bakiberk028
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar g2 nin sim kartı takmak için kullanılan iğnesini kaybettim nerden bulabilirim
Arkadaşlar g2 nin sim kartı takmak için kullanılan iğnesini kaybettim nerden bulabilirim
Bi bakim sağol 😊Bu ataç ile açabilirsin fakat aynısını istiyorsan doğubank ta çok rahat bulursun.
![]()
Şahsen denedim iphone lerde sıkıntısız açtı .Bi bakim sağol 
Bi linkini atsana doğubankinŞahsen denedim iphone lerde sıkıntısız açtı .
Nerden alabilirim kardeşimIyleyle falan kucuk bir şeyle aciyor ama istersen alada bilirsin bende 5 tane ignesinden var![]()
Azeriyim turkiyede bilmem ama ben aliexpressden 10 tanesini 1.5 $ aldimNerden alabilirim kardeşim
Bi linkini atabilirsen atar misin kardeşimAzeriyim turkiyede bilmem ama ben aliexpressden 10 tanesini 2 $ aldim
1 dakka search yapayi.mBi linkini atabilirsen atar misin kardeşim
Buyur abi .ama istersen 6 $ a 2000 tane de varBi linkini atabilirsen atar misin kardeşim
Doğubank istanbul eminönünde iş hanıdır,Bi linkini atsana doğubankin
Kardeş ben giresundayim 😃😃😃Doğubank istanbul eminönünde iş hanıdır,içerisinde derdine deva olacak ne varsa bulabilirsin
![]()
Baksana bu linke. Burdan ala bilirsin istersen . Ama cok istersen 2000 tanesi 6 $ ediyo .ama burda 10 tanesi 1.73 $ !Arkadaşlar g2 nin sim kartı takmak için kullanılan iğnesini kaybettim nerden bulabilirim
oo hemşerim ö.m. gönderdim. buradan link reklama giriyor atacağım yer.Kardeş ben giresundayim 
Kardeş orjinal g2 ninki varmı pekioo hemşerim ö.m. gönderdim. buradan link reklama giriyor atacağım yer.
Akşam bi servise sorim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
internette bi resmi bile yokbilsem çekerdim fotosunu
![]()
Takıntılıyım sorun ordaHocam cihazı satmayacaksan sorun olmaz kitakıntın yoksa
Takıntılıyım sorun orda![]()
Para isterlermi acaba bi sorim neyseServise sorun orada elbet vardır oradan alın bir tane o zaman![]()