Bilgisayar harddiskimi okumuyor!

ahz-ı yed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayardan harddiske dosya kopyalarken, kopyalama hızı yavaş diye adaptörlü olan harddiskimi birkaç defa fişten çıkarıp geri taktım. İlk başta klasik "Scan & Fix" penceresi çıktı, ben iplemedim. En son bu soru patlak verdi.

Bilgisayarıma girince, böyle boş gözüküyor harddisk. İçine girince yine boş ve 0 GB olarak gözüküyor:
7mRrBl.jpg

Format atmaya çalışınca bu erroru veriyor:
7mRral.jpg

Hatanın çözümüne baktım. Computer>Manage>Storage>Disk Management'tan Delete Volume yapıp New Volume yapmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor:
lYn6Qg.jpg

Belki Low Level Format'la düzelir dedim ama program harddiski görmüyor:
LP9WvV.jpg

Diğer Harddisk Fixing programları da aynı şekilde harddiski görmüyor.

Benim aklıma tek seçenek geliyor, harddisk pert :( Daha bilgili biri cevaplarsa sevinirim.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Bilgisayardan harddiske dosya kopyalarken, kopyalama hızı yavaş diye adaptörlü olan harddiskimi birkaç defa fişten çıkarıp geri taktım. İlk başta klasik "Scan & Fix" penceresi çıktı, ben iplemedim. En son bu soru patlak verdi.

Bilgisayarıma girince, böyle boş gözüküyor harddisk. İçine girince yine boş ve 0 GB olarak gözüküyor:
7mRrBl.jpg

Format atmaya çalışınca bu erroru veriyor:
7mRral.jpg

Hatanın çözümüne baktım. Computer>Manage>Storage>Disk Management'tan Delete Volume yapıp New Volume yapmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor:
lYn6Qg.jpg

Belki Low Level Format'la düzelir dedim ama program harddiski görmüyor:
LP9WvV.jpg

Diğer Harddisk Fixing programları da aynı şekilde harddiski görmüyor.

Benim aklıma tek seçenek geliyor, harddisk pert :( Daha bilgili biri cevaplarsa sevinirim.
harddisk gitmemiştirde içindeki karttaki dirençler falan yanmış olabilir bir tamirciye verin.

ahz-ı yed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
harddisk gitmemiştirde içindeki karttaki dirençler falan yanmış olabilir bir tamirciye verin.
Valla bi' tek o kaldı zaten, sabahtan beri bakmadığım yabancı forum kalmadı, bütün çözüm yöntemleri boşa çıkıyor. En son burayı denedim.
Neyse artık tamirciye gitcez, eyvallah.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Valla bi' tek o kaldı zaten, sabahtan beri bakmadığım yabancı forum kalmadı, bütün çözüm yöntemleri boşa çıkıyor. En son burayı denedim.
Neyse artık tamirciye gitcez, eyvallah.
tamirciye verin dememin sebebi ilk başta anlattığınız fişe takıp çıkarma olayından dolayı, elektirik dalgalanması sağlam aletleri bile halleder.