Samsung Galaxy S5 Takılmalar

Beware90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler Şu Anda Aktif Olarak S5 Kullanıyorum Ve Birtakım Sorunlar Yaşıyorum İlk Olarak Programlar Çalışmayı Durduruyor Hep Sebepsiz Ondan Sonraki Sorunum İse Cihaz Hakkında Ki Kısımda Android 4.4.2 Kısmına Tıklayınca K Simgesinin Dönmesi Gerekirken Takılıyor Ve Kırmızı Olan Kitkat Bölümüne Geçiyor Orasıda Takılıyor Son Bölüme Geçiyor Kart Gibi Şeyler Var Orda Da Orasıda Takılıyor Sorunun Sebebi Nedir Çözümü Varmıdır?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Yedeğinizi alıp fabrika ayarlarına geri dönmeyi denedinizmi?

Beware90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denemedim Ona Son Çare Olarak Bakıyorum Ama Telefon Daha 2 Günlük Böyle Sorunlar İçin Çok Erken

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Lütfen Yardım Edebilecek Kimse Yok Mu

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi Günler Şu Anda Aktif Olarak S5 Kullanıyorum Ve Birtakım Sorunlar Yaşıyorum İlk Olarak Programlar Çalışmayı Durduruyor Hep Sebepsiz Ondan Sonraki Sorunum İse Cihaz Hakkında Ki Kısımda Android 4.4.2 Kısmına Tıklayınca K Simgesinin Dönmesi Gerekirken Takılıyor Ve Kırmızı Olan Kitkat Bölümüne Geçiyor Orasıda Takılıyor Son Bölüme Geçiyor Kart Gibi Şeyler Var Orda Da Orasıda Takılıyor Sorunun Sebebi Nedir Çözümü Varmıdır?
çok uzun sure oynuyorsanız programların calısmayı durdurması samsungun genel problemı ama yıne de bı garantıye goturun dıger dedıklerınızden hıcbır sey anlamadım. s5 kullansaydım yardımcı olurdum.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş telefon yeniyse telefondada sıkıntı olabilir bence servise ver ve yenisini iste...