Honda S2000'e Kafa Tutan Tofaşçılar

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gecenin yarisinda egzoz patlatan mal degilse nedir acikla o zaman? Herkesi rahatsiz ediyorlar. Seni beni gectim uyuyan bebegi var belki milletin. Bunlari hice sayip boyle seyler yapiyorsa maldir baska bisey degil. Bide bunlarin bi sac stilleri var ki hey allahim yarabbim o tipe gunes dogmaz. Allahin tek hucrelileri.
Bu arada bu elemanlari olesiye savunduguna gore sende onlardan birisin herhalde?
o videoda gecenin yarısındamı egzoz patlatılmış ? yada çoluk çocuk mu rahatsız edilmiş ? sizin tofaşcı tayfaya olan kininiz kadar ben caddede tartışmışımdır ancak videodaki olay bambaşka sizin düğününüzde çaldığınız korna nedir o zaman inkar edin çalmadık biz çok iyi insanlarız bizden başka herkes 'mal' diyin hadi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Herhalde IQ seviyen mesaj sayın ile doğru orantılı.
üye olma tarihlerine bakarsak kimin boşboğaz olduğu ortadadır değerli IQ seviyesi yüksek beyefendi.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
o videoda gecenin yarısındamı egzoz patlatılmış ? yada çoluk çocuk mu rahatsız edilmiş ? sizin tofaşcı tayfaya olan kininiz kadar ben caddede tartışmışımdır ancak videodaki olay bambaşka sizin düğününüzde çaldığınız korna nedir o zaman inkar edin çalmadık biz çok iyi insanlarız bizden başka herkes 'mal' diyin hadi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

üye olma tarihlerine bakarsak kimin boşboğaz olduğu ortadadır değerli IQ seviyesi yüksek beyefendi.
Teşekkür ederim, en azından insan hakları nelerdir onları biliyorum.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam anladik sende de tofas var.. Bu laflari kendine yediremiyorsun.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haha tamam 5 binlik tofaşın var o muhteşem patlak egsozunla harikalar yaratıyorsun hatta 2.eli bile 70.000 tl olan s2000 e bile kafa tutarsın,tofaşçıları sahneden alalım.

Falkir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
honda'yı kullananında tofaş kullananlardan farkı yok.

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
haha tamam 5 binlik tofaşın var o muhteşem patlak egsozunla harikalar yaratıyorsun hatta 2.eli bile 70.000 tl olan s2000 e bile kafa tutarsın,tofaşçıları sahneden alalım.
rica etsem videoyu birdaha izler misin kafamı tutmuşlar yoksa beraber mi yapmışlar hakaret ettiğiniz işi ?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Şu Tofaşlara Oldum Olası Ayarım Hiçde Sevmem

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Daha geçen gün ilk defa park etme amacıyla birinin şahinini kullandım.
Araç tam bir kütük, alt üstü aracı biraz ileri salıp geri sağ manevrayla park ettim.
Binmeden uzak durduğum araç, o an bile bana ne kadar haklı olduğumu gösterdi.
İlk sefer anahtarı soktum marş almadı, la dedim acaba yanlış anahtar mı bu(benzer 2 tane daha vardı), geri çıkarmaya çalışıyorum çıkmıyor ileri çeviriyorum gitmiyor. En son biraz daha kuvvet uygulayıp çalıştırdım. Anahtar doğru ama o bile tofaşa küsmüş çalıştırmak istemiyordu heralde:)