Z2, g3, not3, m8

geronimo.09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sony z2 mi, lg g3 mü, samsung not3 mü yoksa htc one m8 mi alsam bilemiyorum. birde o kadar paraya değermi acaba nexus5 mi alsam diyorum?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Android L'den sonra saydıklarınızın hiç biri alınmaz,verilen paraya değmez. 64 bitli Android amiral gemilerinin çıkmasını bekleyin.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
2.400 lira veren biri 1.400 liralık telefonu neden düşünür? Sanırım telefonlar 2.400 lirayı haketmediği için.

Nexus 5 F/P konusunda şu an çok iyi bir konumda. Diğerleri sadece pahalılık vaadediyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android L'den sonra saydıklarınızın hiç biri alınmaz,verilen paraya değmez. 64 bitli Android amiral gemilerinin çıkmasını bekleyin.

64-bit için acaba ne kadar bekleyeceğiz? Buraya bir göz atın: http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/376497-snapdragon-805-is-basinda.html#post3377686

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
2.400 lira veren biri 1.400 liralık telefonu neden düşünür? Sanırım telefonlar 2.400 lirayı haketmediği için.

Nexus 5 F/P konusunda şu an çok iyi bir konumda. Diğerleri sadece pahalılık vaadediyor.

64-bit için acaba ne kadar bekleyeceğiz? Buraya bir göz atın: http://forum.shiftdelete.net/cep-telefonlari/376497-snapdragon-805-is-basinda.html#post3377686

Tahminim 2015.

Tahminim 2015.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bence m8 alman en mantıklısı çünkü diğerlerinine göre daha iyi hem z2 alcam desen çok ısınıyor diyorlar, note 3 te ise yurdışına göre kısılmış bir işlemci var ve afedersin ama öküz gibi tel, g3 desen 2k ekranla geliyor zaten biliyon lg nin ürünleri çok ısınıyor bide 2k ekran ekleyince telefon yanar herhalde yani benim demem htc nin tek eksiği bir gb rami onuda günlük kullanımda hissetmezsin hemde sense arayüzüyle geliyor ramide dert etme bide üstüne aliminyum kasa preminium kullanış hissi vs..

ynsemre61

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Htc One M8 der geçerim benim beğenimi m8 kazandı.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
g3 varken diğer cihazlar vasat artık. z2 yi düşünme bile. note 3 iyi fakat çok kaba bir cihaz tasarım olarak ta vasat m8 de güzel cihaz ama g3 varken diğerlerine bakmamm

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yakın zaman içerisinde Android telefonların işlemcisi 64bit mimariye sahip olucak. Haliyle şu anda çıkmış veya 1-2 ay sonra çıkıcak telefonları almayın. 64bit işletim sistemine sahip telefonları alırsanız rahat 3 yıl sizi idare eder.

Şu anda çıkmış, çıkıcak tüm telefonlar Firmaların rekabetleri doğurultusunda çıkıyorlar. Her firma bir kaç özellik değiştirip piyasaya yeni telefon diye sunuyor.

64 bit işletim sistemi çok büyük bir adım olucak ve zamanı geldiğinde 64bit için üretilen oyunları siz açamayacaksınız yetim gibi olucaksınız. Bu tarz durumlar yaşamak istemiyorsanız 64bit bekleyin.

64bit sadece oyunlarda fark yaratmıyor emin olun, İphone 5s kullanmaktayım 64bit işlemcisi var diye İphone 5'i 3 e katlıyor resmen. 64bit mimariye sahip bir telefon tabiri caizse canavar gibi olucaktır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
64bit olsa ne olmasa ne. sanki bütün uygulamalar 64bit'e uyarlandı da bizim işlemcimiz kaldı geriye..
iphone 5S'le iphone 5 arasında ufacık fark yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
64bit olsa ne olmasa ne. sanki bütün uygulamalar 64bit'e uyarlandı da bizim işlemcimiz kaldı geriye..
iphone 5S'le iphone 5 arasında ufacık fark yok.

Buyur Tuna abi. '' Ben ne kadar testlere karşı olsamda her testte 5s, 5'e göre üstün. '' 5s'in kamerasıda 5den daha iyi diye biliyorum.
64 bit olması diğer işlemcileri kötü yapmaz yanlış anlama beni Tuna abi sadece daha performanslı ve ileriyede düşünme sorunu yaşatmayan bir işlemci.
http://www.youtube.com/watch?v=s-PcelWXX-I

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benchmark testinde yüksek puan alması beni ilgilendirmez. uygulamalar aynı hızda açılıyor, aynı hızda çalışıyor. kamerası tabi daha iyi olacak, yeni model her zaman daha iyi kameraya sahip olur. bana puanlarla gelme, kullanımla gel. G2'de kk, jb'ye göre daha az puan alıyor ama daha yüksek performans veriyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
benchmark testinde yüksek puan alması beni ilgilendirmez. uygulamalar aynı hızda açılıyor, aynı hızda çalışıyor. kamerası tabi daha iyi olacak, yeni model her zaman daha iyi kameraya sahip olur. bana puanlarla gelme, kullanımla gel. G2'de kk, jb'ye göre daha az puan alıyor ama daha yüksek performans veriyor.

Tamam abi aldığı puan seni ilgilendirmiyor olabilir ama her testte 5den kat kat başarılı çıkıyor. G2de KK, JBye göre daha performanslı. Antutu'da kitkat ile 39 bin alanda var 24 bin alanda var '' ben 24 bin almıştım sonradan 32 bine çıktı ''. Antutuyu bilmiyorum ama diğer testlerin çoğu doğuru söylüyor. Antutuda bir iş var bence. İp 5'de a6 var, ip 5s de a7 64 bit var. Buda android'e göre Snapdragon 600 ile Snapdragon 800 gibi oluyor diye düşünüyorum :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
olmuyor işte viko. iphone 5 donanım olarak elbette düşük. ama çalışma farkı yok. var mı? kasıyor mu iphone 5, gecikiyor mu bir şey açarken?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
olmuyor işte viko. iphone 5 donanım olarak elbette düşük. ama çalışma farkı yok. var mı? kasıyor mu iphone 5, gecikiyor mu bir şey açarken?

Tabikide hayır, ben ip 5s gözle görülür ip 5'den daha hızlı demiyorum. İlerki zamanlarda performans farkını ortaya koyucak. Zaten ikiside ios kullanıyor ha a6 ha a7 aynı iş hemen hemen sadece ilerki zamanlarda veya 64 bit oyun çıkarsa 5s farkını ortaya koyucağını düşünüyorum. Hem 64bit oyun çıkartılmayacaksa neden 64bit işletim sistemi koydu apple merak ediyorum. Bir yerde duyurusu falan varmı meraklandım şimdi :D

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben g4 veya g5 almayı düşünüyorum. tamam biraz komik oldu ama g2 ile diğer telefonlar arasında çok fark yok.bu modeller saçma modeller.g ile g2 arasındaki fark g2 ile g3 arasında bence yok. android l gelince ne olacağını bilmiyorum. belki geçen senenin en iyisi 2, 3 güncelleme sonrasını bile çalıştıramayacak. o nedenle bence telefon alma. ama illa alacaksan m8 al. en azında her gün telefona bir daha hayran olursun ve en iyi olduğu bir nokta var. ayrıca sense de süper.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ben g4 veya g5 almayı düşünüyorum. tamam biraz komik oldu ama g2 ile diğer telefonlar arasında çok fark yok.bu modeller saçma modeller.g ile g2 arasındaki fark g2 ile g3 arasında bence yok. android l gelince ne olacağını bilmiyorum. belki geçen senenin en iyisi 2, 3 güncelleme sonrasını bile çalıştıramayacak. o nedenle bence telefon alma. ama illa alacaksan m8 al. en azında her gün telefona bir daha hayran olursun ve en iyi olduğu bir nokta var. ayrıca sense de süper.

Nasıl G2 ile G3 arasında fark yok? 3gb ram buda daha fazla hız demek, 2K Quad hd ekran ve kamerası geliştirilmiş lazer falan eklenmiş daha hızlı odaklama için, 4k video desteği sonra yürürken işte kaç adım attığını kaç kalori verdiğini günlük kaç adım atmanı söyleyen bir uygulaması var ve bir sürü yenilikleri var '' ara yüzüde cok güzel hızlı ve sağde '' g2mde cloudy g3 v1.1 kullanmaktayım, g2nin stock romunda ara yüzlerde kasmalar vardı artık g3 romu ile o kasmalar kalktı.

64 bit işlemcili 8K video çeken, 4K ekranı olan g5 bekleyin o zaman :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cevir kazi yanmasin:) bence suan hicbirini almayin cok telefon lazimsa Z1c,G2,nexus 5 falan alin hic degilse ileride verdiginiz paraya cok acimazsiniz.

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasıl G2 ile G3 arasında fark yok? 3gb ram buda daha fazla hız demek, 2K Quad hd ekran ve kamerası geliştirilmiş lazer falan eklenmiş daha hızlı odaklama için, 4k video desteği sonra yürürken işte kaç adım attığını kaç kalori verdiğini günlük kaç adım atmanı söyleyen bir uygulaması var ve bir sürü yenilikleri var '' ara yüzüde cok güzel hızlı ve sağde '' g2mde cloudy g3 v1.1 kullanmaktayım, g2nin stock romunda ara yüzlerde kasmalar vardı artık g3 romu ile
o kasmalar kalktı. 64 bit işlemcili 8K video çeken, 4K ekranı olan g5 bekleyin o zaman :D
ben kendi düşüncemi açıklayayım bence hak vereceksin.
3gb ram önemli ama 1 yıl gibi bir süre fark etmeyecek. real racing 5 te lazım olabilir ama pvz2 de hiç gerek olmuyor. 2k ekran harika ama 3000 mah da ona göre çok düşük bence birbirini götürür. 4k yı çekicem ama izleyemicem.sadece :D olacağım.
kaç adım attığım ve kalori yaktığım bir programla halledilebilir ama tabi içinde olması kat kat daha iyi. ama zaten ihtiyacım yok.
arayüz ile selfie ve hızlı odaklama olan bir kamera en büyük artıları. arayüzü de retro temadan sıkılınca belki hallederim ama aldığımda öyle olması daha iyi çünkü garantiden çıkartmadan yapmak imkiansız.kamera ile ekranı fark yaratıyor ama bataryası da az.
ama tabi şimdi böyle konuştuğuma bakmayın. g2yi almamış olsaydım g3 için 500 lira daha verirdim.
evet, söylediğin g5 i beklicem.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ben kendi düşüncemi açıklayayım bence hak vereceksin.
3gb ram önemli ama 1 yıl gibi bir süre fark etmeyecek. real racing 5 te lazım olabilir ama pvz2 de hiç gerek olmuyor. 2k ekran harika ama 3000 mah da ona göre çok düşük bence birbirini götürür. 4k yı çekicem ama izleyemicem.sadece :D olacağım.
kaç adım attığım ve kalori yaktığım bir programla halledilebilir ama tabi içinde olması kat kat daha iyi. ama zaten ihtiyacım yok.
arayüz ile selfie ve hızlı odaklama olan bir kamera en büyük artıları. arayüzü de retro temadan sıkılınca belki hallederim ama aldığımda öyle olması daha iyi çünkü garantiden çıkartmadan yapmak imkiansız.kamera ile ekranı fark yaratıyor ama bataryası da az.
ama tabi şimdi böyle konuştuğuma bakmayın. g2yi almamış olsaydım g3 için 500 lira daha verirdim.
evet, söylediğin g5 i beklicem.

3GB ramı olması zarar değil fayda. Real racing 3'de gerçekten baya donanım isteyen grafik kalitesi çok sağlam bir oyun, g2de başta sorun olmuyor ama 30 40 dakikalık oyundan sonra telefon cayır cayır olunca mecburen arada kasmalar oluyor, 3gb ramı olsa kasma olucağını pek sanmıyorum.

2K ekranının olması bataryayı g2ye göre yarı yarıya daha fazla kullanıcağı anlamına gelmiyor, 1-1.5 saat daha az ekran süresi alırız ama 2k ekranın ve 500 küsür pikselin keyfini çıkartırız.

4K'ya gelirsek, youtubeden her hangi bir 4k video açın ve izleyin. Şu anda benim monitörüm en fazla 1600x1000 küsür çözünürlüğü destekliyor, youtubeden 4k video açınca şimdiye kadar gördüğüm en kaliteli görüntüyü görüyorum. 4K video çektiysek onu açtığımız zaman 1080P izleyecez anlamına gelmiyor. 4K kadar olmasada yinede yüksek bir kalitede izliyoruz, ayriyetten G2nin 2k ekranı olması 4K videoları diğer telefonlara göre çok çok daha iyi gösterecek anlamına geliyor.

G2 almış biri olarak g3'e geçmeye olumsuz bakıyorum. G2 almasaydım G3 alırdım orası ayrı.