LG G2 kılıf ve ekran koruyucusu hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsnklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tamam Slim armor kılıftı galiba ismi herkes tavsiye ediyor.Ama kılıf bana hiç güzel gelmedi çok kaba ve istediğim kılıf o değil.Yinede telefonum kırılsın istemem ama çünkü öğrenciyim ve 1300 Tl yi zor topladım.Acaba kliksa dan telefonu aldıktan sonra http://www.mobilcadde.com/lg-g2-taksim-pencereli-yan-kapakli-kilif-17113 bu kılıfı alsam iş görür mü diğer kılıflar gibi korur mu birde ekrana jelatin yapıştırtacağım.Bu kadar çok konu açtığım içinde üzgünüm ama zoru zoruna topladığım paranın boşa gitmesini istemem.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Görür tabi neden görmesin gayet sağlam ve şık gözüküyor.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende de spigen var, çok sağlam ama yanlardan epey kalınlaştırıyor, şeklini beğenen de var beğenmeyen de(çevremde). keşke slim armor yazmasalarmış mantıklı olmamış o yazı :D
flip cover azını kullanışlı bulmuyorum, görüntüsünü beğendiğim bir silikon kılıf alacağım yakında.
ancak drop testlere bakılırsa spigene alışmak da lazım..

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Görür tabi neden görmesin gayet sağlam ve şık gözüküyor.

Teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende de spigen var, çok sağlam ama yanlardan epey kalınlaştırıyor, şeklini beğenen de var beğenmeyen de(çevremde). keşke slim armor yazmasalarmış mantıklı olmamış o yazı :D
flip cover azını kullanışlı bulmuyorum, görüntüsünü beğendiğim bir silikon kılıf alacağım yakında.
ancak drop testlere bakılırsa spigene alışmak da lazım..

İsmini unuttuğum için öyle yazdım düzeltme için teşekkürler.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İsmini unuttuğum için öyle yazdım düzeltme için teşekkürler.
sizin yazınıza demedim, kılıfın arkasında slim armor yazıyor fakat pek slim değil ona yorum yapmıştım :)

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sizin yazınıza demedim, kılıfın arkasında slim armor yazıyor fakat pek slim değil ona yorum yapmıştım :)

O zaman ben yanlış anladım :) O olay doğru inceledim de ben beğenmedim çok kalın duruyor