HTC One Kullanıcıları Kulübü

catchme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben htc one kullaniyorum ve yeni surumde mesajlarimdaki sozlugu kullanamiyorum cunku birbirini desteklemiyor iki dosya..en son surumde htcudb file diye gecen bi dosya var ve benim eski surumdeki sozlugumu aktaramiyorum su an telefonuma bu konuda bilgisi olan varmi nasil yaparim?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar 800 civarına 2.el one m7 alicam şu konuda pek düzgün bilgi alamadım kullanıcılara sormak istedim telefonda çok aşırı ısınma var mı ve san andreas asphalt 8 vice city gangstar vegas gibi oyunları düzgün oynatıyor mu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar; bir abimden htc one s z560e modeli romu patlamış bir telefon aldım. Türkçe romu bulmaya çalıştım fakat hangi romu yüklediysem çalışmadı. En son çince bir rom buldum yükledim telefon açıldı. Orjinal romu bulabileceğim bir adres varmı acaba ? Yada aynı telefondan boş backup alan biri varmı ? Şimdiden teşekkürler :)

Not:Hazır htc one kullananları yakalamışken bir umut sorayım dedim :)

asi_karizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aşırı ısınma yok hocam normal diğer cihazlar gibi piksel ve görsel yoğunluğu bol olan oyunlar oynarsanız aynı derecede ısınır benim 1 haftalık izlenimim bu . Bende cihazımı satıyorum ama sizin verdiğiniz rakamın maalesef üstünde.

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Aşırı ısınma yok hocam normal diğer cihazlar gibi piksel ve görsel yoğunluğu bol olan oyunlar oynarsanız aynı derecede ısınır benim 1 haftalık izlenimim bu . Bende cihazımı satıyorum ama sizin verdiğiniz rakamın maalesef üstünde.

Bende şimdi alamayacagım zaten 3-4 haftaya merak ettigim cihaz ilk çiktiginda nova 3 san andreas gibi oyunlar kasıyordu şimdi öyle bir sorun var mı

asi_karizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kitkat guncellemesi ile kasmaya donmaya karşı herşey sona erdi bende almadan kullanan arkadaşlara sordum bir çok hata düzeltilmiş sense 6 arayuzude iki haftaya kadar gelirse tadına doyulmaz ınş.satmam o zamana kadar. Htc üzmez kullanıcısını gönül rahatlığıyla uygun bulursanız alın derim

raptor_r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
www.kingoapp.com sitesinde iki program var, tek tıkla biri boatleader kilidinii kırıyor diğeri rootluyor telefonu .Daha sonra istediğinizde aynı programlarla hem boadlader kilidi kapanabiliyormuş ve unroot yapılıyormuş.Deneyen oldumu

mtcn24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben okul başlarken alacağım telefon da one m8 in fiyatı güvenilir internet sitelerinde ne kadara düşer mağazalarda ne kadara düşer ?

Emrahizm35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar ben okul başlarken alacağım telefon da one m8 in fiyatı güvenilir internet sitelerinde ne kadara düşer mağazalarda ne kadara düşer ?
ne kadar düşeceğini kestirmek zor ama HTC'de öyle bariz düşüşler olmuyor çok fazla fiyat düşmesi bekleme paran yetmezse m7 al gayet yeterli cihaz

TheMechanic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bir şey soracam htc one a sense 6 güncellemesi geldi ben yüklemeye çalıştım 590 mb a kadar yüklenip orda duruyor ilerlemiyor bilginiz varsa yardım edebilir misiniz?

arrowcrown

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sense 6 güncellemesini yükledim. İlk izlenimlerim olumlu. Telefon çok daha akıcı çalışıyor. Tepkiselliği artmış. Arabirim değişiklikleri olumlu. Hava durumlu saatin beyaz olmasına alışamadım yalnız. Kamera arabirimi tamamen değişmiş. Sense 5.5 güncellemesiyle gelen kamerada -her ne kadar hiç bir yerde konuşulmasada, kendi tecrübeme dayanarak- hdr modunda problem vardı. Parlaklık ayarlaması yanlış çalışıyordu. Sense 6 kameradaki ilk testlerimde böyle bir problem görmedim. Hdr modu düzelmiş gibi. Pil kullanımı konusunda ayrıntılı inceleme yapmadım ancak önceki sürümde %1'deyken 1 dk dayanmıyordu, şimdi %1'de kısa bir telefon görüşmesi bile yaptım. Wireless çekimi daha iyi gibi. Önceden hep 1 çentikle çeken yerde 1-4arası sürekli değişiyor artık. Beni güldüren bir yenilik de, kameraya selfie modu eklenmiş olması. Artık selfie'lerimizi daha kolay çekebileceğiz. Bu modda ön kameraya geçiyor ve geri sayımlı çekimi açıyor. İlk izlenimlerin böyle.

İndirme sırasında takılanlar, indirmeyi iptal edip baştan başlayabilirler. Ben öyle yaptım...

ahmetemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar sense 6 yukleyenlere bir sorum var kamera bulaniklasmis yorumlari var sizdede kamera bozulmasi gibi bisey varmi ? lutfen baska sorunlarda olursa soylermisiniz

Kaliska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanirim benin telefonda batarya problemi var. %7'de iken bi dakika icinde %1 uyarisi aliyorum. Bu pek mantikli hareket degil. Servise gotursem garanti kapsaminda bisey yapilabilir mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one 801e 16 gb modelini 1000 liraya aldım sıfır..32 gb 1100 lira burda :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba. Ben son güncellemeyi indirdim fakat kurarken hata veriyor. tam 4 sefer indirdim, kurmaya çalıştım fakat hata verdi. telefonumun bootloader kısmını unlock yapmıştım. acaba oyüzdenmi hata veriyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sense 6 da htc one ıcın sesler az cıkar oldu dıkkat eden varmı ?
Satış stratejisi olma özelliği yüksek.Bir bakıma One modellerinde şüphesiz albenısı en yüksek özelliği hoparlörleri.Ve yeni güncellemelerle One M7 yarı yarıya kısılmıs gibi.'' aa bak bu yeni model,ses bunda daha fazla çıkıyor! '' gibisinden , yeni modelini daha fazla satma çabasında olabılırler.Şunuda belirteyım m8 yeni bir model ve daha güçlü olsa da tasarım olarak m7'ye göre berbat.(kişisel görüşüm)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşiar acil yardıma ihtiyacım var . htc one m7 telefonum var 2 günde bir sms yazılan klavye yerindeki harfler donuyo ve kayboluyo htc hata rapor gelmeden gönder demeden gitmiyo bunu nasıl çözebilirim

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Satış stratejisi olma özelliği yüksek.Bir bakıma One modellerinde şüphesiz albenısı en yüksek özelliği hoparlörleri.Ve yeni güncellemelerle One M7 yarı yarıya kısılmıs gibi.'' aa bak bu yeni model,ses bunda daha fazla çıkıyor! '' gibisinden , yeni modelini daha fazla satma çabasında olabılırler.Şunuda belirteyım m8 yeni bir model ve daha güçlü olsa da tasarım olarak m7'ye göre berbat.(kişisel görüşüm)

Tasarım berbat, ergonomi mükemmel. Kenarları yuvarlak olması çok iyi bir tutuş sağlıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanirim benin telefonda batarya problemi var. %7'de iken bi dakika icinde %1 uyarisi aliyorum. Bu pek mantikli hareket degil. Servise gotursem garanti kapsaminda bisey yapilabilir mi?

Bataryayı kullanarak tamamen bitirin, sonra cihazı kapalı halde şarja takın, 5 dakika sonra alıp tekrardan kullanarak şarjını bitirin ve kapalı halde dolana kadar şarja bırakın. Daha önce yazmıştık bunun cevabını var olan sorunlarınız için konuyu detaylıca okursanız çoğunun çözümünü bulacaksınız.

Jamais Vu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sense 6'ı beğenmedim açıkcası geçmeyen varsa bir daha düşünsün.
kilit ekranında saat çıkıyor artık sizde de oldu mu?
arama geldiğinde cevap vermek için "yes" tuşunu kaydırırken ki dokunmatiği normalden daha kötü oldu sizde de öyle mi? güncellemeden önce yağ gibi kaydırabiliyordum.
şimdiye kadar bir kere donmamış telefonum arada tıkanıyor geri tuşu çalışmıyor 3-5 saniye kadar?
cebimdeyken tel. iki kere titriyor kısa bir süre çalıyor sonra susuyor normal ses modunda olmasına rağmen bunun sebebini bilen var mı?

sorularıma yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4-5 ay oldu kullananı maşallah bi sıkıntı yaratmadı olumsuz ve olumlu yorumlar aşırı derecede fazla bana kalırsa htc en iyilerinden ses sistemi olarak tartışılmaz 1. kamerası ışıgı çok ıyı şekilde alıyo kamerası gayet iyi bataryanın çıkmaması aklımda kaldı korkuyorum bi sıkıntı olurda bataryanın değiştirilmesi gerekirse diye ondan başka bi sıkıntım yok memnun oldugum sey ise hafıza kartının iğne ile açılmaı gayet iyi isteyen biri ile degiştiremiyorum ekran görüntüsü çok net ve s4'un beyazından daya net bi beyaza sahip telefon belli bir zaman sonra ısınıyo bana kalırrsa fazla ısınma mevcut kullandıgım hiç bir telefonda bu kadar ısınma farketmedim ısınmasının nedeni bana kalırsa alimunyum kasa dan dolayı ısıyı daha çabuk iletiyo bundan başka bi sorun yok tasarım olarak HTC ! numara

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:Merhabalar yaklaşık 1 senedir htc one kullanıcısıyım sizlere bir sorum olacak son bir kaç haftadır ana ekranda yarın bunun doğum günü şunun doğum günü diye uyarı veriyor (ekranda sabit) facebookdan alıyor muhtemelen bunu nasıl kaldırabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
:huh:Merhabalar yaklaşık 1 senedir htc one kullanıcısıyım sizlere bir sorum olacak son bir kaç haftadır ana ekranda yarın bunun doğum günü şunun doğum günü diye uyarı veriyor (ekranda sabit) facebookdan alıyor muhtemelen bunu nasıl kaldırabilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Ayarlardan uygulamalar bölümünden Facebook'u bulun ve bildirimleri devre dışı bırakın.