Samsung Mini 2 Açılmıyor!

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba Arkadaşlar.Uzun süredir forumda yoktum ve çok şey oldu.Bir kaç gün önce Galaxy mini 2 telefonumun şarjı bitti ve açılmamaya başladı.Power tuşuna bastığımda telefon titriyor Samsung yazısı çıkıyor ve telefon hemen kapanıyor.Telefonuma noldu?Yazılımsal mı,Donanımsal mı?Sd kartın dışındaki resim ve müziklerimi nasıl alırım?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bataryan yanmış olabilir dostum telefon şarja yada pcye bağlıyken çalışıyor ama çekince böyle ouluyorsa ilk önce bataryanı şoklat olmazsa da yenisini al hatta benim galaxy w vardı bataryası şişince aldığım yere götürdüm adamlar yeni batarya verdi garanti varsa onuda deneyebilirsin:D

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bataryan yanmış olabilir dostum telefon şarja yada pcye bağlıyken çalışıyor ama çekince böyle ouluyorsa ilk önce bataryanı şoklat olmazsa da yenisini al hatta benim galaxy w vardı bataryası şişince aldığım yere götürdüm adamlar yeni batarya verdi garanti varsa onuda deneyebilirsin:D
Her türlü power tuşuna başınca ''açılıyom bekle sen'' diye kandırıyor sonra direk kapanıyor.
Telefon açıldı.Yinede teşekkür ederim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar smsun galaxmini telefonum tikreyerek açılırgibi oluyor açılmıyor ve sürekli titreyerek tekrarlıyor...
ne yapmamlazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben telefonuma cwm yükledikten sonra model adı yazıyor kapanıyor

S

Samsung maduru

SDN Okuru
Aynen bende de var bu sorun yardimci olirmusunuz

S

Samsung maduru

SDN Okuru
Ayninsorun bndede var nutfen biri yardimci olsun . titriyor ama ekran goruntusude yok bazen gelior nadiren...