Steam hesabi çalindi

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar 7 Haziranda Steam hesabım çalındı,email ve şifre değişmiş.Ben de steam supporta içinde aldığım bir oyunun CD Keyi,hesapta alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini,epostama gelen steam mesajlarını attım.4gündür cevap bekliyorum daha beklemeli miyim? Artık can sıkmaya başladı.İçinde 30 oyun,Dota2 itemları var.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Çok Merak ediyorum nasıl çalındı acaba

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Twitchte yayın izlerken twitchbot,steam browserdan(fake sayfaymış) Giveaway Bot u paylaştı ben de eklemek için giriş yapmaya çalıştım orada bilgileri çalmışlar emaili de değiştirmişler şifreyi değiştiremedim.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Twitchte yayın izlerken twitchbot,steam browserdan(fake sayfaymış) Giveaway Bot u paylaştı ben de eklemek için giriş yapmaya çalıştım orada bilgileri çalmışlar emaili de değiştirmişler şifreyi değiştiremedim.

Destek bildirimini Türkçe yazmışsan 1 hafta ile 1 ay arasında zaman alabiliyor yanıt alman.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Steamguardı ne diye kapatırsın ki boşuna koymamış adam

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Destek bildirimini Türkçe yazmışsan 1 hafta ile 1 ay arasında zaman alabiliyor yanıt alman.
İngilizce bir şeyler yazmaya çalıştım ne kadar anlaşılır bilmiyorum.1 ay sürmez umarım ama yeterki bir cevap alayım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Steamguardı ne diye kapatırsın ki boşuna koymamış adam
Steam guardı kapadığımı hatırlamıyorum ama site steam değilmiş ona çok benzeyen bir fake sayfaymış galiba.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
İngilizce bir şeyler yazmaya çalıştım ne kadar anlaşılır bilmiyorum.1 ay sürmez umarım ama yeterki bir cevap alayım.

İngilizce yazdıktan sonra My Account hacked. Please Help yazman bile yeterli. Adamlar anlıyor. Yalnız dost acı söyler envanterindeki eşyaları unut. Hesabı kesin alırsın onda sıkıntı olmaz.

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İngilizce yazdıktan sonra My Account hacked. Please Help yazman bile yeterli. Adamlar anlıyor. Yalnız dost acı söyler envanterindeki eşyaları unut. Hesabı kesin alırsın onda sıkıntı olmaz.
Hesabıma yeni açtığım hesaptan bakıyorum hiçbir item eksilmemiş,steam library de daha oynamadığım oyunlar yüklenip oynanmış ve günde birkaç kez online oluyor.Peki 1-2 gün daha bekledikten sonra daha kısa ve öz bir ticket atmalı mıyım ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
güvenlik için bizler ne yapalım steamde? ayarlar da filan.

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Hesabıma yeni açtığım hesaptan bakıyorum hiçbir item eksilmemiş,steam library de daha oynamadığım oyunlar yüklenip oynanmış ve günde birkaç kez online oluyor.Peki 1-2 gün daha bekledikten sonra daha kısa ve öz bir ticket atmalı mıyım ?

Oynanıyorsa daha büyük sıkıntı. Eğer oynayan kişi hile yapıp VAC ban yediritse o zaman sı*tı cafer bez getir. Normalde 3 iş günü sürüyor yarın akşamda cevap alamazsan Kısa ve öz ticvket atarsın öyle uzun uzun yazmana falan gerek yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güvenlik için bizler ne yapalım steamde? ayarlar da filan.

Steam Guard yeterli ve kesinlikle şifreni steam ve steam powered sayfası dışında girmemen gerekir.

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oynanıyorsa daha büyük sıkıntı. Eğer oynayan kişi hile yapıp VAC ban yediritse o zaman sı*tı cafer bez getir. Normalde 3 iş günü sürüyor yarın akşamda cevap alamazsan Kısa ve öz ticvket atarsın öyle uzun uzun yazmana falan gerek yok.
Öyle 1 saat 2 saat falan oynamamış çok az birkaç dakika sanırım girmiş,başka sayfalarda okudum milletin 1,2 gün içinde gelmiş benim bu 4.günü artık ümitsizliğe kapılmaya başladım.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
siber suçlara başvur belki yardımcı olabilirler. benim arkadaş hep böyle yapıyor. ama mt2 de öyle. steam de nolur onu bilemem

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Öyle 1 saat 2 saat falan oynamamış çok az birkaç dakika sanırım girmiş,başka sayfalarda okudum milletin 1,2 gün içinde gelmiş benim bu 4.günü artık ümitsizliğe kapılmaya başladım.

3 iş günü sürüyor yarın akşamda cevap gelmezse tekrar kısa ve öz ticket atarsın.

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benimde başıma geldi steamcomminity yerine sleamcomminity gibi bişey yazıyor adres yerinde sende giriş yapmaya çalışınca bom ben Son anda giriş yapılmamasını nedenini araştırırken farkettim hemen şifreyi değiştirdim şuan bi sorun yok

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ticketımda tam olarak hesap adımı,emailini,kutulu olarak alıp steamde aktifleştirdiğim bir oyunun ticket numaramla birlikte CD keyini(ss olarak),steamde kullandığım kredi kartı numarasının son 4 hanesini,emailime gelen steam maillerini ve Dota2 den birkaç ss attım.Daha ne yapılır ki? Cidden çok dikkat edin steampowered yazıyor sanıyorsun halbuki 1-2 harfi falan değişik oluyor anlamıyorsun.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
stearnpowered.com diye site açmışlardı kandırmak için :) R ile N yan yana gelince m gibi gözüküyor (rn) :D Google'da aratırsanız görürsünüz. Sakın tıklamayın :P Site isimlerine çok dikkat etmek gerekiyor.

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah gelen mail le hesabımı kurtardım,steam support gerçekten yardımcı oluyor.