Windows 7 çok yavaş

ByST7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim pc windows xp idi.oyunlar filan kasıyodu.adam dedi virüs var windows 7 daha iyi deyip windows 7 yaptı.çok yavaş bu internete tıkladımmı 2dk da giriyor.virüs olmamasına rağmen sistemin yettiği rahat kaldıcarağı oyunlar bile felaket kasıyor.alt+tab'la başka sekmeye geçince 10 saniyede geçiyor.pc açıldınmı hoşgeldiniz yazısı 30saniye kalıyor öyle açıyor.

challengermert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win7 daha sağlam bilgisayar ister. Özellikleri nedir bilgisayarınızın?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
İnternetten Araştırdın Mı Pc Destekliyor Mu Diye

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle konuyu başlatan arkadaşım pc özelliklerini yazarsan yardımcı olabileceğiz,
2.ci konu ise çözüm kesinlikle windows 8 değil, hatta bence windows 8 bilgisayarlar için bile değil, dokunmatik bir ekran kullanmıyorsan ve sadece bilgisayarında windows 8 yüklü olduğundan ve bunu göstermek istediğinden cevap yazmana gerek yoktu.
3.cüsü Bende windows 7 var gayet memnunum derken konu ile ilgisi nedir anlayamadım ? boş boş konuşmak hoşunuza gidiyorsa burası bir forum ve insanlar yardım beklemekte cevap vermiyecekseniz susunda forum çöplüğe dönüşmesin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Öncelikle konuyu başlatan arkadaşım pc özelliklerini yazarsan yardımcı olabileceğiz,
2.ci konu ise çözüm kesinlikle windows 8 değil, hatta bence windows 8 bilgisayarlar için bile değil, dokunmatik bir ekran kullanmıyorsan ve sadece bilgisayarında windows 8 yüklü olduğundan ve bunu göstermek istediğinden cevap yazmana gerek yoktu.
3.cüsü Bende windows 7 var gayet memnunum derken konu ile ilgisi nedir anlayamadım ? boş boş konuşmak hoşunuza gidiyorsa burası bir forum ve insanlar yardım beklemekte cevap vermiyecekseniz susunda forum çöplüğe dönüşmesin.

Dostum eğer fikirlerin varsa söylersin, fikirlerin insanlarınki ils örtüşmüyor ise azarlamak gerekmez, saygıyla karşılaman gerekir. Windows 8 in hızını bilmeden yazmayın isterseniz böyle, benim pc win 7 de 20 sn de açılırken şu anda 7-8 sn sn de kullanıma hazır oluyor, şu ana kadar yapılmış en hızlı Windows.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Win8 kulanıcısıyım hızlı stabıl bence.

mrgogo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dostum eğer fikirlerin varsa söylersin, fikirlerin insanlarınki ils örtüşmüyor ise azarlamak gerekmez, saygıyla karşılaman gerekir. Windows 8 in hızını bilmeden yazmayın isterseniz böyle, benim pc win 7 de 20 sn de açılırken şu anda 7-8 sn sn de kullanıma hazır oluyor, şu ana kadar yapılmış en hızlı Windows.

Haklısın Ağzı Olan Konuşuyor. Windows'un hızını bilmeden konuşmayalım demişsinde olay hız değil, windows xp'yi bile zor kaldıran bir makinaya çare windows 8 demek biraz saçma ( saçma diyerek terbiyeme ancak bu kadar sahip çıkabildim ) üstüne üstün windows 8'i sadece hız olarak değerlendirmek ve bu hızıda açılış süresine bağlamak gerçekten engin bilgisayar bilgini öne çıkarıyor. Windows 7 64bit kullanıyorum ve makinam 10sn'nin altında açılıyor. Sen asıl bunu windows 7'de hiçbir değişiklik yapmadan nasıl yaptığımı bir düşün ? (ipucu vermem gerekirse UEFI Bios + SSD Raid0)

Amacım Azarlamak, Aşağılamak, yada bilgisizliğini ortaya çıkarmak değil. Boş Boş gereksiz yere konuştuğunu anlamanı sağlamak.