xxmeeminxx
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
Arkadaşlar 2 mayısta kız kardeşime note3 aldık. ilk zamanlar sorun yok gibiydi(gerçi simdi diyeceğim seyde sorun değildir heralde) simdilerde ise bir değişim oldu. acıklayayım size bu konuyu : note 3 te orta tusu varya fiziksel uygulamadan cıkmayı yarayan önceden uzun basınca uygulamalar küçülerek multitaskinge giderdi simdi hiç öle animasyonlu seyler yok ortaya uzun bas sadece küçülüyor sonra uygulamayı ac hemen ekran uygulama ile beliriyor mesela iphone bir uygulama acarken uygulama ekranda büyüyerek acılıyo yaa ilk zamanlar note 3 de öyleydi simdi ne oldu acaba ?
kardeşim birde 120 tl pahalı diye telefoncudan kapaklı kap aldı, şarjı iyi gidiyor gitmesine ama şarjı bittiği zaman tam doldurmaya vakti olmuyo örneğin sarjı 12 filan 65 e kadar bekliyor sonra dısarı cıkıyo buda sebep midir acaba bu bir sorun mudur? simdi kardeşime bu nedir bakıyım desem telefonunda sorun var sanıp üzlülebilir
sizlerden cevap bekliyorum, lütfen yardımcı olun
- - - Mesaj Güncellendi - - -
birde telefon türkiye samsung mağazasından alındı onu belirtmeyi unuttum
kardeşim öyle rom mom atmadı zaten bilmez öyle sseyleri
kardeşim birde 120 tl pahalı diye telefoncudan kapaklı kap aldı, şarjı iyi gidiyor gitmesine ama şarjı bittiği zaman tam doldurmaya vakti olmuyo örneğin sarjı 12 filan 65 e kadar bekliyor sonra dısarı cıkıyo buda sebep midir acaba bu bir sorun mudur? simdi kardeşime bu nedir bakıyım desem telefonunda sorun var sanıp üzlülebilir

birde telefon türkiye samsung mağazasından alındı onu belirtmeyi unuttum
kardeşim öyle rom mom atmadı zaten bilmez öyle sseyleri