Bir pc buldum

Reaksiyon puanı
16,128
oyun için alıcaksan o paraya daha iyi toplama olur .

Tuborg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toplama almak istemiyorum cunku pc toplamakla ilgili bisey bilmiuorum

Tuborg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayrica oyun icin almiyorum tamam oyun oynutacagim ama sirf oyun icin almiyorum

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle hazır pc alma.Parçalar konusunda cok sorun yaşarsın.Daha ıyısını toplamak varken neden piyasada tutulmayan parçaları kullanasın.Güvenılır bir firmanın Gold.Exa,Eksen bilgisayar vs vs.İletişimine geç orda müşteri temsilcileri o fiyata kat ve katını sana toplayacaklardır. Yada 1500 tl ye alınabılecek en ıyı toplama pc diyerekte araştırma yapabılır kendın parçaları toplatabılırsın.

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam kesinlikle toplama alın. Sistem tavsiyelerine konu açın arkadaşlar size önersin sistem. Kağıda yazın vatan'a gidin bunları bunları istiyorum diye toplarlar onlar. Sonra bi bilgisayarcıya götürün Windows yükletin driverları da kurmasını söyleyin her şeyi hazır olur :thumbup1:

Reaksiyon puanı
16,128
Niye bilgisayarciya gidiyor? Vatanbilgisayar montaji yapar oem windows alir rahatca kurar.
Hocam kesinlikle toplama alın. Sistem tavsiyelerine konu açın arkadaşlar size önersin sistem. Kağıda yazın vatan'a gidin bunları bunları istiyorum diye toplarlar onlar. Sonra bi bilgisayarcıya götürün Windows yükletin driverları da kurmasını söyleyin her şeyi hazır olur :thumbup1: