Windows 7 ses sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrtas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nrtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pc ye win 7 yükledim ancak bir türlü ses driverini tanıtamadım ana kartım Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 bir kaç yerden realtek hd audio driver indirdim ancak işlev görmediler halen alt araç çubuğunda hapalör sembol unda yüklü aygıt yok diye hata veriyor lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinrim

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar pc ye win 7 yükledim ancak bir türlü ses driverini tanıtamadım ana kartım Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 bir kaç yerden realtek hd audio driver indirdim ancak işlev görmediler halen alt araç çubuğunda hapalör sembol unda yüklü aygıt yok diye hata veriyor lütfen anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinrim

Driveri yada doğru olanı bulamıyorsan "Driver Pack Solution" ile sıkıntısız halledersin.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g31m-es2l_2x/download/
burdan indirdin mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Driveri yada doğru olanı bulamıyorsan "Driver Pack Solution" ile sıkıntısız halledersin.
eski kasa bilgisayarlarda driver pack solution ses aygıtlarını sorunlu yüklüyor çalışmıyor bu anakart eski olmadığı için düzgün yükleyebilir ama eski kasalara dikkat etmelisin.

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
eski kasa bilgisayarlarda driver pack solution ses aygıtlarını sorunlu yüklüyor çalışmıyor bu anakart eski olmadığı için düzgün yükleyebilir ama eski kasalara dikkat etmelisin.

Bende sıkıntı hiç çıkmadı çok eski kasalarda bile sıkıntı vermedi

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bende sıkıntı hiç çıkmadı çok eski kasalarda bile sıkıntı vermedi
benimde format attığım çoğu eski kasa hata verdi uğraştırdı + geçişli ekran kartı olan laptoplarda direk görüntünün gitmesine neden oldu bir daha format atmak zorunda kaldım.

nrtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kendi sitesinden indirmiştim sonuç aynı program yükleniyor ancak ses adına hiç değişiklik olmuyor

nrtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Driver Pack Solution bu programı dahi kuramadım bu ses driverini araştırdıkça nerde bir virüs varsa hepsni kaptım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum PC ye tekrar format atacam çünkü Pc virüsle doldu A programını indirmeye çalışırken A programı dışında nerde bir virüs varsa A progmaı adı altında iniyor format atmadan bu ses sorunu gidermeliyim yardımlarınızı bekliyorum.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ses simgesine sağ tıklayıp -->kayıttan yürütme aygıtları-- dedikten sonra varsayılan aygıt ne durumda?

nrtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yüklü ses aygıtı yok diye yazıyor

nrtas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim sorunu çözdüm Biostan onbard ses ayarını otomotik yapınca sorun çözüldü

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Windows Xp için olan ses driverını indirip, uyumluluk modundan xp'yi seçerek de halledebilirdin.