Htc One M8 mi Iphone 5S mi ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Android iOS'un tahtını yıkamadı ki hız,kararlılık ve stabilitede. Kullanım oranı olarak solladı onu kast ediyorsan. iOS'da jb yaparak cihazı kurcalayabilirsin istediğin gibi ama genede sen bilirsin karar senin. Şunu unutma ama hangi Android'li cihazı alırsan al maksimum ömrü 2 yıldır, ondan sonra sinir krizi yaşarsın çıkarttığı sorunlar yüzünden.
Nexus Serisi hariç katılıyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
iphone5s al geç gerçi bir kaç güne benim tabfhone gelicek android'li bakalım kanser mi edicek memnun mu edicek?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc m8 kullanıyorum sarj konusunda ip dan daha üstün ve ses kalitesi iyi demişsiniz iki telefon için galiba iki telefonuda kullanıp test etmediniz htc her telefondan üstündür ses konusunda ,ip göre büyüktür küçük istiyorsanız hiç bulaşmayın hoparlörler yüzünden gereğinden fazla büyük zaten telefon ,kamerasına %95 kötü diyorlar elinize alıp denemeniz daha iyidir, htc ye geçmeden önce s3 vardı 8mp crop olunca çöp ama aynı fotoyu htc de cekince crop yapsam bile genel hatları belli oluyor resmin ben kamerasını beğendim açıkcası

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada htc one m8 alırsanız kutudan çıkan kılıfla kullanmayın telefonu çiziyor ama hiç yoktan iyidir

BobbyZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc m8 şu anki haliyle her türlü iphonedan iyidir ve bu bir çok tartışma konusu oldu ama şöyle bir şey var ikiside uzun ömürlü cihazlardır güncellik bakımında iphone iyidir ama htc m8 ise 1 2 güncelleme gelir daha gelmez diye düşünüyorum bügün hala i phone 4s e güncelleme geliyorsa bunun aynısı 5s içinde geçerli olucaktır benim yanıtım 5s olucaktır daha uzun vadede işine yarıycaktır diye düşünüyorum

fherdy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki telefon arasında 1 sene fark var bu da bu iki telefonun özellik olarak karşılaştırılamayacağı anlamına geliyor belki iphone 6 ile m8'i kıyaslayabiliriz htc m8'in kamerası elit bir kamera değil bunu kullanırken hissediyorum ama her haliyle iphone 5s kamerasından iyi olduğunu söyleyebilirim, 3 sene iphone kullandım başka telefon kullanamam 5 para etmez diye düşünüyordum yanlış bir düşünce yaşadığımı şimdi daha iyi anlıyorum htc m8 fikirlerimi değiştiren cihaz tavsiye ederim.

lrevolte35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende hem note2 var hem ipad air İos tablette güzel kabul ediom fakat bnce telefonda htc alman daha iyi

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İphone 5s gerçekten 1 yılı önceki jenerasyonun telefonu ve şuan ki jenerasyon telefonları ile rahat yarışacak düzeyde. Tasarımı gerçekten hem sade, hem kibar, hemde gerekli incelikte, hemde malzeme kalitesi güzel,
Şahsen m8 mi 5s mi 5sss :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
5s m8in yanında uzaylı gibi duruyor 2 telefon arasında kalmazdim ben asla kumanda tasarımlı 5s yerine kız gibi tasarımıyla m8i secerdim.

ahmetdurangul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler şu anda telefon piyasası çok hızlı ileriyor.Ben Z2 almak isitoydm ama ısınıyor feln diyorlar doğrumu deneyen var mı? bir de ilerde (2-3) sene sonra G3 mü daha tutulur M8 mi ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Beyler şu anda telefon piyasası çok hızlı ileriyor.Ben Z2 almak isitoydm ama ısınıyor feln diyorlar doğrumu deneyen var mı? bir de ilerde (2-3) sene sonra G3 mü daha tutulur M8 mi ?

Evet Z2 bir çok açıdan sorunlu bi cihaz. (ısınma,kasa açıklığı,lens kayması) Tabi sorunsuz seri alırsanız bir şey olmaz.

2-3 sene sonrada G3'de M8 birer çöp olucakları için ikiside pek tutulmaz ama ginede m8 daha ağır basar 3 sene sonra fiyat açısından G3'e göre.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one m8 iphoneye kiyasla cok super .. hem cekim hemde kullanim superrr bugun bende alicam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 5s kullanmadım onu pek bilmiyorum ama m8 de arka kameranın çizilmesi gibi bir sorun var ayrıca 4 ultrapixel her ne kadar 13 megapixel olduğu söylensede fotoğrafda zoom yapmak imkansız.5s alırsan kafan biraz daha rahat olur.