please

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:wub:Samsung Ace kullanıyorum.. Onun wifi ayarları farklı arkadaşlar burda birinin dediğinden yola çıkarak Yeni ağ ekle dedim kendi wifimin ayarlarını tekrardan yazdım girdi.. O arkadaşa tekrr teşekkurler Allah razı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende dün aldım eve geldim canavar gibi vifi yede giriyo goggle playdan bütün uygulamaları da indirdim çok memnunum iyiki almışım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne telefonmuş arkadaş bende geçen ay aldım bu ay servise gönderdim çift hatlardan biri aramıyor geldi güncellendi kontrol okey demişler dün aldım bu gün aynı sorun devam ederken birde kendi kendine kapanıyor açılıyorum anlamadım gitti vatan bilg. almıştım tekrar götürdüm bakalım ne olacak hayırlısı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ağı değistire kadar yaptım
sonra ki kademelere gecemiyom cunku bahsettiginiz seyle yok telefonumda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
modeme gırın kablosuz ayarlarından güvenlik modunu WEB yaparsanız ve 5 karakterli bir şifre belirlerseniz kesin olacaktır ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy win GT18552 telefonum açılmıyo telefonun model ismi gelito ondan ileri geçmiyoo yavvv

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorunun ne oldugunu buldu...eger telefonda gözüken kullanıcı adında turkçe karakterler dışında bir şey varsa modem arayuzden bunu kesinlikle değiştirin ve tekrar deneyin...inanın ben yaptım ve oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kesin çözüm. sadece modemin kablosuz şifre tipini WPA2 yapın. başka bir telefon ya da modem ayarına gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bnm telefonum grand neo ablam girebiliyo ama ben ve kardeşim samsung kullanıyoruz onun telide bağlanmıyor modemde eskiden bozukmuş pc çekmiyodu sonra modemi değiştirdk şimdi de tel bağlnmıo yrdm edinnn:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam aynı sorun bndede var kaydedildi/güvenli diyor bağlanmıyor sahah bağlanmışı aksama doğru bir türlü bağlanmadı tam baglanıyo kimlik dogrulanıyo diyo hemen bağlantı kesiliyor paska modemlere bağlanıyor kendi modemimi bağlanmıyor bi çözümü varmı ? bn tl galaxy win çözüm varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadasLar Bende Wideoo 25 Sanıye den baska cekmıyorr öncedenn 2 3 dk cekıyoduu smdı onu biLe Yapmıyo
OyunLarıda KendıLıqındenn Durduruyorr DeLıı oLucammm Bı cozmm yokmu Yaww Kıracamm smdı 50 Kere SıfırLadımmm Lutfen Yardımm Ednn