İphone 5s ile wifiye bağlanıp youtubeden video izlediğimde wifi kopuyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar durum bu telefon geldiğinden beri böyle, bu sorun neyden kaynaklı bilmiyorum cihazı restore ettim ipsw falan yüklemiştim ne yaptıysam düzelmedi sorun devam ediyor, jbli cihaz wifi çekim gücü arttırıcı tweak kurdum ama nafile.

Youtubeden video açıyorum wifi sinyalim tek tek gidiyor ve wifi kopuyor, modemin dibinde olsam bile aynı şey oluyor ve bağlanmaya çalıştığımda hata veriyor :mrgreen: belli bir süre sonra tekrar bağlanıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Not: 3G ile deniyorum sorun yok.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bazı ios cihazlardasenin bahsettiğin wifi sorunu mevcut.benim 5s sağlam gibi ancak ipad minimde ufak bir sorun oluyor bazen wifiye bağlanamıyorum,ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bazı ios cihazlardasenin bahsettiğin wifi sorunu mevcut.benim 5s sağlam gibi ancak ipad minimde ufak bir sorun oluyor bazen wifiye bağlanamıyorum,ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeliyor

Bilgi için teşekkürler ağ ayarlarını sıfırladım bir video açtım 1080P'de 15 dakika izledim ve kapattım videoyu.

Kısaca bir sorun çıkmadı ama ilerde tekrar edebilirmi bilmiyorum bakalım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Modemden kaynaklı. Zxysel Modem vardı, sürekli telefon ile bağlantı kopuyordu ama laptop ile bağlanınca sıkıntı çıkmıyordu. Eskidiği için hazır da param varken Airties aldım. Cillop gibi şu anda. Telefon sorunsuz bağlanıyor. Sen de test et, eğer başka bir mekana gittiğinde wifi kopmuyor ise bil ki modemin miladı dolmuş.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Modemden kaynaklı. Zxysel Modem vardı, sürekli telefon ile bağlantı kopuyordu ama laptop ile bağlanınca sıkıntı çıkmıyordu. Eskidiği için hazır da param varken Airties aldım. Cillop gibi şu anda. Telefon sorunsuz bağlanıyor. Sen de test et, eğer başka bir mekana gittiğinde wifi kopmuyor ise bil ki modemin miladı dolmuş.

Modem 2 ci yılını dolduruyor bu aralıkta ve yan komşunun wifisini istedim geçenlerde aynı sorun onda da çıktı ve daha yeni bağlatmışlardı interneti haliyle modemleride yeniydi.

Ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeldi şu anda bir problemim yok umarım tekrarlamaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
iOS 7.1.2 ile gelen bir kaç sorun var bu wifi problemi de onlardan birisi diğer bir kaç problem ise kısa süreliğine donma, uzun kullanımda ısı sorunu bunlardan bazıları, umarım gelecek güncellemede bunlar çözülecektir, araştırdığınızda 7.1.2 kullanıcılarının bu sorunlar ile karşılaştığını görebilirsiniz , hayırlı bayramlar :)

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wifi de sıkıntı yaşamadım ama uzun kullanımda aşırı ısınma mevcut haliyle sıcaklarında etkisi var tabi ama netice de ısı sorunu oluyor 7.1.2 yüklü cihazlarda düzeltirler umarım iyi bayramlar :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ısınma wifiyı etkilerbuna göre önkem alın.

Alaksı yok, telefonu açıp wifiye bağlayıp youtubeye girip her hangi video açıyorum 10 saniye içerisinde wifi kopuyor, hem yüksek grafikli oyunlarda baya ısınıyor wifide bir problemim olmuyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Alaksı yok, telefonu açıp wifiye bağlayıp youtubeye girip her hangi video açıyorum 10 saniye içerisinde wifi kopuyor, hem yüksek grafikli oyunlarda baya ısınıyor wifide bir problemim olmuyor.

demek apple wifi ısı hassasiyetini aşmış çoğunlıkla acer,hp ve gasper notebooklarda olan durum.

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorun modemden. Yada telefonu restore et düzelecektir. Şimdiye kadar hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. 2 5s cihaz var.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sen gül gibi g2 yi bırak sonra yok wifi koptu yok kulaklik alacagim yok bilmem ne :D
Tavsiyem yaptigin islemleri kalfirabiliyorsan kaldır guncelleme varsa guncelle duzelecektir

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
@Jiraiya06 haklı ios=stabilite vs vs :thumbup1: Babamdaki ip4 te whatsapp dan karşılıklı resim gönderince veya cevapsız çağrı olunca buga giriyo telefon kapatıp açarak düzeliyo yana yana stabilite arıyoz :D halbuki lg yapmış nexus 5 i g2 yi :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sen gül gibi g2 yi bırak sonra yok wifi koptu yok kulaklik alacagim yok bilmem ne :D
Tavsiyem yaptigin islemleri kalfirabiliyorsan kaldır guncelleme varsa guncelle duzelecektir

Kulaklık almama kararı verdim :D bide ağ ayarlarını sıfırlayınca düzeldi ufacık bir problem :D

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ağ ayarlarını sıfırlamak gerekiyor.uzun süre sıfırlamayınca app storedan veri alış verişi de yapıyor arka planda. şarj tüketiyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konuyu canlandırıyım :)

Problem halen devam ediyordu, tüm işlerimi bilgisayardan yapıyorum bu yüzden telefondan youtubeye çok seyrek giriyordum ama sorun hep vardı, internette araştırdım benimle aynı modeli hatta aynı rengi kullanan kişilerde de aynı sorunlar varmış, pazartesi apple'ı arayıp apple storeye gidicem orda kontrol edip tamir ediyorlardı sanırım yada yenisini veriyorlardı burdan bilgilendiririm.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İnternette birazcık daha araştırdım benim modemim değilde zyxel modem kullanan bir kişiye aynı sorun olmuş, aramışlar ve bu durum ile ilgili daha fazla kişi aramış yani bu durumu daha fazla kişi yaşıyormuş, zyxel güncelleme çıkartmış ve güncelledikten sonra herkesin sorunu düzelmiş.

Ben TP-LİNK kullanıyorum TTNET'in şimdi modem yerini aradım güncelleme olmadığını söylediler ve 2 yıllık modem 2 yıldır hiçmi güncelleme yapmamışlar...

Pazartesi Apple'ı arayıp randevu alıcam götürücem eğer telefonda sorun çıkmazsa büyük ihtimal modemim ile alakalı çünkü ipad mini dahil evde ki tüm telefon ve bilgisayarlarda sıkıntısız wifi çalışıyor kopma gibi sorunlar yok ama işte ip 5s'e gelince kopuyor baya ilginç bir durum açıkçası.

MattyB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektronik cihazlar tam şans işidir. Geçmiş olsun :)

Reaksiyon puanı
16,128
bazı tipler çoklu randevu alıp randevuları satabilceğini sanıyormuş apple store etrafında dikkatli bakarsan o tatlı su kefallerini görebilirsin...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bazı tipler çoklu randevu alıp randevuları satabilceğini sanıyormuş apple store etrafında dikkatli bakarsan o tatlı su kefallerini görebilirsin...

Apple'ın desteği iyi ama destek alamıyorum ki, telefonla arıyorum 9 kişiden fazla sıra falan var diyor 5 saat bekliyorum 2-3 kişi kalıyor çağrı sonlanıyor 30 dakika beklediğimi hatırlıyorum.

Randevu desen hikaye, servise götürsem kaç gün bekleticekler? oda sıkıntı off off.