Honda S2000'e Kafa Tutan Tofaşçılar

milano93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=dailymotion;x21uaxk]http://www.dailymotion.com/video/x21uaxk_honda-s2000-e-kafa-tutan-tofascilar_auto#from=embediframe[/video]

Kaynak ; Araba Manyakları Bloğu

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
birincisi orası trabzon.
ikincisi mal olarak hitap ettiğin kitle ne ?
sana sorarak mı onayını alarak mı iş yapacaklar ?

Tofaşçılara diyor. Bana göre de aynılar , etraf bunlarla dolu mahallede kafa patlakmaktan başka egzost patlatıyolar , israil bunlarıda bombalasa keşke 300 bg lik arabalar bile efendi efendi giderken bu ameleler saçmalayıp duruyo , bezildi artık

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
birincisi orası trabzon.
ikincisi mal olarak hitap ettiğin kitle ne ?
sana sorarak mı onayını alarak mı iş yapacaklar ?
Bu Tofaş kitlesi Ankara'dan mitoz bölünme geçirerek türediler ve Türkiye'nin 4 bir yanını sardılar. Ayrıca mal dediğim için kusra bakma, mal onlara söylenecek laf değil.

Daha çok görgüsüz, seviyesiz, kültürsüzdür bu kitle. Fabrika çıkışlı eksozları söküp daha çok ses çıkarsın diye Abarth eksoz takarlar. Son ses mahallede baslı müzik açıp keyif yaparlar. Kendilerinden başka kimseyi düşünmezler çünkü tüplü ve Abarth eksozlu Tofaş'ları ile herkesi rahatsız ederler, herkes rahatsız bundan. Gelip de burada Tofaş tayfasını savunuyor isen ya görgüsüzsün ya da apaçi.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abarth egzost takacak bile paraları yok egzostun içinden parça mı ne çıkarıyolar ondan dolayı ses çıkarıyo. 5 tl lik lpg alıyolar la komediye bak

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben trafikteki bütün modifiyeli araçlardan mümkün olduğunca kaçıyorum. Her türlü pisliği yapıyorlar, insanların canına malına kastediyorlar.

xanovera

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neyse allahtan LPG, pompa 5 TL lik benzin veremeyebilir :D

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ergenlerin ehliyetsiz sürdükleri ilk araba genelde tofaş oluyor :) o yüzden kaçınnnnn :D

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Ankara'da her yer tofaş dolu. hepsi oraya göç etmiş heralde. benim ziyarete gittiğim mahalle kenar mahalledi gece bağırtıp duruyorlardı tofaşları

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Türkiyenin tofaşçılardan çektiği nedir. Kimyada eski sanayiye gidin tofaşçı dolu hele o egzoz sesleri adamın beynini parçalıyor mahallede var bi kaç tane gece uyutmuyolar sahura kadar

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bu Tofaş kitlesi Ankara'dan mitoz bölünme geçirerek türediler ve Türkiye'nin 4 bir yanını sardılar. Ayrıca mal dediğim için kusra bakma, mal onlara söylenecek laf değil.

Daha çok görgüsüz, seviyesiz, kültürsüzdür bu kitle. Fabrika çıkışlı eksozları söküp daha çok ses çıkarsın diye Abarth eksoz takarlar. Son ses mahallede baslı müzik açıp keyif yaparlar. Kendilerinden başka kimseyi düşünmezler çünkü tüplü ve Abarth eksozlu Tofaş'ları ile herkesi rahatsız ederler, herkes rahatsız bundan. Gelip de burada Tofaş tayfasını savunuyor isen ya görgüsüzsün ya da apaçi.
bence sen insanlara sürekli hakaret ederek kendini tatmin etmeye çalışan bir ergensin ?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hocam kusura bakma ama arkadaş haklı millet sabah ise gidiyor 10 15 dakika uykunun hesabını yapıyor. Görgüsüz öksüzler ise sahiniyle milleti uyutmamayi başarıyor bence böylelerini direk sınır dışı etmek gerekiyor sonra nerde isterse bagirtsin tenekesini

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ülkede şahin,doğan,kartal,broadway,spring,toros bu araçlar miladını doldurdu artık çöpe çıkmaları lazım görüyoruz bayramlarda uzun yola cıkıp ailecek ölen insanları ne gerek var 5000tl ye alıcağına biriktir daha iyi sağlam bişey al,konuya gelicek olursak arkadaşların tabirleri yerinden tofaş kullanan kesim apaçi ve dağdan inme kesimdir,gördüğünüz yerde kaçın açarlar şarkıyı son ses egsoz da abart pat diye kaldırımdan geçerken patlar ee tabi kaldırımdan yürürken sürücüye a dan z ye kadar sövüyor insan uzun lafın kısası bu araçları kullanan insanlardan trafikte uzaklaşın şerit değiştirin.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bir grup mal iyi bir iş becermiş gibi videoya çekmişler birde tüneli kapatmışlar gerilerinde gelen insanları düşünmeden cahil cahil hareketler bununla gurur duyan insanlar var ya aklım almıyor !!!

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
bir grup mal iyi bir iş becermiş gibi videoya çekmişler birde tüneli kapatmışlar gerilerinde gelen insanları düşünmeden cahil cahil hareketler bununla gurur duyan insanlar var ya aklım almıyor !!!
[MENTION=281768]berklann[/MENTION] a göre bunlar normal şeyler. İnsanlar rahatsız olsun ne var bunda? Yol babalarının ya istedikleri gibi işgal ederler.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
@berklann a göre bunlar normal şeyler. İnsanlar rahatsız olsun ne var bunda? Yol babalarının ya istedikleri gibi işgal ederler.

zihniyet meselesi bu işte çok zor değil sadece 30 saniyelerini ayırıp kendilerini zor durumda bıraktıkları insanların yerine koysalar hiç bu tarz olaylar yaşanmaz ama beyinlerini 30 saniye kullanacakları kapasite olmadığı için maalesef bu durumdayız

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
O tofaslari topla anca bir s2000 eder.. Nasıl bir kafa dalar acaba

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
zihniyet meselesi bu işte çok zor değil sadece 30 saniyelerini ayırıp kendilerini zor durumda bıraktıkları insanların yerine koysalar hiç bu tarz olaylar yaşanmaz ama beyinlerini 30 saniye kullanacakları kapasite olmadığı için maalesef bu durumdayız

Sizin beyninizi fazla kullandığınız belli klavyenizin başından görüdüğünüz herkese aptal muamelesi yapmaya devam edin [emoji106]

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hocam kusura bakma ama arkadaş haklı millet sabah ise gidiyor 10 15 dakika uykunun hesabını yapıyor. Görgüsüz öksüzler ise sahiniyle milleti uyutmamayi başarıyor bence böylelerini direk sınır dışı etmek gerekiyor sonra nerde isterse bagirtsin tenekesini

Bende ses gürültü meraklısı değilim kesinlikle katılıyorum size herşeyden önce kul hakkıdır bu ancak anlayamadığım husus forumda insanlara hakaret etmeleridir .

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bir grup mal insan kontak aç kapatarak çıkardığı pat pat sesle kendi egosunu tatmin ediyor. Altında ki araçla her türlü makasa girer 0 çizer buna drift yaptım der sonra birde bas gaza ver yani şahin bu sloganları ile trafiği tehlikeye atarlar. s2000 kim tofaş kim Allah aşkına. s2000 o arabadan 10-15 gömlek üstün.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende ses gürültü meraklısı değilim kesinlikle katılıyorum size herşeyden önce kul hakkıdır bu ancak anlayamadığım husus forumda insanlara hakaret etmeleridir .

Neden tofaşçılara karşı iyi niyetlisin ? Yapmak istediklerini ben istemiyorum mesela görmek istemiyorum onları sokaklarda , potansiyel tehlikeler hem araçları olsun hem şöförleri olsun , mahallede 17 18 yaşında zibidiler çoğaldı tofaşçı oldular kafa şişiriyolar mahallede ara gaz egzost patlatmak olurmu gece 12 de 1 de o yüzden biz bunlara mal diyoruz

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gecenin yarisinda egzoz patlatan mal degilse nedir acikla o zaman? Herkesi rahatsiz ediyorlar. Seni beni gectim uyuyan bebegi var belki milletin. Bunlari hice sayip boyle seyler yapiyorsa maldir baska bisey degil. Bide bunlarin bi sac stilleri var ki hey allahim yarabbim o tipe gunes dogmaz. Allahin tek hucrelileri.
Bu arada bu elemanlari olesiye savunduguna gore sende onlardan birisin herhalde?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kimse kimseye hakaret etmiyor ve yazdıklarımı sonuna kadar hak ediyorlar.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Gecenin yarisinda egzoz patlatan mal degilse nedir acikla o zaman? Herkesi rahatsiz ediyorlar. Seni beni gectim uyuyan bebegi var belki milletin. Bunlari hice sayip boyle seyler yapiyorsa maldir baska bisey degil. Bide bunlarin bi sac stilleri var ki hey allahim yarabbim o tipe gunes dogmaz. Allahin tek hucrelileri.
Bu arada bu elemanlari olesiye savunduguna gore sende onlardan birisin herhalde?
Hocam her şeyi geçtim bebeği falan adamın evinde hastası vardır yeni ameliyat olmuştur herkes zımba gibi değil ya yahu adamın acısının üstüne acı katmaya ne gerek var ayıptır ayıp

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Sizin beyninizi fazla kullandığınız belli klavyenizin başından görüdüğünüz herkese aptal muamelesi yapmaya devam edin [emoji106]

sadece klavye başından gördüğümle konuşmuyorum bende trafikte araba kullanıyorum merak etme forum da sadece araba kullanmayı bilen sen değilsin ama en azından ben insanlara ve kişilik haklarına saygı duyarak araç kullanıyorum iki tane far takıp egzoz takıp arabadan tuhaf sesler çıkartıp kendimi modifiyeci diye ilan edip aptalca hareketlerde bulunmuyorum o yüzden yaptığım muamelede kendimi haklı buluyorum ve konunun geneline bakarsan çoğu kişinin benimle aynı fikirde olduğunu görebilirsin azınlık olup fark yarattığını falan düşünebilirsin ama farkı bu şekilde asla yaratamazsın !!!

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sadece klavye başından gördüğümle konuşmuyorum bende trafikte araba kullanıyorum merak etme forum da sadece araba kullanmayı bilen sen değilsin ama en azından ben insanlara ve kişilik haklarına saygı duyarak araç kullanıyorum iki tane far takıp egzoz takıp arabadan tuhaf sesler çıkartıp kendimi modifiyeci diye ilan edip aptalca hareketlerde bulunmuyorum o yüzden yaptığım muamelede kendimi haklı buluyorum ve konunun geneline bakarsan çoğu kişinin benimle aynı fikirde olduğunu görebilirsin azınlık olup fark yarattığını falan düşünebilirsin ama farkı bu şekilde asla yaratamazsın !!!
sen merak etme ben fark yaratmam gereken ortamı seçmesini iyi bilirim :thumbup1: