LG G2 Veri Kurtarma (Acil Yardım!)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Msbrl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Kusura bakmayın konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Arkadaşlar, şuan Lg G2 rootsuz kullanıyorum alalı daha 8 ay olduğu için 2 yıl garanti bitmeden rootlamak istemiyorum. Bugün maalesef bir klasörü silmek isterken yanlışlıkla başka bir klasörü seçmişim ve o klasörü sildiğimi çok sonradan fark ettim ve henüz yedeklemediğim inanılmaz derecede önemli belgelerim gitti, 2-3 yıllık emeklerim var kurtarmam çok önemli. Telefonu henüz kapatmadım ve üzerine başka bir şey de indirmedim, telefonu pcye bağladığımda silinen belgeler silinmiş gibi durmuyor hatta 0 bayt bile yazmıyor ama üzerine tıkladığımda açamıyorum. Data recovery programları denedim ama pc cihazı taşınabilir medya oynatıcı gibi gördüğü için data recovery programları işe yaramıyor, servise göndersem bir şeyler yapabilirler mi ya da siz yardımcı olabilir misiniz? Gerçekten para ödemeye de hazırım inanılmaz önemli belgelerim gitti lütfen yardımcı olun. Denemediğim program kalmadı, bunu rootsuz çözmek mümkün müdür ya da son çare rootlasam %100 kurtarabilmem mümkün müdür? Sadece birkaç belgeye ihtiyacım var gerisi önemli değil, belgeler docx ya da doc türünde şifreli dosyalardır.Umarım yardımcı olursunuz. Şimdiden çok teşekkür ederim, saygılar

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Silinen bilgilerinizi '' Sms hariç '' geri alabilmek mümkündür ve root gerektirmez.

Forum kurallarına göre teknoloji sitelerinden veya forumlarından link vermek yasak olduğu için özel mesaj yolu ile size yardımcı olucam.

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Silinen bilgilerinizi '' Sms hariç '' geri alabilmek mümkündür ve root gerektirmez.

Forum kurallarına göre teknoloji sitelerinden veya forumlarından link vermek yasak olduğu için özel mesaj yolu ile size yardımcı olucam.

Çok teşekkür ederim, yardımınızı bekliyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu arada aynı konuları farklı yerlere açmak forum kurallarına göre yasaktır daha dikkatli olmanızı öneriyorum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yardım ettinmi ya.Acayip merak ettim :)

Link attığım yönetimi zaten denemiş fakat olmamış.

Farklı linklere yönlendirdim, pcyi formatlamadan önce bilgisayarımda bu konu ile ilgili bir yazı ve çözümü vardı ama yedek almayı unutmuşum sanırım şimdiye kadar kimse sormadığı için usb belleğe atmaya üşendim sanırım.

Eğer sizin bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirsiniz, ben link verip arkadaşı yönlendiriyorum bakalım.

Daha önce başıma böyle sorunlar gelmedi gelse tecrubem olurdu ama bakalım.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Link attığım yönetimi zaten denemiş fakat olmamış.

Farklı linklere yönlendirdim, pcyi formatlamadan önce bilgisayarımda bu konu ile ilgili bir yazı ve çözümü vardı ama yedek almayı unutmuşum sanırım şimdiye kadar kimse sormadığı için usb belleğe atmaya üşendim sanırım.

Eğer sizin bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilirsiniz, ben link verip arkadaşı yönlendiriyorum bakalım.

Daha önce başıma böyle sorunlar gelmedi gelse tecrubem olurdu ama bakalım.
Benim başımada gelmedi neyazıkki :mellow:ama kardeşim harddiskteki dosyayı yanlışlıkla silip komple formatlayıp işletim sistemi kurmuştu .Bu haldeyken bile sildiği dosyaları profesyonel veri kurtarma servisinde buldular.Yani umut ışığı hala var

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim başımada gelmedi neyazıkki :mellow:ama kardeşim harddiskteki dosyayı yanlışlıkla silip komple formatlayıp işletim sistemi kurmuştu .Bu haldeyken bile sildiği dosyaları profesyonel veri kurtarma servisinde buldular.Yani umut ışığı hala var

Yani eminim ki kurtarılıyordur bir şekilde ama tabiki o yolu bulmak lazım, kusura bakmazsanız acaba kardeşiniz nerede kurtarttırdı ve ne kadara mal oldu bir bilginiz var mıdır?

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@Msbrl
Getdataback diye bir programın prosu usb üzerinde kullanmıştım işe yaradı.bulursan dene mutlaka

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Msbrl
Getdataback diye bir programın prosu usb üzerinde kullanmıştım işe yaradı.bulursan dene mutlaka

Usb şeklinde gösterebilsem pcye sağlam programlar var ama gösteremiyorum. Usb hata ayıklama moduna geçirdim ve bağlandı olaram gözüküyor ama pc taşınabilir medya olarak görmeye devam ediyor, yine de teşekkürler fikir için

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yani eminim ki kurtarılıyordur bir şekilde ama tabiki o yolu bulmak lazım, kusura bakmazsanız acaba kardeşiniz nerede kurtarttırdı ve ne kadara mal oldu bir bilginiz var mıdır?
nerede yaptığını hatırlamıyorum ama 26-27 tane world dosyasını 200 tl civarı bir fiyata anlaşmıştı 3 sene önce .tabi harddiskti telefon değil bunuda unutmamak lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ozamandan beri her dosyamı yedeklerim .Hem buluta hem hariciye :)

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerede yaptığını hatırlamıyorum ama 26-27 tane world dosyasını 200 tl civarı bir fiyata anlaşmıştı 3 sene önce .tabi harddiskti telefon değil bunuda unutmamak lazım

Ozamandan beri her dosyamı yedeklerim .Hem buluta hem hariciye :)

Benim de bundan sonra öyle olacak gibi

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Usb şeklinde gösterebilsem pcye sağlam programlar var ama gösteremiyorum. Usb hata ayıklama moduna geçirdim ve bağlandı olaram gözüküyor ama pc taşınabilir medya olarak görmeye devam ediyor, yine de teşekkürler fikir için

data recovery progmi gormuyormu hata ayiklama modu acikken?
ben mac icin olani bir defa kullandim diger programlarin kurtaramadigi verileri kurtarmistim. ama hafiza kartindan

android data recovery diyede bir program var telefona kurulan onu denedinizmi?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sabah pc başına geçince programın adını yollarım. Şu an mobil ile yazıyorum.

Msbrl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
data recovery progmi gormuyormu hata ayiklama modu acikken?
ben mac icin olani bir defa kullandim diger programlarin kurtaramadigi verileri kurtarmistim. ama hafiza kartindan

android data recovery diyede bir program var telefona kurulan onu denedinizmi?

Zaten android data recovery ve 7-data recovery (Adini yanlis hatirlamiyorsam) kullandim ancak hata ayiklama modunda da gormedi bilgisayar. Bir yerde okudum hata ayiklamayi pc gormeyebiliyormus fabrika ayarlarina dondurun diyor ancak verilerin daha da kaybolmasini istemiyorum

Sabah pc başına geçince programın adını yollarım. Şu an mobil ile yazıyorum.

Tesekkur ederim ilginiz icin

droll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
veri kurtarmayı başarabildin mi?başardıysan hangi programı kullandın bende de lg g2 var kurtarmam gereken önemli resimler var bir sürü program denedim ama olmadı bana başarılı olduysan lütfen programın ismini verebilirsen ya da link olarak atabilirsen çok yardımcı olursun:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
linki bana da atmanız mümkün mü. az önce lg g2 ile kablosuz depolama açtım bilgisayardan retrica fotoğrafını yataydan dikeye çevirdim ve fotoğraf yok şu an kayboldu çöp kutusu gizli klasör hiçbi yerde yok ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba Sonuca ulabildinizmi. En son fabrika ayarlarına dönüp deneyecektiniz. Bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 dosya sildim yanlışlıkla nasıl geri getirebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADAŞLAR, şu an aynı dertten muzdaribim. LG G2 kullanıyorum, kurtarmam gereken dosyalar var ve telefonumu rootlamak istemiyorum. wondershare programını denedim ama olmuyor. lütfen yardımcı olun duurm çok acil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kimse mi yok çözümü bilen Telefonum root lu Recuva, Wondershare Dr.Fone for Android bu iki programda da başarılı olamadım.
Recuva zaten telefonun belleğini görmüyor.
Wondershare Dr.Fone for Android ise buluyor bir şeyler ama daha sonra hata veriyor ve bir çözüme ulaşmıyor. Bunun sebebi de muhtemelen çok uzun sürüp telefonu inanılmaz ısıttığı için diye düşünüyorum.
Var mı yaptım oldu diyen arkadaş da gelsin bize bi yardım etsin.