Lg g2ye 4k video kamera nasil yükleyeceğim :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oakan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefonumda kitkat güncellemesi mevcut, telefondan indirip kurmuştum(yeni aldığımdan dolayı güncellemesi çıkmıştı manuel olarak kurmadım)
bu arada donanım açısından bahsettiğiniz kavramlara çok yabancı kalıyorum, ama aşama aşama söylerseniz bir sıkıntı yaşamam
o rom bu rom derken kafam iyice allak bullak oldu.cloudy rom vb vb romlarla birlikte 4k kamera fonksiyonu mevcutmuş fakat ben hata yapmak istemiyorum
bu yüzden yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

şu an piyasadaki en stabil çalışan rom hangisidir, nasıl kurulur, ne yapmam lazım bunu en basit ve kolay yöntemle açıklarsanız ne kadar teşekkür etsem az kalır

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yazılım ile 4k video çekme donanımına sahip olmayan cihaz ile yazılım yüklenerek 4 k video çekemezsin. 4k çekmek için telefonun 4 k kameraya sahip olması gerek. Bu donanım g2 de mevcut değildir . Kısacası g2 ile 4 k çekemezsin.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben de anlamadım ama optimus romunda şu yazıyor "
* LG G3 Camera 4K And 120FPS With Working Magic Focus + xdabbeb Camera". yazılımla da oluyor o zaman?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Yazılım ile 4k video çekme donanımına sahip olmayan cihaz ile yazılım yüklenerek 4 k video çekemezsin. 4k çekmek için telefonun 4 k kameraya sahip olması gerek. Bu donanım g2 de mevcut değildir . Kısacası g2 ile 4 k çekemezsin.
Gayet de 4k çekiyor. Buyrun:

hurada5y.jpg

Buyrun bu da çektiğim 4k bir videonun ayrıntıları ;

ty7uvagy.jpg

Arkadaşım bak böyle bir uygulama mevcut XDA'da. Son versiyonu indirip apk olarak kurman lazım. Cihazın rootlu olması gerekiyor hatırlatırım.

jatytuqa.jpg

oakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum cahilliğimi mazur görün, android işletim sistemine yeni geçtim
nasıl root atılır herhangi bir link paylaşımı veya çok kısaysa bu konu hakkında beni aydınlatır mısın?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] arkadaşımız bu konuda sabırlı bir şekilde yardımcı olacaktır. Ben tatildeyim, mobilim dolayısıyla, yardımcı olamayacağım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Yeni açtığım konuda tüm cevaplarını bulabilirsin, bu konuyu açma fikrini verdiğiniz içinde teşekkür ederim :)

LG G2 ile 4K Video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...