Mamodu Niyank
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
arkdaşlar oyunu indirdim kurdum pc özellikleri 8gb ram 2 gb ekran kartı amd radeon 7670m 128 bit paylaşımsız oyuna girdim çok yavaştı tüm ayarları lowa getirdim gene aynı sorun ne olabilir
- - - Mesaj Güncellendi - - -
oyunlarda sadece intel hd graphic 4000 i görüyor. AMD yi görmüyor ..
samsung un sitesinden tüm drivleri inidirp kurdum amd nin sitesindende kurdum masaüstünde sağ tıklayıp grafik özelliklerinden versiyon güncelleme yapıyorum mevcut versiyon zaten yüklü diyor..
yani driverlerde bi problem olacağını sanmıyorum .
değiştirilebilir grafik özelliklerinden giriyorum oyunların exe dosyalarını yüksek performansa ayarlıyorum ancak gene bi değişiklik yok ..
sadece intel hd graphic 4000 i görüyor ..
donanım > aygıt yöneticisinde > görntü bağdaştırıcılarıında intel hd grap 4000 ve amd radeon hd 7670m i 2 sinide sorunsuz görmekde .
bundan da olabilir sıkıntım ne yapıcam ben ya
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ekran kartımda intel hd graphic 4000 ve harici AMD radeon 7670M 2gb 128 bit ekran kartı bulunmakta..arkdaşlar oyunu indirdim kurdum pc özellikleri 8gb ram 2 gb ekran kartı amd radeon 7670m 128 bit paylaşımsız oyuna girdim çok yavaştı tüm ayarları lowa getirdim gene aynı sorun ne olabilir
oyunlarda sadece intel hd graphic 4000 i görüyor. AMD yi görmüyor ..
samsung un sitesinden tüm drivleri inidirp kurdum amd nin sitesindende kurdum masaüstünde sağ tıklayıp grafik özelliklerinden versiyon güncelleme yapıyorum mevcut versiyon zaten yüklü diyor..
yani driverlerde bi problem olacağını sanmıyorum .
değiştirilebilir grafik özelliklerinden giriyorum oyunların exe dosyalarını yüksek performansa ayarlıyorum ancak gene bi değişiklik yok ..
sadece intel hd graphic 4000 i görüyor ..
donanım > aygıt yöneticisinde > görntü bağdaştırıcılarıında intel hd grap 4000 ve amd radeon hd 7670m i 2 sinide sorunsuz görmekde .
bundan da olabilir sıkıntım ne yapıcam ben ya