Acer v3 772g laptop nasıl

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abilerim ben şu sıralar acer v3 772g i7 işlemcili 32gb ramli bilgisayarını düşünüyorum uzaktan bakınca iyi gözüküyor ama bu işlerden anlayan biri yardımcı olursa sevinirim.bilgisayarı nasıl kullanacaksın derseniz %52oyun yani yükkeyeceğim oyun sayısı az ama şu an için sadece oyun için belki ileride yazılım programlama programları yükleynce oyun işi azalır kısacası bu alet almaya değer mi???

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
32 gb ram ile me yapacaksın çok merak ediyorum doğrusu oyun için 8 gb yeter de artar bile , onun yerine 8 gb olan ve daha iyi ekran kartlarına sahip bilgisayar alabilirsin ,

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen de haklısın 32 gb nedir aynı anda 4 oyun o zmn bna aynı fiyata dediğinz trde bilgisayar söyleyn abime almadan önce diyeyim

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Render çizim yapmayacaksanız 32 GB bellek gereksiz. Önerdiğim modellerden herhangi birini alıp ileride 8 GB ram takviyesi yaparak 16 GB'ye çıkarabilirsiniz. Bu ram fazlası ile yeterli.

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin önerdiklerinz monster sanrsam bursada çoğu yerde yok nerden satın alablrim bir de gösterdiğiniz 8 gb mı ramı

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baktım ikisi dd acerden çok iyi yardımınız için teşekkürler

Bizzle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=84487]basbeLası[/MENTION] çok güzel bir öneri yapmış sen en iyisi monster abra a5 v1.1.2 yi al

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen her iki bilgisayar da çok iyi bu kadar iyi olduklarını bilmiyordum

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
acer v3 772 g bende var gtx760m ekran kartlı 12 gb ram lı olandan :) 2000 tl ye almıştım 7 ay önce.. çok iyi bir pc her türlü işimi görüyor . Battlefield 4 ultrada rahatlıkla oynadım :) Ama 32 gb ram arkadaşların dediğini gibi gereksiz onun yerine başka notebook almanız daha iyi başbelası arkadaşın önerdikleri gayet iyi.

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bir soru daha soracağım o iki bilgisayarın özellikleri çok iyi peki kasası metal olmadığı için sorun çıkarır mı?monster abranın kasa mesela

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben bu pc yi kullandim ama memnun kalmadim oncelikle ekran paneli kaliteli degil muzik ses kalitesi yerlerde klavye tuslari rahat ama kaliteli malzeme degil. Kasada isinma yok ama bilgisayarda entersan bir fan gurultusu mevcut ve bu bilgisayar bostaykende devam ediyor. Ondan dolayi tavsiye etmiyorum.

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jomolocco hngisnden bahsediyorsunuz acer v3 mü o ise zaten vazgçtim monster abra dşnüyorum.abim onn kasası sorun yapar diyor yapar mı

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet acer dan bahsediyorum. Monster icinde parlak bir sey soylemeyecegim. Yuksek performans ugrana fazla sıkıştırılmiş bir laptop tavsiye etmem

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ben bu pc yi kullandim ama memnun kalmadim oncelikle ekran paneli kaliteli degil muzik ses kalitesi yerlerde klavye tuslari rahat ama kaliteli malzeme degil. Kasada isinma yok ama bilgisayarda entersan bir fan gurultusu mevcut ve bu bilgisayar bostaykende devam ediyor. Ondan dolayi tavsiye etmiyorum.
Allah Allah aynı bilgisayarı ben kullanıyorum ne oyun oynarken nede pc boştayken fan sesi duyuyorum :D ondan sonra panel çok kaliteli renkler falan. ses kalitesi dolby şahane. malzeme kalitesi bence şahane ( Casper kullandıktan sonra bana ŞAHANE geldi ) Ne ısınma ne kasma .:) hangi modelini kullandınız çok merak ediyorum?

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah Allah aynı bilgisayarı ben kullanıyorum ne oyun oynarken nede pc boştayken fan sesi duyuyorum :D ondan sonra panel çok kaliteli renkler falan. ses kalitesi dolby şahane. malzeme kalitesi bence şahane ( Casper kullandıktan sonra bana ŞAHANE geldi ) Ne ısınma ne kasma .:) hangi modelini kullandınız çok merak ediyorum?
Kafam karıştı monster mı msi mı acer mi şimdi??

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet acer dan bahsediyorum. Monster icinde parlak bir sey soylemeyecegim. Yuksek performans ugrana fazla sıkıştırılmiş bir laptop tavsiye etmem
Derkn neyi kastediyor monster abra almaya değmez mi ah bi bilgisayardan anlasam

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kafam karıştı monster mı msi mı acer mi şimdi??
Hocam ben kafanızı karıştırmak için yazmadım hani :) Tercih sizin ne isterseniz onu seçin hepsi birbirinden güzel bilgisayarlar.

Ama gerçekten şaşırdım ben şuanda Skyrim Full Ultra ayarlarda 40-60 fps arası alıyorum. hemde bu mesajı yazıyorum. Ne fan sesi , ne kasma vb.
işlemci sıcaklığı 60 - 65 arası bu arada.

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ben kafanızı karıştırmak için yazmadım hani :) Tercih sizin ne isterseniz onu seçin hepsi birbirinden güzel bilgisayarlar.

Ama gerçekten şaşırdım ben şuanda Skyrim Full Ultra ayarlarda 40-60 fps arası alıyorum. hemde bu mesajı yazıyorum. Ne fan sesi , ne kasma vb.
işlemci sıcaklığı 60 - 65 arası bu arada.
Tamam da kmi acere iyi der kimi acer iyi monster o kadar iyi değil dr kararsz kaldım. Zaten acerin özellikleri bana fazla o yzden baştaki yorumda yazılan monster ı ya da msi düşünüyorum sizce ne yapayım monster kalın olduğu için ve kasa plastik olduğu için srun yapar mı

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tamam da kmi acere iyi der kimi acer iyi monster o kadar iyi değil dr kararsz kaldım. Zaten acerin özellikleri bana fazla o yzden baştaki yorumda yazılan monster ı ya da msi düşünüyorum sizce ne yapayım monster kalın olduğu için ve kasa plastik olduğu için srun yapar mı
Bence monster almanız daha iyi :) Ekran kartı daha iyi ve daha ucuz geri kalan özellikleri aynı zaten.
Tekrardan söylüyorum elektronik cihazlar şans işidir. Herkesde çok iyi performans verecek diye birşey yok. şuan siz 10.000 tl lik cihazda alsanız sorun çıkarabilir ? yada 1.000 tl lik cihaz alsanız sorun çıkarmayabilir ? :)

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acer Gtx760 monster gtx860 msi gtx 850 ama biri dedi ki monster yüksek performans içib skştırılmş faln filn kasası da plastj diye sorn çıkarır diye endişeliym

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son yorum daha ii oldu da inş monster kasası plastk diye kolay ısınma yapmaz ve srun çıkarmaz gerisi iyi

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Monster alın dediniz de bazı kişiler çok kalın diyorlar acaba vazgeçip lenovo z510 mu alsam yoksa monster için o kalınlık ağırlık değer mi diyorsunuz

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Kardeşim siz en iyisi hangisini beğeniyorsanız alın :) Biz size birşey öneriyoruz o fiyata en iyisi o diyoruz siz almıyorsunuz yeni seçenek çıkarıyorsunuz.

En iyisi kendiniz kendi bilgisayarınızı alın.

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alabilsek çok iyi ben haziranda bilgisayar alacağım diye sormaya başladım hala bişry yok artık almaya gerek de kalmadı

erhansncak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten full hd bir bilgisayar siz hangi amaçla kullanacaksınız