Ubuntu güncelleme sonrasi açilmiyor!

netkopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün bilgisayarımda yüklü olan Ubuntu 14.04 sürümünü güncelledim fakat bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra karşıma şöyle bir ekran çıkıyor.Ubuntuyu kaç senedir kullanıyorum böyle bir hata ile hiç karşılaşmadım lütfen Linuxten anlayanlar yardım etsin.

P3bJ8v.jpg

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cihazı recovery modda başlat ekran kartının driveri tanıması lazım.

obfrau

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl recovery modunda başlatacam ki gördüğün gibi simsiyah ekran ve sürekli yanıp sönen imleç var.
öncelikle ubuntuyu yenıden kurmanız lazım ve kurduktan sonra bilgisayarı yenıden baslattırken recovery modda baslatacaksınız bunu yapmak ıcınde pc acılırken f8 e basmak.eger normal olarak yenıden baslatırsanız yıne bu ekranla karşılaşmanız doğal.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nasıl recovery modunda başlatacam ki gördüğün gibi simsiyah ekran ve sürekli yanıp sönen imleç var.
eger dediklerimden sonuc alırsanız mutlaka buraya yazınki bununla ılgılı konu kırlılıgı olmadan diğer sorun yasayanlar da faydalanabılsınler.

netkopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle ubuntuyu yenıden kurmanız lazım ve kurduktan sonra bilgisayarı yenıden baslattırken recovery modda baslatacaksınız bunu yapmak ıcınde pc acılırken f8 e basmak.eger normal olarak yenıden baslatırsanız yıne bu ekranla karşılaşmanız doğal.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eger dediklerimden sonuc alırsanız mutlaka buraya yazınki bununla ılgılı konu kırlılıgı olmadan diğer sorun yasayanlar da faydalanabılsınler.

Arkadaşlar sorun çözülmüştür.

Çözümüm:Windows 8 önyükleme koruması yüzünden Ubuntu işletim sistemi önyüklemesini EasyBCD 2.2 sayesinde aktif hale getirmiştim.
Daha sonra Ubuntuyu çekirdeği güncellendiğinde önyükleme otomatik güncellenmediği için HDD bölümünü okuyamıyordu.Bende windows tan o programı açtım ve Ubuntu önyüklemeyi sildim sonra tekrar ekledim Tatatatam açıldı ve hatta şimdi Ubuntudan yazıyorum :)

Yardımlarınız için teşekkürler