N9000Q Amerikada kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 aya kadar Amerikaya gideceğim, ve Türkiye'den satın almış olduğum N9000Q model cihazım var. Bu cihaz acaba Amerika'da çalışır mı?
Frekans konusunda farklılıklar olduğunu vs. okumuştumda, ne tür bi etki eder tam bilgi sahibi olamadım.

Bilgi sahibi olan arkadaş varsa aydınlatabilir mi? Zaten oradaki 4G ağlarını desteklemicek tamam ama, 3G olarak kullanabilecek miyim?
Direk ailemden birinin iPhone'ıyla değişip mi gitsem yada, ne önerirsiniz.

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisi olan yokmu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hattınızı yurt dışında konuşmaya mesaj atmaya vs açtırırsanız istediğinizi yapabilirsiniz. Yurt dışında kullanabileceğiniz internet paketi alırsanız onuda 3G üzerinden kullanabilirsiniz diye biliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 4G LTE modelini getirttik ümreden, passaporta falan kayıtmı ne gerekiyormuş onları yaptırdıktan sonra burda kullanıma açıldı internet paketi var kullanabiliniyor arama mesaj vs herşey sorunsuz çalışıyor. Yurt dışından gelen cihaz burda çalışıyorsa burdan götürülen cihazda orda çalışması gerekiyor mantıken.

Vin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Amerika'dan telefon getiriyorlar oradakiler burada çalışıyor buradakiler de orada çalışır elbet fakat kesin bir bilgi değildir.

XDA'da bazı yerlerde Exynos'tan kaynaklı frekans uyumsuzluğu olduğunu vs. yazmışlarda hocam, ABD'de N9005 satılıyor burada N9000.

Hattınızı yurt dışında konuşmaya mesaj atmaya vs açtırırsanız istediğinizi yapabilirsiniz. Yurt dışında kullanabileceğiniz internet paketi alırsanız onuda 3G üzerinden kullanabilirsiniz diye biliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 3 4G LTE modelini getirttik ümreden, passaporta falan kayıtmı ne gerekiyormuş onları yaptırdıktan sonra burda kullanıma açıldı internet paketi var kullanabiliniyor arama mesaj vs herşey sorunsuz çalışıyor. Yurt dışından gelen cihaz burda çalışıyorsa burdan götürülen cihazda orda çalışması gerekiyor mantıken.

Bende öyle düşünüyorum hocam, sonuçta 4G'den faydalanamasakta 3G'nin çalışması gerekmez mi? Sağolun :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
XDA'da bazı yerlerde Exynos'tan kaynaklı frekans uyumsuzluğu olduğunu vs. yazmışlarda hocam, ABD'de N9005 satılıyor burada N9000.

Bende öyle düşünüyorum hocam, sonuçta 4G'den faydalanamasakta 3G'nin çalışması gerekmez mi? Sağolun :)

Çalışır. 3G genel birşey yani sadece Türkiye için yapılmış birşey değil. 4G Note 3 Türkiyede çalışıyor fakat 3G üzerinden. 3G modeli yurt dışında 4G yerine 3G olarak çalışıcaktır. Türkiyede üretilen yada yurt dışında üretilen telefonlar sadece o ülkelerde kullanılsaydı paralel ithalat ürünler satılmazdı ve hiç birini kullanamazdık.