600 - 650 arası tlefon tavsiyesii !

bugra4809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 600 - 650 arsı cep telefonu almayı planlıyorum eğer babama yalvarırsam anca 700 olur beni 2 sene idare etsin ekranı pek büyük olmasın ( 4 inç - 4.5 inç ) pek oyun indirmem indirsem 3 - 4 oyun indiririm genellikle msj flan facebooka girerim öyle tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler ... :laugh:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 600 - 650 arsı cep telefonu almayı planlıyorum eğer babama yalvarırsam anca 700 olur beni 2 sene idare etsin ekranı pek büyük olmasın ( 4 inç - 4.5 inç ) pek oyun indirmem indirsem 3 - 4 oyun indiririm genellikle msj flan facebooka girerim öyle tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler ... :laugh:

Motorola Moto G. General Mobile Discovery'den çok daha iyi bir telefon. SDN'nin karşılaştırmasında da ''Moto G daha iyi'' denildi.

Buradan özelliklerine bakabilirsin:

http://www.hepsiburada.com/liste/mo...elefon.model&gclid=COHc27ii9L4CFYXItAodHHcALw

bugra4809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tavsiye için teşşekür ederim inceledim iyi bir telefona benziyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkür ederim almaya karar verdim :)

muratrix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de Dark Evo P60'a bak derim. 6" ekran büyük gelmezse verdiğin paranın kat be kat karşılığı olacaktır.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
tavsiye için teşşekür ederim inceledim iyi bir telefona benziyor

teşekkür ederim almaya karar verdim :)
Bu fiyata alacağın en iyi telefonu soyledim ben sana. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :)

bugra4809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de Dark Evo P60'a bak derim. 6" ekran büyük gelmezse verdiğin paranın kat be kat karşılığı olacaktır.

açıkçası bu telefonu ilk defa senden duyuyorum ama ekranı çok büyük arkadaşta samsung galaxy mega var gösterişi seviyor biraz telefonla konuşurken komik oluyo bide elide küçük arkadaşın :)

Bu fiyata alacağın en iyi telefonu soyledim ben sana. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. :)

saol tavsiye için :)