Android L Böyle Kalacak

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Android L Böyle Kalacak

Merakla beklenen Android'in yeni sürümünü "daha kararlı bir beta çıkar" beklentisiyle indirmediyseniz, boşa beklemeyin. İşte Google yetkililerinin açıklaması.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
"Android L'yi yayınladığımızda Play Store'da çok daha stabil ve sorunsuz çalışan uygulamalar bulmanız mümkün olacak""

Hayırlısı be Google, sen uygulamarı denetlememeye devam edersen daha çok ararsın stabilete ve zararlı yazılım olmuyan Play Store.

Sırf görünümü için geçmek için can atanlar ios 7 temalarından birini yüklüyerek bi nebze heyecanlarını bastırabilirler. :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Sanal tuşları çok kötü gözüküyor
Sonynin ve Htcnin kullandığı sanal tuşlar daha iyi gözüküyor

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
En azından telefonu Android değil, biz kullanıyoruz. iPhone'a 2000 TL veriyorsun ama telefonu sen mi kullanıyorsun yoksa telefon kendi kendini mi kullanıyor belli değil. :lol:

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Androide root atıp nasıl kullanıyorsan ,iosada jailbreak yap öyle kullan ozaman.
Android google play bildiğin çöplük. Adam gibi bir email programı bulacağım diye 10 larca email programı denedim. En sonunda idare eder bir tane buldum. Google kendi gmail programı bile beş para etmez.
O yüzden android mümkünse bundan sonra uzak dursun. Sonraki telefonun ya windows mobile yada ios olacak.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
En azından telefonu Android değil, biz kullanıyoruz. iPhone'a 2000 TL veriyorsun ama telefonu sen mi kullanıyorsun yoksa telefon kendi kendini mi kullanıyor belli değil. :lol:

Antutu konusunda bu yorumuna cevap vermiştim, ios'a jb android'e root yapıp dilediğini yapabiliyorsun.

İphonenin bizi kullandığı ile ilgili bir şey söyle tamam diyecem :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Androide root atıp nasıl kullanıyorsan ,iosada jailbreak yap öyle kullan ozaman.
Android google play bildiğin çöplük. Adam gibi bir email programı bulacağım diye 10 larca email programı denedim. En sonunda idare eder bir tane buldum. Google kendi gmail programı bile beş para etmez.
O yüzden android mümkünse bundan sonra uzak dursun. Sonraki telefonun ya windows mobile yada ios olacak.

Katılıyorum, App Storede ki tüm uygulamalar applenin denetiminden geçip onaylanıyor böylelikle zararlı yazılımlar belki hiç belkide en aza indiriliyor.

Google böyle denetlemeden her şeyi koyarsa işi yaş. Googlenin kafası şu; Emniyet kemeri takmadan trafikte 1 gün kaza yapmadan geçirebilirsem diğer günlerde aynı şekilde geçirebilirim.

Kısaca tehlikenin ne zaman geliceğini bilmiyor ve önleminide almıyor.

Şu herkesin merak ettiği polis telsiz zırvalıklarından bir kaç uygulama indirmiştim g2'ye telefon sapıttı hard reset ile düzelttim.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
"Android L'yi yayınladığımızda Play Store'da çok daha stabil ve sorunsuz çalışan uygulamalar bulmanız mümkün olacak""

Hayırlısı be Google, sen uygulamarı denetlememeye devam edersen daha çok ararsın stabilete ve zararlı yazılım olmuyan Play Store.

Sırf görünümü için geçmek için can atanlar ios 7 temalarından birini yüklüyerek bi nebze heyecanlarını bastırabilirler. :lol:
Tabi canim biliriz

aueywXL.jpg

QTm84R8.jpg

BCH8cq1.jpg

tXxP2GJ.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şu koyduğun miu romunun dosya yapısı taa ios 5'ten çalıntı. Kısaca ios özentisi bi romu Apple çaldı diye bilmeye devam et. :lol:

Son olarak smartphone ne demek bi öğrensin G2 sevdalıları. :lol: