bahadir48gs
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
xbox mı ps 4 mü daha iyi diye çok araştırdım . ps4 e karar verdim .ama ilk defa alacagım için hiç oyun bilmiyorum.oyun tavsiye edermisiniz. teşekkürler
daha çok yarış ve futbol gibi oyunlar seviyorum.bir de ps4 ü kırdırabilirmiyim
peki futbol ve yarıs oyunu tavsiyeleriniz nelerdir?ve ne zaman kırdırabilirim? teşekkürler
Bu konuda kesin ve net birşey söylemek mümkün değil, Hemen de olabilir birkaç yıl sonrada.
Yarış
Need For Speed Rivals
Motogp 14
Trials Fusion Deluxe Edition
Futbol
FIFA 14
Yarış olarak bu oyunun takipçisi olun, PS4 özel olarak geliştiriliyor 8 ekim de piyasa da olacak.
Driveclub
peki ps4 eye camera ille oynayabilecegim oyunlar var mıdır? sagolun
Eye camera kinect gibi kullanışlı değil, Siz bunla karşı tarafa kamera açarsınız ve eye uyumlu oyunları oynarsınız ama şu an piyasa da eye uyumlu sadece Just Dance 2014 var bunun 2015 versiyonuda şu an geliştiriliyor. Eye camera uyumlu çok oyun da çıkmayacak.
oyun çeşitliliği ne kadar artar son bir ay içinde ne kadar ps4 uyumlu oyun çıkar . ps 3 oyunları ps4 de calışabilir mi öyle soylentiler duymuştum .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
oyun çeşitliliği ne kadar artar son bir ay içinde ne kadar ps4 uyumlu oyun çıkar . ps 3 oyunları ps4 de calışabilir mi öyle soylentiler duymuştum .
Haziran oyunları, Bu yıl çıkacak oyunların hepsini yazamam, Ay olarak bu başlık altından yayınlarım, Sizde takip edersiniz.
Murdered Soul Suspect
Sniper elite 3
Pixeljunk Shooter Ultimate
EA Sports UFC
Valiant Hearts The Great War
Transformers Rise of the Dark Spark
söylentiler duymuştum ps3 oyunları ps 4 da açılır mı
Şu an için PS3 oyunlarını PS4 de oynamak mümkün değil, Birçok PS3 oyunu remake edilip PS4 çıkıyor.
The last of us ve GTA 5 şu an remakeli bir şekil de PS4 port ediliyor. Birçok irili ufaklı PS3 oyunu PS4 için çıktı çıkıyor da.
http://forum.shiftdelete.net/oyun-dunyasindan-haberler/374924-grand-theft-auto-v-steam%27de-post3363990.html
Sony'nin ileride çıkaracağı bulut sistemi benzeri playstation now ile PS3 oyunlarını PS4 de oynamamız mümkün olacak.
PS4 için altın yıl 2015 olacak, Birçok kaliteli yapım, Next-gen kalitesinde oyunlar 2015 ertelendi, 2015 de oyuna doyacağız.
2015 de PS4 için çıkacak en büyük oyun Uncharted 4 olacak.
[video=youtube;y1Rx-Bbht5E]http://www.youtube.com/watch?v=y1Rx-Bbht5E[/video]
peki ps4 için 2015'i beklemelimiyim?
gta 5 ps 4de çıkacak mı
gta 5 ps 4de çıkacak mı
God of War III ve Ascension
oyun çeşitliliği ne kadar artar son bir ay içinde ne kadar ps4 uyumlu oyun çıkar .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
oyun çeşitliliği ne kadar artar son bir ay içinde ne kadar ps4 uyumlu oyun çıkar .
1995 yılında başladım konsol kullanmaya playstation ve xbox dışındaki bütün konsollar çöp .... ve gelelim sorunun cevabına eğer oyunlarda görsellik ve akıcılık performans istiyorsan kesinlikle PS4 ama medya kısmı dashboard ı daha iyi olsun diyorsan kesinlikle xbox1 buna göre karar ver bu arada her iki konsoldada single player hariç multiplayer oyun oynamak istersen battlefield 4 den başka oyun alma single oynamak istersen ps4 last of us remasterd xbox 1 da ise ryse son of romexbox mı ps 4 mü daha iyi diye çok araştırdım . ps4 e karar verdim .ama ilk defa alacagım için hiç oyun bilmiyorum.oyun tavsiye edermisiniz. teşekkürler