Playstation 3 satıyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Elimde playstation 3 250gb slim var, 2 yıl geçmiştir belki fakat şimdiye kadar god of war 3 ve gta 4 oynandır onun haricinde kenarda yatıyor.

Ps3 temizdir ciziği yamuğu kırığı vs yoktur sağlamdır yani :)

Yarın fotoları ekleyecem arkadaşlar, İstanbulda elden satıyorum ve bir fiyatı yok şu anlık kafamda bir şey belirlemedim, 1 kolu var orjinal yanında kabloları vs var '' ilk aldığımızda blue ray vermişlerdi 2 adet film ve onların yanında da kumanda vermişlerdi fakat kumandayı hiç bir türlü bulamadım ''.

Fiyat verebilirsiniz ona göre değerlendiricem arkadaşlar.

Not: Orjinal GTA 4 ile birlikte vericem.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ortalama aklındaki fiyat nedir? ona göre görüşelim ve takas var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cem bey hani hediye babinda bana verebilirsiniz :D [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Açık Arttırma misali yani :D
Cihaz hakkında daha detaylı bilgi verirsen daha iyi olur kiralabilir sürüm mu filan işte :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] o elindeki ps4 olmasın :P

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=216045]ChevChelios[/MENTION] Aklımda bir fiyat yok siz verin ben ona göre değerlendiricem, takas derken ne ile takas? istediğiniz teklifi yapın ben burda değerlendiririm yani sıkıntı yok.
[MENTION=406840]alaskayerlisi[/MENTION] Şimdiye kadar 2 oyun oynadım pırıl pırıl bir ps3 yani ben elimden geldiğince uygun fiyata vermek isterim ama bundan yıllar önce 2 yıl garanti ile evkurdan 1600TL ye almıştık baya kazıklanmıştık.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] Canım gopta oturuyor olsan her zaman veririm kullan diyede yanımda değilsin :P
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION] Açık arttırma gibi satıyorum evet :) Cihaz hakkında bilgi vericek olursam yani 250gb slim siyah renk tek kolu var kablosuda koluda orjinal kırılabilir sürüm olduğunu tam bilmiyorum yani şöyle izah ediyim, bundan yıllar önce yani aldığım zamanlarda internete bağladım ve sürüm güncellemesimi ne olmuş dediler o yüzdende kıramadılar ama üstünde 2 belki 2.5 yıl geçti bu süre zarfında kırılabilinir olmuştur diye düşünüyorum '' ps3 hiç kullanmadım diyebilirim o yüzden hakkında pek bilgim yok :/ ''
[MENTION=387442]enocenes[/MENTION] Teklifiniz gerçekse diğer teklif verenlerde size göre verebilir :) açık arttırma tarzında satıyorum aklımda fiyat yok yani :)
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] Ya Özkan abi şunu hatırlatıp durmayın rezil oluyorum ya :D sen git ps3 ü ps4 san adamla g2 ile takas olarak anlaşalım sonra benim saksı çalışsında vs vs :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
@ChevChelios Aklımda bir fiyat yok siz verin ben ona göre değerlendiricem, takas derken ne ile takas? istediğiniz teklifi yapın ben burda değerlendiririm yani sıkıntı yok.
@alaskayerlisi Şimdiye kadar 2 oyun oynadım pırıl pırıl bir ps3 yani ben elimden geldiğince uygun fiyata vermek isterim ama bundan yıllar önce 2 yıl garanti ile evkurdan 1600TL ye almıştık baya kazıklanmıştık.
@Jiraiya06 Canım gopta oturuyor olsan her zaman veririm kullan diyede yanımda değilsin :P
@sosyalli2 Açık arttırma gibi satıyorum evet :) Cihaz hakkında bilgi vericek olursam yani 250gb slim siyah renk tek kolu var kablosuda koluda orjinal kırılabilir sürüm olduğunu tam bilmiyorum yani şöyle izah ediyim, bundan yıllar önce yani aldığım zamanlarda internete bağladım ve sürüm güncellemesimi ne olmuş dediler o yüzdende kıramadılar ama üstünde 2 belki 2.5 yıl geçti bu süre zarfında kırılabilinir olmuştur diye düşünüyorum '' ps3 hiç kullanmadım diyebilirim o yüzden hakkında pek bilgim yok :/ ''
@enocenes Teklifiniz gerçekse diğer teklif verenlerde size göre verebilir :) açık arttırma tarzında satıyorum aklımda fiyat yok yani :)
@rozabay Ya Özkan abi şunu hatırlatıp durmayın rezil oluyorum ya :D sen git ps3 ü ps4 san adamla g2 ile takas olarak anlaşalım sonra benim saksı çalışsında vs vs :D
o zaman söyle yapalım. ürünler bu lazım olan varsa + para ile anlasalım
http://www.sahibinden.com/arama?userId=18214925&hasSecureTrade=false

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Eğer Gaming pc mi bozmasaydım kesinlikle bu kasayı satmazdım. Türkiyede satışı yok :)

transformers 2yi izledim az önce de ilk aklıma dönüşme meselesi geldi :D kesin decepticon olurdu bu kasa

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bizdeki 500lük mavi slim kasayı tanıdık bir müşterimize 3 oyunla birlikte 400e vermiştik...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki özele bi fiat çıtlatın hocam uygunsa hemen simdi alayım :)

Siz söyleyin burdan bende aklımdakini söylerim :)

Şimdi az derim çok derim ondan :) az çok bilgim var fiyat olarakta sizden alıyorum fiyatları :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] senden cevap bekliyorum. He dersen 5 dk da kapındayım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=216045]ChevChelios[/MENTION] 'a 375TL ye satılmıştır.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
beyler aldım [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaştan fakat ps3 çıktı :( ps4 ümü istiyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
:d :d :d

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hatırlatmayın şunu ya :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
O fiyata zamaninda ps1 sattilar iyi gitmis.