LG G2 Whatsapp Ses Kaydı Sorunu

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. LG G2 telefonum var. Whatsapptan ses kaydı gönderince ses boğuk çıkıyor fakat telefonun normal ses kaydedicisinden kayıt yaptığım zaman ses gayet açık ve net geliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ses kayıtını telefondan alıp whatshaptan yollayın, yani whatshap'ın mikrafonuna basıp sesinizi kayıt etmeyin telefondan edip yollayın.

Eğer sorun halen devam ediyorsa Whatshapta sorun var demektir, eğer telefondan aldığınız ses kaydını yolladığınızda sorunsuz çalışıyorsa whatshapın ses kayıt zımbırtısında sorun var demektir.

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesela arkadaşımda note 2 var onda whatsappta böyle bir sorun yok ses gayet net. LG G2de var galiba bu sorun

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Mesela arkadaşımda note 2 var onda whatsappta böyle bir sorun yok ses gayet net. LG G2de var galiba bu sorun

cihazların mikrofon sayısı ve kayıt kalitesi değişkenlik göstermekte... bunu bir sorun olarak görmemiz şu durumda olabilir; arama yaptığınız zaman da sesiniz whatsapptaki kalite ile aynı şekilde aktarılıyorsa o zaman düşünmek gerek.

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok aramada ses gayet net. Sadece whatsapp ses kaydetmede var bu sorun

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sorun tek lg g2de var sanırım. Note 2 ve iphone'da karşılaşmadım bu sorunla

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bu sorun tek lg g2de var sanırım. Note 2 ve iphone'da karşılaşmadım bu sorunla

Denedim ve gayet sorunsuz çalışıyor sanırım sizin g2'de yada whatshapta bir sorun var.

Whatshap'ı silip tekrar kurmayı denermisiniz? belki düzelebilir.

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ses boğuk gibi ya arkadaşımın telefonunda daha net geliyor ses. Dediğinizi yaptım yine boğuk

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tek sorun LG G2 de yok. Xperia Z de aynı sorun vardı. Whatsapp da sıkıntı var. Güncelleme gönderdi ancak dün akşam yine aynı sorun ile karşılaştım !!!

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek sorun LG G2 de yok. Xperia Z de aynı sorun vardı. Whatsapp da sıkıntı var. Güncelleme gönderdi ancak dün akşam yine aynı sorun ile karşılaştım !!!
Sende de mi boğuk geliyor kardeşim. Iphone da yok böyle bir sorun

yeksinyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Normal ses kaydederken ses mükemmel, gayet açık fakat whatsapa gelince cok farkediyor

B

batuhan20021907

SDN Okuru
Arkadaşlar benim telefonum huawei ascend g610 bendede aynı sorun var videolarda filan ses gelmiyo nasıl çözebilirim