General Mobile Discovery KitKat Gözlemler-Sorunlar

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar

Bugün itibari ile General Mobile discovery için yayınlanan beta KitKat sürümündeki deneyimlerimi gözlemlerimi paylaşacağım ve sürüm hakkında arkadaşlara bilgi vermeye çalışacağım

Arkadaşlar ilk olarak telefon gayet akıcı ve stabil olarak çalışıyor stock KitKat romu yüklü RAM kullanımı çok düşük seviyede buda gayet hoşuma gitti pil kullanımı baya güzel olmuş parlaklık en yuksek seviyede ve sabahtan Berri kullanıyorum %20 gitmemiştir bile bu çok dikkatimi ve güzel bi özellik eğer sizde gozlemlerinizi paylasirsaniz sevinirim

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bizim telde görünmüyor sistem güncellemeden bakıyorum yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ses tuşuyla foto çekimi yok
radyo yine yok
menüdeki uygulamalar rastgele sıralanıyor

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arayüz ikonları çok büyük ve özleştrilebilir klavuz olması gerek. En büyük eksik ise Root yapılamaması ama bu GM yi ilgilendirmediği için bunu saymıyorum.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sistem güncellemeden değil general mobile ın sitesinden İlk önce hafıza kartını çıkarın sonra İndirin İndirdikten sonra sistem guncellemeye girip seçeneklere tıklayınız tikladiktan donra yerelde sec deyip dahili hafızanın içinde download var onun içindeki güncelleme paketine tıklayınız guncellemeniz başlayacaktır

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu arada ekran fotosu katacaktim ama ekran fotosu çekmiyor ama duzeltirler herhalde boyle olmaz :(

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ve bağzı bildirim yazıları İngilizce

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
mesajlar kısmı güzel önceden mesajın hangi hata geldiğini Sim1 Sim2 diye yazıyordu simdi avea vodafone diye yazıyor

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu bir beta sürümü burada belirttiğimiz hatalar 1 hafta içerisinde düzeltilecektir.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Eğer root yapılamassa benim için bir önemi kalmıyor JellyBean devam :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sistem olarak hızlanma mevcut ama :)

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Google Play Müzik hoşuma gitmedi ama.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle benimde hoşuma gitmedi ama onun yerine normal müzik uygulaması koyarlar diye tahmin ediyorum, iyice Nexus bellediler telefonu :D
Haklısınız hocam twitter dan Android L yi soracağım muzaffer beye 2016 da verirler inşallah :D

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
anketi Doldurursanız iyi olur e postamiza yollanan PDF dosyasınin en sonundaki link sorunlarimizi yazalım duzeltirler bence

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yanlız şarj performansı mükemmel yarin Real Racing 3 ü tekrardan yükleyeceğim onu deneceğim :)

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Valla şarj konusunda bir değişiklik yok bende aynı gibi.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Ben bunları yazdım ankete :

Launcher uygulamasının ikonları çok büyük onlar küçültülürse mükemmel olur aynı zamada uygulama menüsnde uygulamalar kafasına göre diziliyor. Google play müzik yerine kendi müzik uygulaması getirilmeli. Güç+ses kısma tuşuna basılarak ekran görüntüsü alma geri getirilmeli.

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bende onları yazdım ve ses tuşuyla foto çekimi yok yine radyo yok bunları da ekledim

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Radyo olmaz. Vergiye tabi. Eski uygulamanın yedeğini alın yada playden indirin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu kitkatta tema nerde ve arama ara yuzu hiç hosuma gitmedi birde tel eski haline getirmek istesek nasıl getirecez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
launcher direk stock kitkat launcher ı. ayrıca gionee yapıyor bu güncellemeyi gm yapmıyor. bunu da belirteyim. yani işin kodlama uyarlama vb gibi yazılımsal işlerini tamamen gionee yapıyor. bu bağlamda menüde ingilizce yazılar görmeniz doğaldır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bazı kişiler ekran görüntüsü çekilmiyor demiş ama bende var siyah gm discovery ve ekran görüntsü güncellemeyi yaptıgımdan beri aynı şekilde ss alıyor denedim. Bence ss alamayan arkadaşların telefonunda başka bir sorun var birde güncellemeden sonra telefon cok hızlı açılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gelen aramalarda sesleri değiştiremiyorum yapabilen varmı varsa yardımcı olabilrmi ?